FIFA 15

Ma taj EA se dosta puta pokazao nelogicnim..sad gledam Emenike...to ce bit zivotinja u FIFI 15, dok komedija sta su napraivli od Wellitona hahaha :D Tuzan sam :D Postao je silver i ni sjena onog st aje nekad bio hahah :D
http://www.futhead.com/15/players/558/emmanuel-emenike/

Nemora bit za Emenikea... a Weillton je katastrofa u RL.

Nemora bit za Emenikea... a Weillton je katastrofa u RL.
Ma znam, al opet svi znaju Wellitona sa fife haha :D

Cemu 2 tda pa messi je dribbler a ne skiller

ovo ce biti moj prvi team koji cu probat napravit http://www.futhead.com/15/squads/422781/

Desilo se cudo pa je messi izgubio cak bod iako je glava FIFE, al ronalda su ostavili istog...nije dobio bar 1+ upgrade al zato su opet napravili neke nelogicnosti u njegovim statsima, oduzeli su mu di se neke stvari trebalo cak i povecat, al i dodali su mu di nije trebalo ni dodat ili cak i oduzet malo...
Messiju je smanjen OVR, ali povećan PACE, DRIBBLING(ako se ne varam) i PASS ;)
To sam i ja mislio al ubiti kad usporedis njega iz fife 14 i fife 15 dobio je jedan posrednji nerf

Na brzinu složio sastav sa kojim ćete se više - manje često susretati

Zasto bi ivi bii jedan od cescih? Zaoeli ste za tog emenikea...

Nisam mislio kod mene nego igranjem online, gledajući 'hype' za emenikeom i ekipom utvrdio sam da će to biti često viđen sastav.
Kod mene će biti taj :
http://www.futhead.com/15/squads/486942/

Šime, lakše sa tom bevandom.

Tako je to u skoro svakoj fifi, igrace za koje gotovo nitko nije cuo nakraju budu najbolji i bolji od ovih "najboljih". To je bio primjer recimo sa Wellitonom do ove godine od FIFE 12 do FIFE 15 to je bio jedan od najboljih napadaca u FUT-u, i najbolji u brazilu, a u RL nije ni sjena onog sta je u FUT-u bio. Svake godine dolaze novi "nepoznati" igraci i onda s njima nakraju bolje igras nego da imas ronalda, ibru i tako te.

Na brzinu složio sastav sa kojim ćete se više - manje često susretati

Kad ce vise webb app ? Da se bacimo na posao.

A obično se sadržaj mijenja srijedom u 19h po našem vremenu..

poslje 15h a mozda i oko 19h

huh da mi je samo jednu crnu karticu na pocetku, kakav bi to pocetak bio :P

Nišra lakše... otvori danas pedesetak packova i šanse su ti dobre..

Nišra lakše... otvori danas pedesetak packova i šanse su ti dobre..
moze bit jos lakse, ja ti dam broj kartice a ti uplatis 100 eura da si kupim fifa pointse, sta kazes? kad je tako sve lagano

moze bit jos lakse, ja ti dam broj kartice a ti uplatis 100 eura da si kupim fifa pointse, sta kazes? kad je tako sve lagano
Pa opet moraš otvoriti packove? Što sam ti krivo rekao? Dao ti ja novce ili mama, ako već danas hoćeš IF igrača morat ćeš otvoriti nešto packova.. bez toga neće ići..

Pa opet moraš otvoriti packove? Što sam ti krivo rekao? Dao ti ja novce ili mama, ako već danas hoćeš IF igrača morat ćeš otvoriti nešto packova.. bez toga neće ići..
nisi ti nista krivo rekao, moras otvorit pack da bih dobio igraca bilo kakvog, ili kupiti ako imas coinsa, ali ti si rekao 50-ak a kad dode web fut, nit coinsa nit ekipe nicega, znaci logicno treba kupit pointse da otvoris paketice :D nadam se da je sad sve jasno.

Ako netko moze napisati kratak FUT tutorial bio bi jako zahvalan :D
Znaci, kako poceti, na sta paziti, kada zapoceti s online utakmicama i ako jos nesto smatrate vaznim, hvala :)

hrpa dobrih dresova, Bayern, Celtic, Ajax, Swansea...

Jesi gadovi dovoljno rare kitova nastancali!?!

Ako netko moze napisati kratak FUT tutorial bio bi jako zahvalan :D
Znaci, kako poceti, na sta paziti, kada zapoceti s online utakmicama i ako jos nesto smatrate vaznim, hvala :)
Zapoceti kad izade FIFA...
Nista, kupuj jeftino, prodaj skupo... prati market i to je to.

Zapoceti kad izade FIFA...
Nista, kupuj jeftino, prodaj skupo... prati market i to je to.
za ovo kada kreniti sam mislio je li bolje sacekat dok nemam cijelu gold ekipu?
Desilo se cudo pa je messi izgubio cak bod iako je glava FIFE, al ronalda su ostavili istog...nije dobio bar 1+ upgrade al zato su opet napravili neke nelogicnosti u njegovim statsima, oduzeli su mu di se neke stvari trebalo cak i povecat, al i dodali su mu di nije trebalo ni dodat ili cak i oduzet malo...
Messiju je smanjen OVR, ali povećan PACE, DRIBBLING(ako se ne varam) i PASS ;)