PC igre

F1 2012 (Codemasters)

Unix pon 8.7.2013 23:16
explorer 4 kaže...
mac23 kaže...

jos jedno pitanje,kako se radi promjena guma kad npr utrka pocne po kisi i onda prestane,svio ostali bolidi odmah uđu u box i promjene a ja kad uđem ne promjene mi gume?

Misliš ne promjene ti na kišne gume.

driving controls>view/costumize profile>qucik menu up tu namjesti koju god hoćeš tipku da ti to bude.

I onda kad to pritisneš, otvori ti se s lijeve strane brzi menu gdje ti piše fuel, tyres, brakes. Ti odabareš tyres i uzmeš full wet. to je to :)

Full wet ako lijeva iz kabla, ne ako pada kišica. Izgubio sam jednu utrku (onda sam naučio) radi te pogreške. {#}

bobimk pet 9.8.2013 00:08

citao sam 30 minuta i nisam nasao

imam skinutu igru i imam probleme sa save

znaci izvozim 4 trke i sutradan me vraca na 3 trku

neki fix za ovo ?

ako je odgovoreno samo me uputite malo

poz iz Makedonija

pirat ned 11.8.2013 12:44
bobimk kaže...

citao sam 30 minuta i nisam nasao

imam skinutu igru i imam probleme sa save

znaci izvozim 4 trke i sutradan me vraca na 3 trku

neki fix za ovo ?

ako je odgovoreno samo me uputite malo

poz iz Makedonija

Fix je da kupiš igru,jer za ovu verziju koju ti imaš postoji samo jedan patch,a kad imaš original dobiješ oko 8 patcheva.

turbojc pet 30.8.2013 11:53

U zadnje vrijeme simulacijske igre su napravljene dosta dobro, i osjeti se ogromna razlika kada igraš s tipkovnicom, i s volanom. Po meni i isplati se, a i ne isplati se. Ovisi koliko ćeš voziti, ako ćeš odvoziti nekakvih 30 min u par dana, onda i nema baš nekog smisla. Ako ćeš nešto češće voziti svakako uzimaj, trebao bi vidjeti ogromnu razliku. Pogotovo ako planiraš i dalje igrati, 2013, 2014, itd. 

turbojc pet 30.8.2013 13:16

G25 je jeftiniji i to dosta, tj. da se naći. A razlike nema, čak na G25 imaš i sekvencijalni mjenjač, dok to na G27 nemaš. Samo je G27 tiši nešto malo, i to je to. 

Btw, ne vozim još, čekam da si napravim mjenjač onda ću na volanu. 

hrcfaca uto 10.9.2013 13:58

Ljudi pomagajte molim Vas.

Ovako imam original igru preko ovog steama i danas se je steam updeito i naravno izbriso mi save game. Kud moram ići u postavkama steama da si to iskljućim taj glupi update.

Hvala.

SolidSnakeCRO uto 10.9.2013 14:06
hrcfaca kaže...

Ljudi pomagajte molim Vas.

Ovako imam original igru preko ovog steama i danas se je steam updeito i naravno izbriso mi save game. Kud moram ići u postavkama steama da si to iskljućim taj glupi update.

Hvala.

Pa na koju foru? Meni se nikad nije dogodilo da steam izbriše primjer userdata folder gdje se nalaze sejvovi. To je nemoguće, a sumnjam da bi napravili takav bug.