Elden Ring

Uspio sam jebemti, mislim da sam preko 70 puta umro haha. Kakva sreća
Respekt kaj ti prolaziš igru, a ne internet

Meni nema boljih igara od spuls... kad je ultra teško, ali nekako fer, kad znaš da si umro jer si slabiji nego bi trebao biti, ili naprosto radiš greške...
I onda odjednom uspjeh i osjećaj sreće, slavlje...
Rijetko koja igra mi to pruža, a souls igre sve. OK, bandai namco / from software... ne one "souls like" od lijevih studija, to ugl nije to (čast iznimkama).
Jedino gdje mi takav adrenalin rush proradi je Monster Hunter. Dapače zato što je IGN recenzentica rekla u Dark Souls recenziji da je sličan Monster Hunteru po nekim aspektima sam i kupio DS1 za Ps3
Od Soulslikea jedino Lies of P

Meni je Nine Souls trenutno za taj adrenalin rush od Boss fightova. Baš su odlične sve borbe dosad. Teške su, ali fer. Nema nekih debilana.

Ma oni su ok, telegrafiraju napade, daju prostora za kontranapad i pošteno kažnjavaju pogreške. Ako si sredio Margita solo onda si dobar. Nije nemoguće, pred kraj igre je to više izraženo, međutim u DLC-u je pravilo, a ne iznimka. Meni je skroz ok da me se kazni kad napravim grešku pa da učim iz pokušaja u pokušaj dok ne savladam protivnika. Artorias fight iz DS1 je savršen primjer toga, tko zna, zna.
Lies of P je sjajan, neočekivano mi je dobro legao. Negdje na pola igre sam, ali izašao je novi Monster Hunter u međuvremenu...
Sredio sam i Fallingstar beasta i Erdtree avatara i Magma Wyrma, i ostalo mi je u sjećanju da si spomenuo tog Margita, ali on se meni uopće ne spawna, doslovno imam grace koji se zove Margit the Fell Omen, ali se nikad nisam morao borit s njim.
Margit won't spawn?? : r/Eldenring
Vidim da su još neki imali istu situaciju, i probao sam doć po mraku, ali ništa. I ne znam koliko bi mi sad bio težak, s obzirom koliko sam tog prošao, sad sam 60. level, pa bi valjda bio lakši.

Došao sam do Maliketha, 125 level sam, ali ovo će bit grdina, ne vidim kak bi a da ne napravim neke veće promjene njega uspio pobjedit, prvu fazu riješim bez da se uznojim, al kad on dođe i počne letit okolo i mahat, umrem za 2 sekunde.

Je, meni je bio među gorima. Imaš onaj neki item kojim možeš parirati jedan njegov napad, ali nisam ga baš uspio efikasno koristiti. Riješio sam ga nekako jedva. Skrivanje iza pillara i slične pussy taktike.

Je, meni je bio među gorima. Imaš onaj neki item kojim možeš parirati jedan njegov napad, ali nisam ga baš uspio efikasno koristiti. Riješio sam ga nekako jedva. Skrivanje iza pillara i slične pussy taktike.
Ma tu stajem na neko vrijeme, ovo nije fer jednostavno, ja ne znam kak bi ja to trebao preživjet.
Meni nema boljih igara od spuls... kad je ultra teško, ali nekako fer, kad znaš da si umro jer si slabiji nego bi trebao biti, ili naprosto radiš greške...
I onda odjednom uspjeh i osjećaj sreće, slavlje...
Rijetko koja igra mi to pruža, a souls igre sve. OK, bandai namco / from software... ne one "souls like" od lijevih studija, to ugl nije to (čast iznimkama).