Ravenclaw92 pon 9.2.2015 14:27
lolich kaže...

Pozdrav svima, novi sam u ovoj igrici..Ako mi iko moze u kratkim crtama objasnit neke osnove bio bi mu jako zahvalan... potrazio bi sam al na hrv nema nista a engleski mi nije bas jaca strana

IMO u pocetku igraj sve. Vjerojatno si u potato bracketu tako da i nije previse bitno sta pickas. Pickaj heroja koji ti se cini zanimljiv i peglaj. Kad naucis vecinu spellova, itema i ostalo tada pocni radit na mehanikama i ostalim stvarima. Bez obziro dal neko leava ili ne, moja preporuka ti je da ostanes do kraja gejma za ako nista drugo iskustvo neko.

N!kicaJEa pon 9.2.2015 14:42

Ak ko ima problem kak pobjec od 1-2 k mmr nek mi se javi : Mislim  da sam naso rjesenje:D

Na pocetku igre kazes igracima da ces kerijat i to se naucis ono fulll full dobro (  ucite od purge i ostalih pro igraca).
Nemojte nikako igrat supporta u tom ranku jer niko to nezna cijenit i iskoristit(svaka cast iznimkama) i jos mozda dobite report od tih noobara.
Pricajte s mikrofonom sa svojim timom makar sam... i govorite im sto da rade jer vecina njih nista nezna... a ak neznaju engleski onda ste malo najeb.. :D
Glavni problem kod tog ranga da svaki igra sam za sebe i  neznaju napadat timski. To je bio jedan od mojih glavnih problema .
A kad izgubite ,a  solidan ste keri sigurno ste nes pogrijesili i naucit cete nesto novo
Ja sam npr bil keri (jugger) za tim i pusili smo skorom 60-30 al su me lijepo slusali da samo branimo, dobimo teamfight i push... i tako smo ih pobjedili 3 puta ,al taj 3 put  svi su se tp(kao sto sam im reko) al ja budala nisam znao da ak aktiviram onaj q spin i tp da mi nemogu nista... a  ja samo tp usred njihove baze ovi me stun i ubili... ovi moji nisu nista mogli i gg... sve zbog te jedne pogreske. Al to mi se bas svidja kod dote... pogreske se skupo placaju.

+ ak vas muci sta da izaberete ja koristim http://dotapicker.com/teammate.php#  jos sam noob (lvl 17) pa....

infernoxcro pon 9.2.2015 14:54
N!kicaJEa kaže...

Ak ko ima problem kak pobjec od 1-2 k mmr nek mi se javi : Mislim  da sam naso rjesenje:D

Na pocetku igre kazes igracima da ces kerijat i to se naucis ono fulll full dobro (  ucite od purge i ostalih pro igraca).
Nemojte nikako igrat supporta u tom ranku jer niko to nezna cijenit i iskoristit(svaka cast iznimkama) i jos mozda dobite report od tih noobara.
Pricajte s mikrofonom sa svojim timom makar sam... i govorite im sto da rade jer vecina njih nista nezna... a ak neznaju engleski onda ste malo najeb.. :D
Glavni problem kod tog ranga da svaki igra sam za sebe i  neznaju napadat timski. To je bio jedan od mojih glavnih problema .
A kad izgubite ,a  solidan ste keri sigurno ste nes pogrijesili i naucit cete nesto novo
Ja sam npr bil keri (jugger) za tim i pusili smo skorom 60-30 al su me lijepo slusali da samo branimo, dobimo teamfight i push... i tako smo ih pobjedili 3 puta ,al taj 3 put  svi su se tp(kao sto sam im reko) al ja budala nisam znao da ak aktiviram onaj q spin i tp da mi nemogu nista... a  ja samo tp usred njihove baze ovi me stun i ubili... ovi moji nisu nista mogli i gg... sve zbog te jedne pogreske. Al to mi se bas svidja kod dote... pogreske se skupo placaju.

+ ak vas muci sta da izaberete ja koristim http://dotapicker.com/teammate.php#  jos sam noob (lvl 17) pa....

Kad pročitam nešto ovako od početnika skontam ustvari koliko je ova igra zahtjevna i koliko se ustvari razumijem u nju, nevjerovatna je dubina ove igre.

N!kicaJEa pon 9.2.2015 17:31
infernoxcro kaže...
N!kicaJEa kaže...

Kad pročitam nešto ovako od početnika skontam ustvari koliko je ova igra zahtjevna i koliko se ustvari razumijem u nju, nevjerovatna je dubina ove igre.

Pa naravno:D Eto sad prije odigrao meč koji je trajao 1 h sa anti mageom... dobio sam battlefuryu  razumnom vremenu, i onda pogledam ukupni score 5-20... ono  jedva smo uspijeli pobjedit

Onjegin sri 11.2.2015 20:18
soul shaker kaže...
pozdrav svima evo sam novi na forumu ali sam u doti stari :)
znači bilo kakva pitanja itemi setovi turniri sve pratim evo sam napravio i neki kana na youtube gdje sam počeo raditi recenzije itema kurira setova itd uglavnom tu možete naći sve što je zanimljivo za dotu trenutno imom in game sve nove immortale iz azia komp pa slobodno pogledajte
https://www.youtube.com/channel/UCJJ3mY7ZOVyJq3Kpy2D3P2A

Tomislave, jesu li ti to toliko dosadili TD-ovi da praviš nove profile?

Zajeb čet 12.2.2015 02:25
OriginalEXE kaže...

Gdje se mogu vidjeti detalji nadolazeceg updatea? Vidim da spominjete nerf-ove pa me zanima sta je konkretno nerfano.

6.83c

• - Enabled Phantom Lancer in Captain's Mode [?]
    • - Juggernaut's agility growth reduced from 2.85 to 2.4
    • - Juggernaut's Healing Ward manacost rescaled from 80/100/120/140 to 120/125/130/135
    • - Juggernaut's Bladefury manacost rescaled from 110 to 120/110/100/90
    • - Axe's Berserker's Call no longer affects invulnerable units (like Cycloned units)
    • - Axe's Berserker's Call no longer keeps the targets disabled if Axe dies while the targets still have the debuff
    • - Axe's Culling Blade kill threshold reduced from 250/350/450 to 250/325/400 (Scepter from 300/450/625 to 300/425/550)
    • - Vengeful Spirit's Wave of Terror duration reduced from 20 to 15 seconds
    • - Lion's Hex unit movement speed reduced from 100 to 140 (same as Scythe of Vyse)
    • - Dire Ancients spawn box restriction area is now a bit smaller

GENERAL

• - Various Pathing Improvements
    • - Fixed being unable to play bot games when you are offline
    • - Buyback readiness UI now takes into account how much gold you will lose when dying
    • - Pausing is no longer allowed in Unranked All Pick if your team is connected and hasn't picked their heroes
    • - Pausing In matchmaking games now has a countdown timer before initiating a pause
    • - Fixed various projectile particle effects being visible in Fog of War
    • - Moved the kill text lower so it does not get blocked by the "Killed By" screen
    • - Fixed the courier sometimes failing to deliver items if the deliver key was pressed soon after an item was purchased

• - Networth Graph now updates automatically after hero kills instead of with a delay
  • - Alt clicking now works on enemy buffs
  • - Replays now start recording only after players have finished loading
  • - Left clicking actions on the minimap no longer ignores input for the first 0.2 seconds
  • - Added a new command to help debugging/analysis (dota_show_spectated_unit_orders) by showing player inputs when watching a replay or spectating.
  • - Fixed the Hill Troll Priest in the small camp sometimes not moving when the rest of the camp was pulled by taking damage
  • - Fixed an issue with neutral creeps and Roshan becoming idle when silenced.
  • - Fixed Lone Druid's Bear's Necronomicon Warriors not giving kill credit to Lone Druid
  • - Added all sound directories to the whitelist for -enable_addons
  • - Several ability description adjustments and fixes
Daddy J. čet 12.2.2015 03:48
N!kicaJEa kaže...

Pročitaj, zanimljivo štivo i istinito :)

Link

The_Fichek čet 12.2.2015 21:55

Neda mi se to sve citati, ako nije problem ukratko pojasnit. Sad se bavim konzolom i tu nekim komandama kaj su ljudi pisali da bolje koriste CPU i tako neke stvari kaj bi trebale smanjiti latencije sta vec pa cemo vidit..

mind_challenge čet 12.2.2015 21:58
The_Fichek kaže...

Neda mi se to sve citati, ako nije problem ukratko pojasnit. Sad se bavim konzolom i tu nekim komandama kaj su ljudi pisali da bolje koriste CPU i tako neke stvari kaj bi trebale smanjiti latencije sta vec pa cemo vidit..

Dok igraš steam upali te steamwebhelper procese (onaj browser kojeg koristiš u onom overlayu kojeg dobiješ kad stisneš shift i tab).  Oni opterete procesor i stvaraju lag jer se spajaju na internet. Ovaj program ih detektira te gasi, automatski u vremenskom intervalu kojeg možeš ručno podesiti.

The_Fichek čet 12.2.2015 22:03

To kad stisnem shift i tab se moze iskljuciti tako da se makne kvacica na Enable the Steam Overlay while in-game. Ako mislis na jos neke procese onda mi se cini koristan program, inace ne.

@Toni RAZOR Nije problem fps, nego ping koji zna skakat cim sestra dalje upali video na 480p i tako to.. s time da imam solidnu brzinu i full signal wifi, a ona ne (ima slabiji signal). Znaci ping i latencije su najveci problem.

mind_challenge čet 12.2.2015 22:07
The_Fichek kaže...

To kad stisnem shift i tab se moze iskljuciti tako da se makne kvacica na Enable the Steam Overlay while in-game. Ako mislis na jos neke procese onda mi se cini koristan program, inace ne.

@Toni RAZOR Nije problem fps, nego ping koji zna skakat cim sestra dalje upali video na 480p i tako to.. s time da imam solidnu brzinu i full signal wifi, a ona ne (ima slabiji signal). Znaci ping i latencije su najveci problem.

Možeš ti to ugasiti, ali svejedno se pale ti procesi. Meni stvarno pomaže program, koristim ga već neko vrijeme. Probaj, ništa te ne košta pa javi pomaže li i tebi.

Ramo čet 12.2.2015 23:06
The_Fichek kaže...

Ovo boldano je tvoj najveci problem. Spoji si lijepo zicu i uvjeren sam da neces imati takvo divljanje pinga.