Septah ned 25.3.2012 19:45
Perceto kaže...

ja sam bog dote zato smirite  se ... i nemojte mi pametovat!!! 

Trebalo bi neki test starosti implementirati na forumu da se smanji broj ove bahate dječurlije. Ne samo na forumu već svim online igrama, društvenim mrežama itd da svoje frustracije liječe u Hello Kitty Online koji im je i prilagođen dobnom uzrastu.

Perceto pon 26.3.2012 00:06
Septah kaže...
Perceto kaže...

Trebalo bi neki test starosti implementirati na forumu da se smanji broj ove bahate dječurlije. Ne samo na forumu već svim online igrama, društvenim mrežama itd da svoje frustracije liječe u Hello Kitty Online koji im je i prilagođen za dobni uzrast.

1v1 u acc  cutis? kk

smiglcro uto 27.3.2012 09:00

Mjenjam Dota 2 (beta) za Diablo 3 (beta) po principu posudbe, znaci ja posudim tebi svoj steam acc na kojem se nalazi dota2 ti meni svoj acc na kojem se nalazi d3. ostalo sto se nalazi na acc.u se ne dira. molim neku ozbiljnu osobu za ovo :)

ivan dragi pet 30.3.2012 12:10
Perceto kaže...
Septah kaže...
Perceto kaže...

Trebalo bi neki test starosti implementirati na forumu da se smanji broj ove bahate dječurlije. Ne samo na forumu već svim online igrama, društvenim mrežama itd da svoje frustracije liječe u Hello Kitty Online koji im je i prilagođen za dobni uzrast.

1v1 u acc  cutis? kk

Sta glumiš ti? Si popio tatine plave pilule jutros pa ti se fenjer upalio?

Spamaj i trolaj na gareni.

Jonja kaže...

Meni je puno bolje igrat dotu 2 nego 1, nekidan isa bacit game na jedinici nisam moga virovat koja je razlika. U biti to je moj subjektivni dojam.

Dota je apsolutni bog cijele te 3-lane-tower-defense ideologije. Nema teoretske šanse da se napravi nekakva zamjenska kopija (D2, LOL, HON) Dote jer bi se diralo u blizardov kopirajt oko engina i mehanike. Ajde zamisli da netko radi kopiju starcrafta (1). Recimo BG Hunters mapa. Nemreš napraviti dobru zamjenu jer je sve što radiš kopija, drugačija kopija. Totalno nova igra.

Jedini plus D2 je grafika, koja je nekome bolja, nekome ne. Igram u klanu sa 10 frendova, a 6 nas ima D2 keyeve. I odigrali smo možda 10 partija. Ta blještava grafika smeta i umanjuje preglednost i jednostavnost. Možda je i stvar navike, ali i nakon odigranih desetak partija nema pomaka. Dotu igramo, pa neki 5, neki 3 godine, dakle nismo tudumi, pače. Ali D2 je prilično dobra i s veseljem čekam pravu verziju. I sviđa mi se D2 skroz.

Ovo što tu neki govore o pub igrama nema veze s dotom. Nađite si ekipu i igrajte clan warse. Nema smisla igrat partije sa random likovima. Svako nešto svoje... radije livajte odmah i ne gubite živce. Više se nauči na 5 partija u teamu nego u 100 partija solo. Ovo kada mi frajer kaže "ae mi onda reci ko moze dobit nafarmanu maginu? u d2?" . Prvo smiri hormone, nisi na Hreliću. Drugo, dota je timska igra. Treće, ne postoji heroj koji je najjači. Imaš uloge u teamu i uz njih nekoliko taktika i strategija. 1 na 1 je mjerenje hormona a ne pokazatelj skilla u doti.  

http://www.dotacommentaries.com/ Nađi negdje Luminousa i gledaj sve partije redmo koje lik komentira. To je dota 101.

Svi ti grafički detalji jesu bitni, ali nisu presudni. Najbitnija je izbalansiranost između heroja, mape, grafike i jednostavnosti. Jedino zbog toga predviđam dobru budućnost Dote2. Ipak je rađena na origigi doti, i nisu mjenjali osnove. Al nemre mi nitko reć da dota nije jednostavnija od D2. Pa sad sam pred pola sata odigrao jednu. Lich je bacio ulti i pol ekrana mi je blještalo 10 sekundi. Svaki aoe spell je takav. Htio sam razbiti tastaturu kada mi je lik dodgao kuku iako u origigi doti kuka na takvom terrainu skreće. (Na middle lane rampi kod vanjskog sentinel towera). Dakle skroz nova igra. I onda je teško uspoređivat jedno s drugim.

Ono što je najveće njesra dote su novi heroji. To treba ograničiti na 2 godišnje. Kao što i je u cm mapama.

@Slash 666.

All accounts created before 02/12/2012 are now eligible for the draw.

Ja sam ostavio post pred nekih 3-4 mjeseca. I još nisam dobio key. Svoj key sam dobio od frenda. Al svako tolko pomiču granicu pa se prijavi na forum. valjda ćeš kroz mjesec dana moć sudjelovat u izvlačenju.

DarkoKwon pet 30.3.2012 15:45

DotA 2 mi je licno puno bolja od obicne dote, skoro dok sam igrao obicnu dotu odmah sam livao, jer sam se navikao na D2. Prvi put kada igrate igru izgleda vam sve cudno, ali nakon puno gejmova vec cete se naviknuti i D2 ce vam izgledati kao i DotA, nece vam biti razlike, a i bice jos bolja zbog boljeg engine. Ovo sa grafikom su dosta pokvarili, nista se ne vidi od bljestavih magija. I ono sto mi se jos vise svidja u D2 jeste sto nema onih novih heroja koji su promjenili gameplay dote.

ivan dragi pet 30.3.2012 17:13
Perceto kaže...

ivane oces da odigramo jedan clan war da te malo naucim sta je dota?

A kao imaš 4 prijatelja? Znaš da je cw 5vs5?

Gle, kenjaš po temi i ni jedan post ti nema veze s topicom. Niš pametno nisi reko i samo spamaš, a sada i ja skup s tobom. Sama tvoja izjava da je "nafidani magina pre kul imba frende kužiš ono" mi govori kako igraš i kolko igraš.

90% igrača dote bi me vjerojatno nabilo u igri jedan na jedan. Možda bi ja i imo 200apm, 500cs i 180 deny, al neznam šta ni kako igrat u 1na1 partiji. Mislim da osim ai-a nisam ni igrao nikad 1vs1. To pubanje je za zeku peku. Al cw je nešto sasvim drugo.

R4sput1n sub 31.3.2012 17:49

strasno, upravo nakon poduze vremena (jerbo davno sam vec bio odusto) provjeravam mailove, a kod one gle iznenadjenja - jedno veliko nista{#}{#}

jos bi covjek nekako i proguto, da defacto od prijave za usranu betu nije proslo pola godine, te da da ona nije isla preko 2 steam acc-a i ziilijon foruma...  ako nista sad sam bar siguran da cu prije docekat Dotu u verziji 7 nego usranu pozivnicu... ali dosta je bilo tog terrora, stoga u ovim mracnim trenucima sveceno se zaklinjem - Valve moje love vise vidjet nece - od danas sve njihovo bojkotiram ili piratiziram{#}

AMEN

smiglcro sub 31.3.2012 18:15
R4sput1n kaže...

strasno, upravo nakon poduze vremena (jerbo davno sam vec bio odusto) provjeravam mailove, a kod one gle iznenadjenja - jedno veliko nista{#}{#}

jos bi covjek nekako i proguto, da defacto od prijave za usranu betu nije proslo pola godine, te da da ona nije isla preko 2 steam acc-a i ziilijon foruma...  ako nista sad sam bar siguran da cu prije docekat Dotu u verziji 7 nego usranu pozivnicu... ali dosta je bilo tog terrora, stoga u ovim mracnim trenucima sveceno se zaklinjem - Valve moje love vise vidjet nece - od danas sve njihovo bojkotiram ili piratiziram{#}

AMEN

eh, ebes gamera koji nije tako u zivotu popljuvao sve one firme od naslova koje je cekao i cekao :) do trenutka kada igra izadje, onda im se sve oprosti i bace im se pare pod noge :)

hellraiser1110 ned 1.4.2012 06:03
R4sput1n kaže...

AMEN

Ti mora da si neka posebna osoba pošto ti moraš imati betu...

Ner0 pon 2.4.2012 19:03

molim vas ko boga neznam di da prosim vise, jadan sam i posran i ljuti jer su neki dobili po 10 keyeva. netrebam 10 trebam samo  1 jedini key da se zatvorim u svoju jadnu jazbinu i igram ko sretan covjek, ako ima neka dobra dusa key viska Molio bih ga najvise na svijetu neka mi se javi na PM poklonit ili prodat po nekoj razumnoj cijeni tu sam, hvala unaprijed i zivjeli!

R4sput1n uto 3.4.2012 14:08
smiglcro kaže...

eh, ebes gamera koji nije tako u zivotu popljuvao sve one firme od naslova koje je cekao i cekao :) do trenutka kada igra izadje, onda im se sve oprosti i bace im se pare pod noge :)

{#}

hari85 uto 3.4.2012 17:33
hellraiser1110 kaže...
R4sput1n kaže...
hellraiser1110 kaže..

Ti mora da si neka posebna osoba pošto ti moraš imati betu...

ne moral ali bio bi pred da upadnem, likovima updaju nakon tjedan dana

Jel netko može dešifrirat ovu poruku :D

Ne moram,  ali bio bi red da upadnem, likovi upadaju nakon tjedan dana.  

Rhodin uto 3.4.2012 19:12

Mislim da je lik definitivno "na rubu" jer ju nije dobio pa tako i pise :D

Ja imam beta invite od davnih dana... Iskreno... needs some polish. Nadam se malo jos da ce grafiku doradit... Znam da je glupo to izrec "naglas" ali mogli bi malo i HoN kopirat, u smislu da stave guidove za heroje (kako dizat skilove, koje iteme kupovat, neke taktike za lane, sumu itd. - odkako je to hon uveo i casual playeri su shvatili vaznost nekih itema, wardova, i uspjeli neke taktike usvajat, pa je dosta manje gameova gdje ljudi zuje ko muhe bez glave), da naprave hotkey za shop, a ne da se mora klikanjem otvarat, bolje balansirat trazenje gameova, a ne da mi se desi da solo trazim game ili sa frendom i onda upadnemo protiv teama koji nas pomene, ako nista drugo onda zato sto su svi zajedno na skypeu ili necem slicnom. Sa druge strane imaju i puno bolje neke stvari napravljene, meni je dota bolja u smislu balansa heroja, siguran sam da nece ko HoN izbacivat novog heroja svaka 2 tjedna - zamislite si tu nocnu moru oko balansa - toliko brzo ih ibacuju da po 3-4 mjeseca stari heroji i dalje nisu balansirani, ni blizu.

Dota 2, da je malo lijepsa grafika, bi definitivno prednjacila u zanru trenutno. LoL sam probo, ne svidja mi se toliko, nakon HoN-a mi je dota naprosto prespora... nista se ne desava, 100 godina traje da se iskasta spell, sporije se levela, skupljaju pare itd... U Doti 2 taj problem nemam, nekako ko da je postala dinamicnija. "Hard core" DotA igraci, siguran sam, nece se ovdje sloziti samnom, i reci ce da je sve osim originalne dote smece, sto priznajem ima smisla, i CW u DotA-i je definitivno najbolji dio Dote, ali kompetittive play, tournamenti i slicno postoje i u HoNu i iskreno, ako ste se trudili pogledat koji, puno su dinamicniji, "zivlji", iskreno zanimljiviji za gledat, a tako se osjecam i kad ih igram. Sto se tice dote 2, tu vec postoji razlika, pase mi njen tempo, jedva cekam jos neke heroje da ubace, malo ispolishaju i mislim da ce imat veliki potencijal da zasjedne na tron i ponovo postane THE igra u zanru.

Ranko Kukumar uto 3.4.2012 21:21
R4sput1n kaže...

ne moral ali bio bi pred da upadnem, likovima updaju nakon tjedan dana

Ja koji u životu nisam duže igrao pola sata dote, i uopće me ne zanimaju takve igre niti ih planiram igrati sam dobio Dotu 2 na steamu, LOL.

Nisam mogao odbiti niti spremiti u inventory pa nekome drugome pokloniti, jednostavno je se preko noći samo ukazala ikona u Librayu i mail od steama u inboxu da sam dobio pristup.

Nemaš sreće. Isto tako sam dobio i CS:GO pristup, očito me Valve nešto voli. :)

ZC_Someone uto 3.4.2012 21:30
Ranko Kukumar kaže...

Ja koji u životu nisam duže igrao pola sata dote, i uopće me ne zanimaju takve igre niti ih planiram igrati sam dobio Dotu 2 na steamu, LOL.

Nisam mogao odbiti niti spremiti u inventory pa nekome drugome pokloniti, jednostavno je se preko noći samo ukazala ikona u Librayu i mail od steama u inboxu da sam dobio pristup.

Nemaš sreće. Isto tako sam dobio i CS:GO pristup, očito me Valve nešto voli. :)

Ili tvoju konfu ;)

ZC_Someone uto 3.4.2012 23:13
Winchester01 kaže...

Kako se može igrati ova beta? Što triba napraviti?

Odešovdje, klikneš na Sign up for a Dota 2 invite i imaš jako puno sreće.

Nađeš nekoga tko je dobio betu i nažicaš ga da ti da jedan od dva invajta koja je dobio uz betu.

Odeš na neki forum ili e-bay ili nešto slično i kupiš invite.