dado16 sri 22.1.2025 13:59

u zadnjem patchu se izmjenjao sistem damage-a lvl 3 municije vs lvl 3 armora itd. Sad malo duze treba da padne netko, sve zavisi koju municiju nosis...nekako mi se najbolje pokazalo plava municija i ljubicasta u safe-u, pa kad naletimo na playere brzo switcham a i ak ne stignem plava je jos uvijek solidna municija

sudy_freak sri 22.1.2025 14:19
dado16 kaže...
u zadnjem patchu se izmjenjao sistem damage-a lvl 3 municije vs lvl 3 armora itd. Sad malo duze treba da padne netko, sve zavisi koju municiju nosis...nekako mi se najbolje pokazalo plava municija i ljubicasta u safe-u, pa kad naletimo na playere brzo switcham a i ak ne stignem plava je jos uvijek solidna municija

Ja sam došao do trenutka da uglavnom nosim purple/gold za Layali/ZD.

Za easy mi je svejedno i uglavnom sam ok s gear setom.

Ako idem easy, onda 9x19 RIP za SMG i gađam ruke/noge.

dado16 sri 22.1.2025 14:31
sudy_freak kaže...
dado16 kaže...

Ja sam došao do trenutka da uglavnom nosim purple/gold za Layali/ZD.

Za easy mi je svejedno i uglavnom sam ok s gear setom.

Ako idem easy, onda 9x19 RIP za SMG i gađam ruke/noge.

ma ja easy uopce ne igram, jedino da zaredam 10 matcheva zaredom izgubljenu onda odigram easy gear ticket..... Gold municija mi je i dalje too much money iako imam besplatnih kutija al neznam za sta cuvam. Imam 30 milijuna al brzo to ode ak ne pazis, purple se uvijek nosi. Ono što sam primjetio da armor zlatni i ne igra toliku ulogu, mozda ak imas zelene metke. Imao sam crvenu kacigu na glavi, lik me stepo sa jednim metkom plavim iz snipera

sudy_freak pon 24.2.2025 09:37

Ja stvarno iskreno očekujem od ove igre da eksplodira dolaskom na konzole i full verzije na mobitele.

Jer je ovo nevjerojatno što su oni uspjeli napraviti i kakve sve feature igra ima.

Plus vrti se tako dobro i pri tome izgleda odlično.

Ne znam zašto igra nije više eksplodirala u popularnosti.

Stvarno je dobra. Mušice, kojih naravno ima nije deal breaker, igram ju praktički svaki dan od izlaska 5.12. i baš guštam. 

sudy_freak pon 24.2.2025 15:12
Boris grozni kaže...

Mi smo sad u lanu igrali nas vise u CO i nije uopce lose, bome su nas rokali no fali dosta stvari da ne nabrajam ali za neko kežual napucavanje stvarno ok!

I što je najjače, Warfare mode meni osobno najslabija komponenta.

Operations najbolji, ok, neki modovi Warfare, Hot Zone je fora pa onda Serpentine (co-op raid).

Kampanju nisam probao dok ne rewatcham film iz 2001. 

sudy_freak sri 23.4.2025 09:28

Za vas fanove BF franšize - da, razočaranje.
Ali operations je vrijedan. Nije sweaty kao Tarkov, a nije toliko djetinjast i nerealističan kao DMZ.
S ekipom je stvarno preyebena igra. Igram ju eksluzivno otkako je izašla i nema kraja 

markoal sri 23.4.2025 10:02
sudy_freak kaže...

BUMP. Nova sezona, novi operator, novi modovi.

Došla i mobile verzija i PC global launch.

Dajte šansu, igra je bolesno dobra.

Operations osobno moj favorit

Promjenili su sad onu jednu mapu da je skroz po mraku, tako da im novi heroj ima smisla, ali nikako mi to ne paše kad ne vidim ništa.

A skužio sam da je grafika malo drugačija kao da sve ima dodatne sjene na sebi, outline.

Ja sam samo tukao warfare do sad, probao sam operations, kad sam skužio, moram priznat jako zabavno.

fila2208 sri 23.4.2025 13:22
Rocinante2112 kaže...

umrijet ce ko i svaki FPS na konzoli. Igre gube playerbase brze nego što ih se releasa na trziste.
FPS ko žanr (multiplayer) je mrtav vec neko vrijeme. (osim starih igara koje su jos uvijek dostupne za igranje)

mora bit battle royale...to ljudi žele i to je to.

osobno smatram da je to rak rana koja je ubila fps, ali hej valjda su u pravu miljarde igrača šta hoće royale, a klasični fps je poludead

sudy_freak sri 23.4.2025 14:35

Igra na zapadu/Steamu ima oko 100k aktivnih igrača. Blagi porast sad s novom sezonom.

Garena/kineska verzija broji preko 12M aktivnih igrača (nekoliko strimera to potvrdilo) i nevjerojatno je popularna tamo.

U 167 država je jučer bila najskidanija igra s preko 25M aktivacija mobilne verzije.
Mislim da imaju dobar plan i da će igra samo rasti (preostaje veliki milestone - dolazak na konzole).

Ako iole volite extraction shootere - vrijedi probat.

U prvih desetak sati treba vremena da se naučite na menu/lobby/stash ali ima toliko dobrih mehanika koje druge igre tog tipa nemaju da je bolesno kako su sve implementiratli.

Rocinante2112 sri 23.4.2025 15:21

Dok fps igre nebudu imale dedicated servere kao u stare dane i dok nebudu high tickrate ili barem stabilan tickrate ja FPS igre izbjegavam u širokom luku.

Kako uopce mozete igrati ikakvu MP igru u kojoj se broj komunikacija clienta i vašeg računala KONSTANTNO MIJENJA??? Na početku mape kad je više igrača imas drukciji netcode nego kad vas ostane 10. Pa kako da ikakav skill izvjezbas kada ti u jednom casu registrira 4 bullet hita odjednom a u nekim momentima ti to rascjepka više tickova? kako gadjati nekog snajperom i leadati shot kada komunikacija nije stabilna???
ZASTO uopce igrati takvu igru ja pojma nemam.

konzole su nepovratno umrtvile cijeli žanr.