Ikominator sub 2.1.2010 00:58 Pozdrav! Imam mali problemčić oko Dekarona! 40 sam level sa summonerom i uglavnom sam sve skužio,osim sitnice koja me jako mući! Nikako da skužim kako "nabrijavati" oružije i oklope!Znam da za to trebam otići kod(Pablosa),kovača i upotrebiti fortifited parts,da bih nabrijavao!Ali ne da mi. Kada stavim nprm. mać meni se svi itemi u iventoriju zacrvene i ne mogu staviti! Poprilično puno imam fortifited partsova,no neće! Kakvi sve djelovi idu i gdje ih trebam tražiti? Možda se samo određeno oružije nabrijava(ono sa krugovima-imam,ali neće ni to)?! Šta se stavlja od oklopa,nakita... u gornje djelove iventorija?(imam hrpu praznih polja iznad oružija,kacige i štita) I na kraju:Koja je to fora sa gulidima? Odgovor Hvala 0 0 0
Ikominator sub 2.1.2010 18:50 Ovu poruku šaljem samo zato a bi bila aktivna tema! Odgovor Hvala 0 0 0
Pozdrav!
Imam mali problemčić oko Dekarona!
40 sam level sa summonerom i uglavnom sam sve skužio,osim sitnice
koja me jako mući!
Nikako da skužim kako "nabrijavati" oružije i oklope!Znam da za to trebam otići
kod(Pablosa),kovača i upotrebiti fortifited parts,da bih nabrijavao!Ali ne da mi.
Kada stavim nprm. mać meni se svi itemi u iventoriju zacrvene i ne mogu staviti!
Poprilično puno imam fortifited partsova,no neće!
Kakvi sve djelovi idu i gdje ih trebam tražiti?
Možda se samo određeno oružije nabrijava(ono sa krugovima-imam,ali neće ni to)?!
Šta se stavlja od oklopa,nakita... u gornje djelove iventorija?(imam hrpu praznih polja
iznad oružija,kacige i štita)
I na kraju:Koja je to fora sa gulidima?