Jack Sparrow pon 9.7.2012 22:45

Ja sam isto malo igrao s nekom ekipom preko tunngle još davno kad je igra izašla. Sve što mogu reći je: WOW!

Kakav igra ovako mi je jedna od boljih kad sam igram, ali kad nas se više vozika okolo pa to je perverzija. Meni puno bolje od L4D, ne samo zato što se slobodno krećemo svijeto nego je i nekako osječaj u igri bolji(Barem meni).

perkoxcar uto 10.7.2012 14:58
Jack Sparrow kaže...

Ja sam isto malo igrao s nekom ekipom preko tunngle još davno kad je igra izašla. Sve što mogu reći je: WOW!

Kakav igra ovako mi je jedna od boljih kad sam igram, ali kad nas se više vozika okolo pa to je perverzija. Meni puno bolje od L4D, ne samo zato što se slobodno krećemo svijeto nego je i nekako osječaj u igri bolji(Barem meni).

Točno to, perverzija, jedva čekam Riptide.

Blade18 sub 10.11.2012 10:35

dečki može pomoć? dok skupim lovu namjeravam kupit ovu igru, a do tad sam na crno... Skinuo sam update na 1.0.0 i svi questovi i sve mi je nestalo, jel se može to kak vratit? Koji je zadnji patch da ga skinem? 

doky01akablava pon 12.11.2012 14:44

Dizem temu jer imam zamolbu.Imam instaliran Dead Island na laptopu,na desktop kompjuteru sam imao havariju sa diskom tj.morao sam formatirati i otisli mi saveovi.
Zapeo sam u gradu pa ako netko ima sve od tada po mogucnosti ako ima kakvo vatreno oruzje,molim da uploada,to je pet minuta posla.
Zahvaljujem {#} 

decko39 ned 3.2.2013 11:33

Molim za pomoć,igram dead island neznam po koji put i nisam ju još završio tj. došao do kraja.Zašto,jer mi igra jednostavno prestane raditi,pojavi mi se poruka da je program prestao sa radom i Windows pokušava pronaći problem zbog čega,znači ne mogu ju više pokrenuti da krenem opet od početka,tako da sam ju deinstalirao i nemam više volje pokušavati igrati ju ponovo.Skinuo sa dead island black box v1,pa vas molim ima li nova verzija ili patch ili ima li za kupiti gdje originalna igra po povoljnoj cijeni da ju konačno odigram do kraja.

ibme74 pet 3.5.2013 12:46

Dali netko ima sličan problem, riječ je o Dead Island Riptide, igram sa likom Loganom, i sada već sam Lvl 45, sve skillovi Combat i Survival su mi do kraja nadograđeni ali Fury nikako ne mogu dalje nadograđivati, imam 6 upgrade za iskoristiti a ne mogu ništa u Fury nadograditi -_- evo slike

thuglife sub 4.5.2013 11:03
dishonored10 kaže...

pozdrav {#} htio bi sa prijateljom igrati co-op preko tunngle, skinuo sam igricu ali neznam kako dalje, dali trebaju kakvi patchevi ili sl. pomozite

Prije je bilo dosta tutova na internetu, pročačkaj malo.

OriginalEXE čet 16.5.2013 02:15
dishonored10 kaže...

pozdrav {#} htio bi sa prijateljom igrati co-op preko tunngle, skinuo sam igricu ali neznam kako dalje, dali trebaju kakvi patchevi ili sl. pomozite

Ne vrijedi igrati u multiplayer-u, totalno su usrali taj dio.

lobotomac90 pet 9.8.2013 16:01

što je bolje, dead island ili nastavak riptide? nisam igrao niti jedan,a planiram započeti pa me zanima koji da krenem igrati, znam da priča u igri ne igra nikakvu ulogu, a nemam vremena za oba proći, barem ne u skorije vrijeme...