brane47 uto 27.9.2011 19:16

Zna li netko kako mogu prijeci chapter 14, The Purest evil, kad moram onog Ope-a odvest do nekih warriora, i kad dodjem tamo gdje ih je pun k...Thug, butcher, i jos 10 walkera i svega, u biti, maloprije toga sam potrosio fury (s tim sam ih mogao sredit), a kad idem na load last checkpoint, sve metke sto sam izgubio i medkit i molotov, sve, mi se izgubi, i tak svaki put, na kraju sam ostao bez metaka, i mislim da se nemogu izvuc, sebe jos nekako, ali tog Ope-a nemogu spasit..Probao sam sa trainerom, ali on je za update 1, a ja igram bez update.ova, jer mi nesto nije uspjelo..i sad nemogu nikako,,imate neki prijedlog.. Hvala

Mitsuoka uto 27.9.2011 20:18
brane47 kaže...

Zna li netko kako mogu prijeci chapter 14, The Purest evil, kad moram onog Ope-a odvest do nekih warriora, i kad dodjem tamo gdje ih je pun k...Thug, butcher, i jos 10 walkera i svega, u biti, maloprije toga sam potrosio fury (s tim sam ih mogao sredit), a kad idem na load last checkpoint, sve metke sto sam izgubio i medkit i molotov, sve, mi se izgubi, i tak svaki put, na kraju sam ostao bez metaka, i mislim da se nemogu izvuc, sebe jos nekako, ali tog Ope-a nemogu spasit..Probao sam sa trainerom, ali on je za update 1, a ja igram bez update.ova, jer mi nesto nije uspjelo..i sad nemogu nikako,,imate neki prijedlog.. Hvala

to se i meni dogodilo radi ocajnoga save sistema >.<

uglavnom radi toga sam izbrisao igru.

skullscar uto 27.9.2011 20:20
brane47 kaže...

ima jako, jako lagano rješenje. baci par deo bomb. svi mrtvi dok si reko keks {#}

Mitsuoka uto 27.9.2011 20:22
skullscar kaže...
brane47 kaže...

ima jako, jako lagano rješenje. baci par deo bomb. svi mrtvi dok si reko keks {#}

problem je ako nemas vise oruzja uopce jer si sve potrosio na njih. rjesenje je fury jedino po meni

Kora uto 27.9.2011 22:49
Mitsuoka kaže...
brane47 kaže...

Krasno. Nakon prvog malo jačeg problema izbrisati igru, najlakše je odustati, bravo, tako treba. Inače Brane, nemorašse uopće boriti ako ih nikako nemožeš sve pobiti, bjež glavom bez obzira, pogotovo tu u džungli, ja sam se stalno u autu tu vozikao, naravno gdje je bilo moguće, a u velikoj većini slučajeva je bilo moguće. Dobro ja sam s frendom igrao, ali mislim da se poduplaju zombiji tada ako dvojica igraju.

skullscar uto 27.9.2011 23:00
Kora kaže...
Mitsuoka kaže...
brane47 kaže...

Krasno. Nakon prvog malo jačeg problema izbrisati igru, najlakše je odustati, bravo, tako treba. Inače Brane, nemorašse uopće boriti ako ih nikako nemožeš sve pobiti, bjež glavom bez obzira, pogotovo tu u džungli, ja sam se stalno u autu tu vozikao, naravno gdje je bilo moguće, a u velikoj većini slučajeva je bilo moguće. Dobro ja sam s frendom igrao, ali mislim da se poduplaju zombiji tada ako dvojica igraju.

taj dio se ne može preskočiti jer traži da se boriš. inaće onaj shaman uleti i krepa pa ajmo od zadnjeg checkpoint

stone uto 27.9.2011 23:45

ev' mene opet, sad sam na 32%, i sada me igra još više oduševila kada sam došao do Act II... Uglavnom sve me oduševilo: prića, ja obožavam preživljavanje posebno ovako negdje na otoku i sada da se spasi i volim zombije, kada to dvoje spojite dobijete savršenstvo... Udarci, oružja, mapa, questovi sve je perfektno ;)

Samo nešto nisam razumio igram sa Sam-om, ali u nekim filmovima(u igri) oko mene su i ona 3 ostala lika, a kada igram nema ih... možda sam preskoćio neki film dio u igri, možda sam skipovao ali ne kontam, je li on zamišlja da su oni oko njega ili?

Mitsuoka sri 28.9.2011 01:02
Kora kaže...

dodi do toga dijela pa ces vidjet sto je to kada ostanes tu bez furya i oruzja. mozes samo ponovno pocet igrat

- vodis shamana koji se pocme lemat s thugom - thug ga brzo ubije - trebas ubit thuga - nemas s cime - dode jos 4 walkera i butcher - kojemu ne mozes pobjec nikako, prebrz je, a ubije te u 3 poteza najvise.

brane47 sri 28.9.2011 01:47

Tako je, nema sanse, deo bomb nemam, molotov sam bacio i uspio ih je ubit jedno 5, ali thuga sam sam morao, i onda dodje jos jedna runda walkera i onih brzih, sve to dok te bode butcher, kojeg mozes ubit jedino mecima i oruzjem kojeg nemas.. :/Na 82% sam main questa, i nevidim izlaza iz ovoga..ako pokusavam i dalje, samo ce mi se i ovo oruzje istrositi i onda stvarno gotovo..morat cu negdje naci save od chaptera 14..da ipak predjem igru, makar tako..sa fury-em ih je najlakse pobit i najbrze..ali kad sam ga scenu prije toga iskoristio.. :/i jos imam malo healtha..ajme uzas

Kora sri 28.9.2011 02:37
stone kaže...

ev' mene opet, sad sam na 32%, i sada me igra još više oduševila kada sam došao do Act II... Uglavnom sve me oduševilo: prića, ja obožavam preživljavanje posebno ovako negdje na otoku i sada da se spasi i volim zombije, kada to dvoje spojite dobijete savršenstvo... Udarci, oružja, mapa, questovi sve je perfektno ;)

Samo nešto nisam razumio igram sa Sam-om, ali u nekim filmovima(u igri) oko mene su i ona 3 ostala lika, a kada igram nema ih... možda sam preskoćio neki film dio u igri, možda sam skipovao ali ne kontam, je li on zamišlja da su oni oko njega ili?

Meni je vrlo VRLO zafalilo kad sam vidio da nema toga da idem kroz kišu i grmljavinu npr po noći i to npr kad ideš kroz džunglu pa čak i u gradu ili na obali, ma bilogdje, to bi itekako još igru podiglo na još veću razinu, ovak se nisam nimalo prestrašio, faktor horrora je totalno zakazao

Kora sri 28.9.2011 02:39
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...

dodi do toga dijela pa ces vidjet sto je to kada ostanes tu bez furya i oruzja. mozes samo ponovno pocet igrat

- vodis shamana koji se pocme lemat s thugom - thug ga brzo ubije - trebas ubit thuga - nemas s cime - dode jos 4 walkera i butcher - kojemu ne mozes pobjec nikako, prebrz je, a ubije te u 3 poteza najvise.

Prešao sam igru prije 3 dana, a u džungli sam imao malo problema tek kod onog bježanja niz stazicu u jednom djelu prašume, opet kažem većim dijelom džungle sam koristio auto i sve gazio. A fury sam rijetko koristio, jednostavno zaboravim na njega dok oružja mi se nikada nisu kvarila na nulu, pa na svakom koraku imaju one stanice za popravke. Ja neznam zašto se vi toliko mučite, pa thugove i one ramove zapravo vrlo jednostavno ubiti jer su spori samo spaceom u stranu i vrtiš se oko njega i stalno po rukama dok mu ne slomiš obadvije a onda po nogama i mičeš se ustranu od bljuvotine. Dok se onom liku u luđačkoj košulji samo jednom izmakneš da on udari u zid i ošamuti se i onda po nogama sijeci, vrlo jednostavno, a o bossu da ne pričam, njega smo roknuli unutar 30 sekundi, bio je jačine jednog thuga samo mnogo pokretljiviji i pametniji, no naravno ne pametniji od nas hahah. Ma generalno kad se sagleda igra, uopće nije teška, zapravo smatram da zombija ima malo, kad ja vidim u L4D da njih 60-70 trči prema meni usred noći i sprintaju ko Usain Bolt na ulici i nigdje ni najmanjeg svjetla  e to je prava stvar

Kora sri 28.9.2011 02:49
skullscar kaže...

ti si igrao s frendovima, oni igraju sami. nije isto

S jednim frendom, i opisujem koje sam stvari radio a ne koliko sam ih ubio i ko mi je pomogao i koliko smo ih brzo ubijali, objašnjavam način na koji treba i koji je vrlo jednostavan čak i kad sam igraš.

brane47 sri 28.9.2011 02:58

Ma nisam ja rekao da su oni opcenito teski za ubit, nije uopce problem, ali se malo save-alo u pogresnom trenutku, kuzis?

Previse ih je, a nemam metaka nit nikakvih bombi, molotova, a jos moram pazit na shamana..jednostavno previse ih je odjednom..

Al ajd jos da kad loadas zadnji checkpoint, da imassve sto si imao, ali ne, sve sto si potrosio, nevraca se..znaci, umires i samo gubis oruzje i onda si u jos vecem sranju..

Ajde ako netko igra jos uvijek, jel mi moze uploadati i postati ovdje link save-a chaptera 14, kad nadjes tog shamana Ope-a..jer ne planiram ici ispocetka.. Hvala!

Evo i taj dio, nemamo jedini mi s tim problema (read description)..

http://www.youtube.com/watch?v=I-Q20jhv29o

Nisam jos odustao, evo nasao sam jedan tip na youtubeu, pokusat cu sutra, izgleda mi obecavajuce.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=UIAVFs_8Vds&feature=related

Mitsuoka sri 28.9.2011 12:26
Kora kaže...
Prešao sam igru prije 3 dana, a u džungli sam imao malo problema tek kod onog bježanja niz stazicu u jednom djelu prašume, opet kažem većim dijelom džungle sam koristio auto i sve gazio. A fury sam rijetko koristio, jednostavno zaboravim na njega dok oružja mi se nikada nisu kvarila na nulu, pa na svakom koraku imaju one stanice za popravke. Ja neznam zašto se vi toliko mučite, pa thugove i one ramove zapravo vrlo jednostavno ubiti jer su spori samo spaceom u stranu i vrtiš se oko njega i stalno po rukama dok mu ne slomiš obadvije a onda po nogama i mičeš se ustranu od bljuvotine. Dok se onom liku u luđačkoj košulji samo jednom izmakneš da on udari u zid i ošamuti se i onda po nogama sijeci, vrlo jednostavno, a o bossu da ne pričam, njega smo roknuli unutar 30 sekundi, bio je jačine jednog thuga samo mnogo pokretljiviji i pametniji, no naravno ne pametniji od nas hahah. Ma generalno kad se sagleda igra, uopće nije teška, zapravo smatram da zombija ima malo, kad ja vidim u L4D da njih 60-70 trči prema meni usred noći i sprintaju ko Usain Bolt na ulici i nigdje ni najmanjeg svjetla  e to je prava stvar

- Ocigledno nisi presao kad ne znas o cemu se radi. Jel znas koji je butcher? Nitko amo ne spominje ramove.. to je u dzungli kada pratis shamana.. ne mozes proc taj dio bez fury-a, druga je stvar ako igras s nekim, onda se to lako rijesi.... 

Obi Wan kaže...

@ brane47... nemas ti skilla sine.

kako to znas?

Kule_zg kaže...
Neznam, meni taj dio nije bio uopce toliko kompliciran.
Koliko se sjecam, umro sam mozda 2 puta i pobio ih sve blunt oruzjem.
hmmm... ja sam prvi put bez problema prosa - Fury
i onda sam morao hitno izac i izgasio igru, a retani save me je vratio bez furya medu njih 6... lako je ubit ove, ali mi stalno thug ubije ope kretena jer se ovi mlati s njime. tako da sam ostao na kraju i bez oruzja, a ponovno mi se ne da igrat.
Jack Sparrow sri 28.9.2011 12:35

Neznam kako to nežeš proći. Ni jedan dio igre mi nije bio tako težak da bi ga prelazio po 5 puta. Eventualno kad me ubio skužio sam gdje sam pogriješio i onda ga zaklao, osim Jasona on te ubije s jednim udarcem.

Inaće imao sam nakraju katanu....Bože dragi kako to rastura, damage je bio 1200 + paraliza mod. Onaj ram je pao sa tri zamaha.{#}

Nego jel netko uspio ubiti Jasona iz prve?

skullscar sri 28.9.2011 12:40

dragi moji, ponovit ću. deo bomb i molotov. u svakom trenutku sam ih imao barem 20 komada u inventory. kupim materijale kad god mogu i radim ih hrpetinu. kakva municija i što ja znam, ovaj deo bomb pogodi za 5k damage. najbolje oružje u cijeloj igri a jako lagano za napraviti. molotov isto, kad vidiš grupicu frikova malo dalje od tebe, baciš jednog na zemlju i gledaš kako im koža otpada. a gdje vas baci kad ne uspijete ubiti te zombije sa onim shamanom, na početak tog područja ili što?

p.s. fury? koristio sam ga 2 ili 3 puta da vidim o čemu je riječ. nisam uopće stavljao pointse u njega, igra se lako prođe bez i jednog korištenja fury

skank666 sri 28.9.2011 12:43

fury sam upalio mozda 3 puta u cijeloj igri... na pocetku 2x i to jednom slucajno i negdje pri kraju di su bila 2 thuga. sve sam rjesavao macolama s electric damage.. da vidis critcal, pa odleti u pi*cku materinu.. :)

Mitsuoka sri 28.9.2011 12:46
skullscar kaže...

dragi moji, ponovit ću. deo bomb i molotov. u svakom trenutku sam ih imao barem 20 komada u inventory. kupim materijale kad god mogu i radim ih hrpetinu. kakva municija i što ja znam, ovaj deo bomb pogodi za 5k damage. najbolje oružje u cijeloj igri a jako lagano za napraviti. molotov isto, kad vidiš grupicu frikova malo dalje od tebe, baciš jednog na zemlju i gledaš kako im koža otpada. a gdje vas baci kad ne uspijete ubiti te zombije sa onim shamanom, na početak tog područja ili što?

p.s. fury? koristio sam ga 2 ili 3 puta da vidim o čemu je riječ. nisam uopće stavljao pointse u njega, igra se lako prođe bez i jednog korištenja fury

dragi moj, zasto ne procitas sta sam napisa... deo bomb nikad nisam imao i moze se i bez nje proc ovaj dio i ja sam ga prosao.. ali vrati me odmah ispred njih, a shamana vec thug tuce, ja bi uspio ubit ovu grupicu i sa svojim oruzjem bez furya, ali u meduvremenu thug ubije shamana i opet ispocetka. sve radi retardiranog savea, a kada bi protrca pokraj njih do sljedeceg save pointa ja bi se spawna tu, a shaman bi opet bia pod rukama thuga. Da shaman nije onako retardiran bi uspia i prec, na kraju sam samo osta bez oruzja.

ma i ja sam koristio fury 3-4 puta.. ali ovdje bi to pomoglo kad nemas oruzja. al nista uglavnom toliko me iznerviralo da sam izbrisao igru.