DayZ (standalone)

Pozdrav,
Nas dvoje (16 i 18 godina) tražimo nekoga tko bi htio igrati s nama DayZ Standalone. Igramo na serveru EU WOBO, ako je netko zainteresiran neka se javi! :D

Gdje igrate na kojim serverima i kako se dodaju prijatelji ako je to moguce, gdje stoje lista vasih nickova? Igrate li na ts?
I ne kontam ovo igram i odjednom me izbaci sa servera waiting for host?

Igramo na serveru EU WOBO
Preko steama se dodamo i tako igramo

Prije će igra u betu nego ovi uspiju nickove razmjeniti :D

Igram sa frendovima od zadnjeg updatea (render) skoro svaki dan, nikad na punim serverima, uvijek negdje oko 20/50 i slično i sve je bilo ok.
Sinoć i danas ujutro igrali na punim serverima i eto hakera, ubijaju nas i naravno raz*ebu ti igru i gušt igranja. Stvarno mi nije jasno koja im je to fora, što vide u tome..
Dajte mi neku preporuku (naziv servera) koji je često pun i da provjereno nema hakera.
Volio bi da je server PUBLIC da ne počinjem sa novim likom, ali ajde, nije uvijet.

Igram sa frendovima od zadnjeg updatea (render) skoro svaki dan, nikad na punim serverima, uvijek negdje oko 20/50 i slično i sve je bilo ok.
Sinoć i danas ujutro igrali na punim serverima i eto hakera, ubijaju nas i naravno raz*ebu ti igru i gušt igranja. Stvarno mi nije jasno koja im je to fora, što vide u tome..
Dajte mi neku preporuku (naziv servera) koji je često pun i da provjereno nema hakera.
Volio bi da je server PUBLIC da ne počinjem sa novim likom, ali ajde, nije uvijet.
tesko je naci server koji nije public a da nema bas hakera a ti bi htio public...hmmmm tesko.......njabolje se nakacit na server koji je whiteliste-an .....tako barem imas neku zastitu....daleko su oni od arma 2 sistema protiv hakera daleko daleko

whitelist ili private

Pozdrav,
Nas dvoje (16 i 18 godina) tražimo nekoga tko bi htio igrati s nama DayZ Standalone. Igramo na serveru EU WOBO, ako je netko zainteresiran neka se javi! :D
na steamu wuckoo a nick mi je toxsick dodajte pa da halamo...

Daj mi preko steam stranice da te dodam, ne mogu te ovako nac

Zamrla je tema :)
Ali zato je u DayZ-u napeto. Ovih dana samo mozes umrijeti od plivaca-glichera u DayZu. Doslovno sam svaki put poginuo od istog.
Nevjerojatni su :)

Da li je iza velikog patcha sa rendererom doslo ista vrijedno spomena?

Nope

od 0.60 (5 mjesec) 0 updejtova

Jeli se tko prebacio u h1z1 justsurvive redove? Ako jest javite :p

Jeli se tko prebacio u h1z1 justsurvive redove? Ako jest javite :p
Sumnjam da je itko takav mazohist.

ako jos netko trazi nekog za igrat ja sam http://steamcommunity.com/profiles/76561198124967574/

Popravili FPS sad ono kao mirni su 2 god. opet

Popravili FPS sad ono kao mirni su 2 god. opet
ove godine su samo jedan update izbacili, a to je 0.60

Ako iduci update ne donese kisu isusovu, iznenadit ce me koliko su nesposobni.

nije to nesposobnost, prije bih rekao neško kao .. khm .. spolna bolest
kaj dolazi, vukovi i zvuk.. LOL

nije to nesposobnost, prije bih rekao neško kao .. khm .. spolna bolest
kaj dolazi, vukovi i zvuk.. LOL
A zvuk čak nije njihov nego samo ubacuju onaj od Arme

brijem da ce vukovi biti zbugani gore od zombija, znaci vukovi ce biti brzi zombiji koji ce prolazit kroz zidove i vjerovatno ce one hit kill
ovaj helikopter su predstavili prije godinu dana, dan danas ništa

Taj video je u Arma 3 editoru ako se ne varam. Kad sam probao auto vozit oudstao sam od svih nada za DayZ, to je pokvareno iza granica bilo kakvog popravka... Šteta

..znaci vukovi ce biti brzi zombiji koji ce prolazit kroz zidove i vjerovatno ce one hit kill
u zadnjim verzijama zombiji ne prolaze kroz zidove, ali mogu otvoriti vrata
ali AI je retardiran, ne vjerujem da će vukovi biti išta bolji od zombija..
Kad sam probao auto vozit oudstao sam od svih nada za DayZ, to je pokvareno iza granica bilo kakvog popravka...
još je koliko-toliko ok dok si ti vozač, kada si suvozač onda je tek show ali nisam jednom zbog desynca ili laga zabio vozilo, što naravno zahtjeva ponovnu potragu za dijelovima kako bi ga opet mogao voziti.

To mi i je najjace, potrose ogromno puno vremena na npr. fiziku koja je kad su je stavili u pravu igru ispala neiskoristiva jer je tick rate valjda 1 po sekundi za nju. Bacanje itema je trebala bit mini revolucija, bas se sjecam onih videa kad su to sve demostrirali kako je sve to bilo lijepo... Sad bacis item i ostane u zraku, a ako ne ostane, gledas lagani slideshow kako leti dok ne padne na pod i propadne kroz zemlju, ako je puska, naravski.

Baš sam bio optimistican oko DayZa, uvijek sam mislio ma imaju nešto u rukavu, ma mora nešto bit samo im treba vremena... Ali jednostavno nije tako, ubacuju što jednostavnije gluposti kako bi ispalo da se nešto radi. Baš to, taj throwing sistem je vec preko godinu dana i nije se popravio, niti hoce, ako su toliko optimizirali ovaj 0.60 znaci da se ne planiraju micati od toga, a taj engine i fizika su dva razlicita svijeta... A fizika treba za sve što planiraju. Sad kad su popravili fps, sad ce opet ic 50 vrsti kalašnjikova i trulih jagoda po patchu
Ne zanovjetam, naigro sam se takvog kakav je, ali nikada nece biti gotov, ili ce ga izdat cisto tako mrljavog, mod je bio sve... i to onaj iz 2012. ne Overwatch i ostali modovi za modove

glavni problem Dayza bio i ostao je engine koji ga pogoni. Ništa ne mijenja cinjenicu da je to ARMA engine koji je ukratko smeće za sve osim za scale.
Jedino što arma engine radi izvanredno je velicina mape. Svaka im čast na tome. Ali sve ostalo je clunky i bolno za igrat. Oces od pucanja,do voznje, do optimizacije.
Nauci kaj ti je na f1, f2, f3 itd. Moze ti zivot spasit. Pazi kak drzis pusku ak se sretnes s nekim. Ne vjeruj nikome..