PC igre

cs 1.6 steam cenzura

_DuX_91 uto 11.10.2011 01:02

igram steam cs i udjem na non-steam server i neki klinac od admina mi opali cenzuru...
mislio sam da na steamu to ne radi ali kad krenem da se konekrujem na server i dodjem do onog parsing server info zablocka mi cs i moram ga preko task managera zatvoriti...
probao sam u cstrike folderu naci censure ili amxx_cenzure i nema...takodje sam pokusao i obrisati confg. folder ,ali ni to ne pomaze..
je li ima netko slican problem i zna li kako da rijesim to .. je li samo unistal pa opet instal rjesenje ?

HC for Life uto 11.10.2011 19:49
_DuX_91 kaže...
igram steam cs i udjem na non-steam server i neki klinac od admina mi opali cenzuru...
mislio sam da na steamu to ne radi ali kad krenem da se konekrujem na server i dodjem do onog parsing server info zablocka mi cs i moram ga preko task managera zatvoriti...
probao sam u cstrike folderu naci censure ili amxx_cenzure i nema...takodje sam pokusao i obrisati confg. folder ,ali ni to ne pomaze..
je li ima netko slican problem i zna li kako da rijesim to .. je li samo unistal pa opet instal rjesenje ?

obrisi config u cstrike mapi

fraps sub 16.6.2012 16:10

E i meni dali cenzuru neki botovi udjem na server i prva runda admin neki bot iso prvi ja ga u glavu zvekenm i da mi cenzuru sad kad udjem i podjem na server zablokira???briso sam iz cstrike config i opet

HackerXXX sri 31.10.2012 19:11

A jeste probali ponovno upalit cs?  Jel vam ima ono sa strane bijelim slovima "New game,Find Servers,Options,Quit"?

Ako ne onda ste pobrali takvu cenzuru ko ja.Ja sam jednostavno premjestio isti cs iz C (diska) u D (disk) i sve mi se vratilo na staro

znam da izgleda kao da je nemoguce ali meni je uspjelo probajte. Kada sam to otkrio onda sam pokusavao naci neki file u C disku ,al nemogu

izgleda da kada vam daju cenzuru onda vam stave nest na odredeni disk (neki file).

Ako imate isti problem ko sto ja imao onda probajte ovo sto sam vam rekao.

LP, Kristijan