PC igre

CS 1.6 neki lag bez razloga

keks99 ned 1.9.2019 19:19

ZNa li ko sto mi oduvjek pucanje na steam cs 1.6 nekako laguje. Recimo puca burst iz famasa i ne otkucava mi zvuk sva 3 metka, nekako kao da izostavi 1 metak, nego samo 2 opali(po zvuku) tako isto kad pucam npr iz usp ili glocka na brzinu po 1 metak kad pucam u igraca, ispali 3 metka mozda i 4 se ne cuje na zvuk(i osjetim da ga je progutalo). Gledam druge ljude dok pucaju iz famasa, njima ono glatko puca cujes sva 3 metka. Gledam i na demo i na youtube i ovako iz igre, a meni kao da proguta svako 3-4 metak. Najvise se osjeti iz tih burstova, ili kad na brzinu pucam iz pistolja po 1 metak. Dok na obicnim kanterima bilo koje da skinem, sve super radi i ne gutaju metke, mogu dosta lakse da ubijem covjeka. Na steam je problem. To se desava oduvjek od kako imam steam par godine. Mjenjao sam windows 7 windows 10 uvek isto. 
Evo trenutno sam formatirao SSD disk i instalirao najnoviju originalnu verziju windowsa 10 1903 i nista drugo nisam instlairao na komp osim chrome i steam cs 1.6 i opet isto sranje.

Imam opticki internet.

5GB ddr2 rama, quad core 2.5fghz, graficka gtx 560 cini mi se

keks99 ned 1.9.2019 21:12
Lil Dice kaže...

Jesi probao mijenjat rate i interp? Ukucaj net_graph 3 pa pogledaj loss i choke.

Jesam. I na 20000 25000 40000 i na 100000 isto. i cmdrate 105 updaterate od 60 do 102 svaki put isto 
Nema ni loss ni choke nisam ih nikad ni imo ni na adsl-u ni na optici. ping bude 23ms. Nemam ja laga da skace ping niti nesto slicno, ping je stabilan jedino to zajebava sto ne otkucava svaki metak. FPS je 100 zakucan u bilo kojoj situaciji i kad je 5 smoke baceno

Gam3r pon 2.9.2019 12:42
keks99 kaže...

ZNa li ko sto mi oduvjek pucanje na steam cs 1.6 nekako laguje. Recimo puca burst iz famasa i ne otkucava mi zvuk sva 3 metka, nekako kao da izostavi 1 metak, nego samo 2 opali(po zvuku) tako isto kad pucam npr iz usp ili glocka na brzinu po 1 metak kad pucam u igraca, ispali 3 metka mozda i 4 se ne cuje na zvuk(i osjetim da ga je progutalo). Gledam druge ljude dok pucaju iz famasa, njima ono glatko puca cujes sva 3 metka. Gledam i na demo i na youtube i ovako iz igre, a meni kao da proguta svako 3-4 metak. Najvise se osjeti iz tih burstova, ili kad na brzinu pucam iz pistolja po 1 metak. Dok na obicnim kanterima bilo koje da skinem, sve super radi i ne gutaju metke, mogu dosta lakse da ubijem covjeka. Na steam je problem. To se desava oduvjek od kako imam steam par godine. Mjenjao sam windows 7 windows 10 uvek isto. 
Evo trenutno sam formatirao SSD disk i instalirao najnoviju originalnu verziju windowsa 10 1903 i nista drugo nisam instlairao na komp osim chrome i steam cs 1.6 i opet isto sranje.

Imam opticki internet.

5GB ddr2 rama, quad core 2.5fghz, graficka gtx 560 cini mi se

Nevezano uz kvar, ali ovo ti nije bilo pametno... SSD-ovi se ne formatiraju.

keks99 pon 2.9.2019 19:02

Imam mis dobar, skuplji za gaming logitech i slusalice neke srednje.. Tastatura obicna, monitor 75hz na 1140x nesto rezoluciji daje 75hzz, a na 1920x1080 60hz

Evo i ovaj se zali na to da mu prilikom sprejanja kao da preskoci poneki metak  "like you would skip single bullets when spraying, the hitboxes were out of place and the game generally just didnt feel like it used to." i na hitboxove, tako i meni izgleda da nije bas kak otreba, isto kao da su manji hitboxovi pa teze ubiti protivnika ili gutaju vise pa zbog toga nego na obicnim kanterima

https://www.hltv.org/forums/threads/1489858/cs-16-non-steam-vs-steam

keks99 pon 2.9.2019 19:47
Lil Dice kaže...

A na piratskoj 1.6-ici ti radi ok? Onda ti je do Steam verzije i njihovih updejtova i tu nema neke pomoći. Prebaci se na cs go :)

Radi na piratskoj super. Pa kako to da jos od 2013 godine nisu popravili? Ne volim cs go, nema nikakve mi veze sa kanterima :D Kao da je skroz druga igra, vise lici na cod