Crysis 2

Sigurno će doći prije nego izađe cijela igra, znači prije 22.3 hehe

kakav multyplayer daju bezveze,neka daju neku misiju iz singleplayer kampanje da se vidi prava hardverska zahtjevnost igre

kakav multyplayer daju bezveze,neka daju neku misiju iz singleplayer kampanje da se vidi prava hardverska zahtjevnost igre
Erm... ne...

Koliko ima mapa u Demo-u?

Znali se hoce li biti zahtjevan,posto nisam nista citao pa nisam upucen.

Po jednom video nvidia GTX260 je vrtila bez trzanja na fullHD na high settingsima, a još ima i veryhigh postavke, po meni ne prezahtjevno...

Znaci ja cu moci tjerati na max 1920x1080 sa dx11 do kraja,AA necu paliti

Znaci ja cu moci tjerati na max 1920x1080 sa dx11 do kraja,AA necu paliti
Da,evo upravo pogledao u svoju magičnu kuglu.

Ja sam "upitao" Crytek i rekli su da za DX11 điđe i Very High postavke ništa ispod HD6950 i GTX570, a ako se želi koristit napredno filtriranje onda HD6970 i GTX580. Igra će imati implementiranu podršku za Nvidia 3D Vision i za to će trebati dvije GTX580 u SLI polju.

Po jednom video nvidia GTX260 je vrtila bez trzanja na fullHD na high settingsima, a još ima i veryhigh postavke, po meni ne prezahtjevno...
da, vrtila je multyplayer demo,ali kako će vrtit singleplayer?
pogledaj multy od black ops i singleplayer black ops....razlika postoji

istina AI dosta narusava performanse igre
barem je tako bilo na prvom crysisu
testirao sam to na editoru cim se skupi 15 kosookih pocnu drasticno padat fps-i

Samo da ne bude zahtjevan kao warhead i sve će biti super

LOL. u najbolju ruku imat će jednake zahtijeve, uostalom zar mislite da se igra sa takvom grafikom može vrtit kao COD?

LOL. u najbolju ruku imat će jednake zahtijeve, uostalom zar mislite da se igra sa takvom grafikom može vrtit kao COD?
normalno da se može(sve se može samo je pitanje isplativosti) samo se treba potrudit,ali te igre se namjerno tako optimiziraju za high end grafičke jer onda iste te grafičke nitko nebi kupio
ista stvar je za metro2033

?

normalno da se može(sve se može samo je pitanje isplativosti) samo se treba potrudit,ali te igre se namjerno tako optimiziraju za high end grafičke jer onda iste te grafičke nitko nebi kupio
ista stvar je za metro2033
Nisi ni sam svjestan da je ovaj tvoj post provala godine. Naravno da se može ako Crysisu izbaciš Parallax mapping, Ambient Occlusion i ono šta ustvari najviše ždere jest DOF. A sa time je Crysis ono šta je u grafičkom svijetu. Jedino Metro2033 ima nešto bolje izvedeno osvijetljenje. Nemože igra biti jednako zahtijevna sa tim điđama i bez tih điđa.

warhead je bio manje zahtjevan od samog crysisa,barem meni je išao glađe

Pa zato i ima lošiju grafiku od crysisa.
Crysis 2 mora ići, jednostavno mora na very high ići sa GTX570 ili je bacam u smeće.

U warhedu vidiš i kako ti se texture na nosu izoštravaju, a na prvom Crysisu ne. Warhed ima i nešt slabije sijene.
Warhed je opčenito srezan u odnosu na prvi Crysis i zato se izvodi nešt brže.

Pa zato i ima lošiju grafiku.
nebih rekao,sve je to isto

A šta misliš kako si dobio onda više fps-a???
Dobro je kod Crysisa 2 što će koristiti više jezgri pa to znači i brže izvođenje na multi core procesorima dok je recimo crysis koristio samo do 2 jezgre pa quadovi nisu ništa pomogli u izvođenju.

Dobro je kod Crysisa 2 što će koristiti više jezgri pa to znači i brže izvođenje na multi core procesorima dok je recimo crysis koristio samo do 2 jezgre pa quadovi nisu ništa pomogli u izvođenju.
hoće 4 jezgre ili više? jesu tebi u igrama iskorištene sve jezgre ili su dvije uvijek ugašene

Nije, Warhead zaostaje...
Sumnjam
Ako se to odnosilo na 4+ jezgri

Nije, Warhead zaostaje...
Sumnjam
rekli su multicore
sad cemo vidit sta to znaci

rekli su multicore
sad cemo vidit sta to znaci
stavit ću i5 na 4ghz pa ćemo vidit jel šta donosi ili ne

Sumnjam
A gle 4 minimalno bude, a ima špekulacija da bude do 8 jezgri koristio.
http://www.pcgameshardware.com/aid,768604/Crysis-2-Everything-about-DirectX-11-3D-without-perfomance-drop-and-8-core-optimization/News/
Lolz kakve veze ima koliko će crysis jezgri upogonit sa tvojih 4GHz na quadu?

Sumnjam
Svaka igra koja ima pošteno sređen multithreading zna skalirati na bilo kojem višejezgrenom procesoru.
Čak jedan COD BO zna skalirati na mom 980X procesoru.

Iz onog linka u 2 posta iznad: "Cryengine 3 would render nearly twice as many fps as the CE2 at comparable graphics quality."

Da pitam micromana i ostalu strucnu ekipu,sta mislite ocu li moci pokretati Crysis 2 na apsolutnom maxu na 1280x1024 sa AAx8 i sve na maximumu osim vsynca...posto sad trenutno nemam para za XL2370 koristim 17 inchnog samsung.
Svi pi*deki koji ste mi htjeli iščupati grkljan jer rokam demo, ne očajavajte.
Barba Danny se zaletio do Cryteka, popričao sa Yerliom i uredio PC demo.
KLIK
odlična rabota. Baš se veselim. Vidim da su i na twitteru objavili
a kada bi mogao doći na pc-baš sam gledao video..dobar je;)