Crysis 2

Ne kuzim zasto se ljudi zale na grafiku, meni je odlicna.

Ne kuzim zasto se ljudi zale na grafiku, meni je odlicna.
Tko se žali na grafiku?

Ma lako za grafiku, nek fizika bude onakva kakvu je najavljuju i sve će biti super, đaba meni ako mi New York sav blista od ljepote ako ga nemogu sravniti sa zemljom

Ma lako za grafiku, nek fizika bude onakva kakvu je najavljuju i sve će biti super, đaba meni ako mi New York sav blista od ljepote ako ga nemogu sravniti sa zemljom
cover ce se moci postupno ili instatno urusavati
no o destrukciji kao u bc2 nema niti govora ofc

Moći će se i zidovi, barem je tako bilo u nekim videima.

Moći će se i zidovi, barem je tako bilo u nekim videima.
meni se cini kao da se samo staklo moglo
drago mi je cuti da postoji sansa o rusenju zidova

To je neka talibanka euforija?

Još par screenova sa E3, mislim da ovi nisu bili, ispričavam se ako jesu.
http://www6.incrysis.com/screenshots/c2e3screen1.jpg
http://www6.incrysis.com/screenshots/c2e3screen2.jpg
http://www6.incrysis.com/screenshots/c2e3screen3.jpg
http://www6.incrysis.com/screenshots/c2e3screen4.jpg
http://www6.incrysis.com/screenshots/c2e3screen5.jpg

Uf, dobri screenovi, obratite pažnju na ono čudo na 2. i 3. slici što mi liči kao neki ironman A na 4. slici mi je vrlo zanimljiva ona puška, izgleda vrlo močno.

Nadam se da neće svi leveli u igri biti kao oni pokazani na E3. Čine mi se pre lienarni (a možda tip koji je igrao nije koristio sav prostor nego je samo išao ravno prema kraju).

Ma kad god sam vidio neki video vezan uz crysis, uvijek neki idiot bi ga igrao koji nezna ni 5% odijela koristi, svi samo trče i pucaju kad je CoD ili nešto slično. Zbog toga igra izgleda (barem meni) 3 puta jadnije, a kad ju krenem igrati to je onda nešto sasvim drugo iskustvo. Imali veće fore nego u skoku ispod sebe gađati protivnike, ili šprintom se zaletiti te odvaliti jednu zidarsku protivniku, a ne samo run 'n' gun

Ma kad god sam vidio neki video vezan uz crysis, uvijek neki idiot bi ga igrao koji nezna ni 5% odijela koristi, svi samo trče i pucaju kad je CoD ili nešto slično. Zbog toga igra izgleda (barem meni) 3 puta jadnije, a kad ju krenem igrati to je onda nešto sasvim drugo iskustvo. Imali veće fore nego u skoku ispod sebe gađati protivnike, ili šprintom se zaletiti te odvaliti jednu zidarsku protivniku, a ne samo run 'n' gun
Ja sad već neko vrijeme igram Crysis Wars i iskreno tek tamo sam vidio prave mogućnosti nano suit-a te kako se isti može koristiti da bi ostvario taktičku prednost. Stvarno fascinantno, mislim, koristio sam ga i u SP ali zaista, tek sam u MP naučio neke zanimljive fore i kombinacije.

Ja sad već neko vrijeme igram Crysis Wars i iskreno tek tamo sam vidio prave mogućnosti nano suit-a te kako se isti može koristiti da bi ostvario taktičku prednost. Stvarno fascinantno, mislim, koristio sam ga i u SP ali zaista, tek sam u MP naučio neke zanimljive fore i kombinacije.
Neznam da li si primjetio, ali ja u crysis warsu sam rijetko vidio kampere, i ako ih ima, vrlo lako ih rješiš jer uvijek sa strenght jumpom im možeš doći iznad glave i zaraditi easy kill

Neznam da li si primjetio, ali ja u crysis warsu sam rijetko vidio kampere, i ako ih ima, vrlo lako ih rješiš jer uvijek sa strenght jumpom im možeš doći iznad glave i zaraditi easy kill
Ma, kao kamper ne možeš dugo živjeti u ovoj igri, naprosto ta "taktika" ne pali, odnosno ima vrlo učinkovitu protutaktiku koju si i naveo lol... Zapravo svaki oblik nebalansa se brzo može promijeniti u protivničku korist tako da je to jedna od stvari koja mi se uvijek sviđala u Crysis MP, obično je sve do samog kraja runde teško predvidjeti ishod.

Dečki... znam da je ovo kriva tema, al je aktivna barem Ako ima netko ko igra ORIGINAL crysis wars neka mi se javi, sad me je uhvatila želja da to igram
EDIT: sad sam se tek sjetil da je ovo možda bitno...

Ma, kao kamper ne možeš dugo živjeti u ovoj igri, naprosto ta "taktika" ne pali, odnosno ima vrlo učinkovitu protutaktiku koju si i naveo lol... Zapravo svaki oblik nebalansa se brzo može promijeniti u protivničku korist tako da je to jedna od stvari koja mi se uvijek sviđala u Crysis MP, obično je sve do samog kraja runde teško predvidjeti ishod.
Bilo je situacija i kad pali, ali to ovisi puno do mape i tima kako igrate(TDM) ja sam se tako jednom skempao na krovu i scar+sniper scope+prigušivać i nitko nije imao pojma di sam(kad ne bi pucao odmah u cloak i sakrivanje) a kad gruvam ne čuju me(i ne vide na radaru) i samo padaju ko kruške Samo se nemogu sjetiti koja je mapa bila da ti kažem heh.
Ali ako se budu takvoh koncepta držali i u C2, mislim da će sa dodanim oružjem, mapama mogao biti vrlo dobar, samo da ubace još pokoji mode ili recimo neki co-op mode.
@looka: ja ne igram, želim se malo štediti prije C2 tako da se mogu skroz ufurati kad izađe A i neželim se opet naviknuti na stari suit pa kad dođe N2 da mi sve izgleda čudno. Nisam već pola godine igrao pa sam tako van forme i sad čekam C2

Dečki... znam da je ovo kriva tema, al je aktivna barem Ako ima netko ko igra crysis wars neka mi se javi, sad me je uhvatila želja da to igram
Igram ja, na ruskim skrekanim serverima obično. Mislim da ovaj na kojem najčešće igram nosi u nazivu "RSB" ili tako nešto... nisam ziher, nick mi je isti kao i ovdje.

pa igra i nije bas zahtjevna. Mislim, samo 512 mb RAMA je minimum. Ali morat ce se imat bolju graficku jer se ovi iz Cryteka hvale kako ce Crysis 2 imati najbolju graficku ikada vidjenu.

Ali morat ce se imat bolju graficku jer se ovi iz Cryteka hvale kako ce Crysis 2 imati najbolju graficku ikada vidjenu.
Što nije igra za dx11?

LINK:Crysis 2-najava

LINK:Crysis 2-najava
Nešto mi u ovoj najavi nije jasno:
"O priči zasad ne znamo mnogo, no rečeno nam je kako upravljamo sasvim novim likom, jednim kojemu Nanosuit nije namijenjen."
Kad je rečeno da upravljamo savim novim likom? Kako se ja sjećam, rečeno je da će opet glavni lik biti Nomad.
Čak piše tako na Crysis Wiki - http://crysis.wikia.com/wiki/Jake_Dunn#Crysis_2
"Three years after the Crysis event, Nomad is sent to the once prosperous but now desolate New York City to investigate a stream of attacks by the Aliens, who have begun a massive invasion of Earth's greatest cities."

A pazi, ovo što kažu mi ima smisla kad smo saznali da u igri crynet system pokušava nas ubiti, očito nosimo neke informacije za koje oni ne bi htjeli da svijet sazna(kao ona da kad su u crysis 1 bacili nuklearku na otok i zbog toga su alieni dobili ogroman energy boost i krenuli invazijom na cijeli svijet?) Po meni ta priča drži vodu, ali meni je Nomad draži i htio bi opet čuti njegov glas

Evo još jedan dokaz:
"- You play as Jake 'Nomad' Dunn."
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=847&Itemid=1
Ma igrat ćemo s Nomadom, siguran sam.

Evo još jedan dokaz:
"- You play as Jake 'Nomad' Dunn."
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=847&Itemid=1
Ma igrat ćemo s Nomadom, siguran sam.
Onda to samo netko pokušava širiti dezinformacije, ipak se nomad vraća i nadam se da će isti glas koristiti jer onaj mi je bio predobar, uvijek je nekako mirno zvučao a Nomad je one man army

Ja bi rađe sa prophet-tom, al hebiga nemože ovce i novce, al definitivni bolje nomad nego onaj ludi psiho koji mi je totalno antipatičan i onaj njegovi zadrti engleski nagglasak.

Ja bi rađe sa prophet-tom, al hebiga nemože ovce i novce, al definitivni bolje nomad nego onaj ludi psiho koji mi je totalno antipatičan i onaj njegovi zadrti engleski nagglasak.
Psiho je dobar, samo je on previše agresivan, mora da su ga klinci kao malog maltetirali
I'm British you muppet!

Na kraju ovog trailera ga zovu 'Alcatraz', možda si ipak neki novi lik, ili je Nomad dobio novi nadimak.
EDIT: "Alcatraz c'mon man..."

jbt steta sto neizlazi prije , pise na wikipedia da izlazi na božić :(

jbt steta sto neizlazi prije , pise na wikipedia da izlazi na božić :(
Ha, čuj, zna se da izlazi u Holiday Season 2010, a koliko sam ja shvatio Holiday Season je posljednje tromjesečje u godini (10., 11. i 12. mjesec), tako da ne mora nužno biti Božić.
Intervju s crytekovim čovjekom na gamespotu uživo-http://e3.gamespot.com/live.html?tag=topslot;img;1
zanimljive je stvari on ovdje spomenuo...
...tipa opucaš u rezervar, opališ auto da odleti u zrak, opucaš još jednom u njega i ono pukne u zraku...