Counter Strike Source 1.6

Kako misliš couner strike source 16
To je odvojeno
ima ti cs:s i cs 1.6

Stari
CS:S = Counter Strike Source = posebna igra
CS 1.6 = Counter Strike 1.6 = posebna igra

Stari moj o čem ti pričaš....

Imam jedan veliki problem piše mi ovo:Unable to load surface prop file' scripts/surfaceproperties.txt' (referenced y manifest file' scripts/surfaceproperties_manifest.txt')....=)
Ne znam šta da radim ako netko zna i imao je sličan problem neka mi kaže...=)
Hitno trebam Counter Strike Source za igranje...

Dečko je pitao za pomoć,pogriješio je no ne morate mu solit pamet. Jednostavno ako znate pomoć pomozite,ako ne onda preskočite ovu temu.

Dečko je pitao za pomoć,pogriješio je no ne morate mu solit pamet. Jednostavno ako znate pomoć pomozite,ako ne onda preskočite ovu temu.

Ne nitko ti ne soli pamet, ali kako ćemo ti pomoći riješiti problem ako ne rekneš točno o kojem se counteru radi.

Counter-Strike Source.........TAKO SE ZOVE...........

Čini se da ti nedostaju neki fajlovi u igri.
Jel orginal?
Ako nije skini drugi torrent jer na netu ima još ljudi taj problem, a nitko nije našao rješenje.

Čini se da ti nedostaju neki fajlovi u igri.
Jel orginal?
Ako nije skini drugi torrent jer na netu ima još ljudi taj problem, a nitko nije našao rješenje.

Ali slušaj moj frend ima tu igricu i baš stoga torrenta je skinuo i radi mu.....xD

kupi original...

kupi original...

jel imaš kakav msn ili xf da mi daš link
Imam jedan veliki problem piše mi ovo:Unable to load surface prop file' scripts/surfaceproperties.txt' (referenced y manifest file' scripts/surfaceproperties_manifest.txt')....=)
Ne znam šta da radim ako netko zna i imao je sličan problem neka mi kaže...=)
Hitno trebam Counter Strike Source za igranje...