Counter Strike: Global Offensive

Pao opet nazad na Nova 4.
Ima vremena da po mjesec dva ne nađeš čitera, al sad poslije zadnjeg patcha i popusta ih ima nenormalno.
Zadnjih tjedan dana je bilo dobro, ali ovo danas nije normalno.
Znači nije da je "sumnjivo", nego je prokleto očito, kad ti prefire kroz vrata radi, bez da te vidi ili čuje. I ima score 29:2, i pobijedi 16:0. (danas se desiilo).
I ne vjerujem da godinu dana nisi ih vidio.
Svaki dan riješim po nekoliko overwatch slučajeva, i svi do jednoga wallhackeri i skripteri. Ali zanimljivo, nijedan aimboter dosad na overwatchu.

vjeruj mi, nisam vidio niti jednog da je bio bas ocit

vjeruj mi, nisam vidio niti jednog da je bio bas ocit
Evo sutra ću ti odstreamat par overwatcha pa uživaj.
Od competitiva odmaram unedogled, ubilo me u pojam danas.

odeš u badges i vidiš šta trebaš za koliko xpa, i tako radiš

kako mogu najbrže podići level na steamu? Trebam biti lvl 5 da mogu prodavati CS GO iteme.
Šta nije da treba potrosit 5€ na steam store?

kako mogu najbrže podići level na steamu? Trebam biti lvl 5 da mogu prodavati CS GO iteme.
Šta nije da treba potrosit 5€ na steam store?
Treba imat wallet, dakle kupiti nesto na steamu ili kupiti wallet od 5eur

Ma ubo sam 10 € al sad treba proći 30 dana da mogu na steamu trgovati. A na stranici opskins trebam biti lvl 5 pa da mugu tamo.

Ako ima netko za tryhardanje sutra iza 10 sati u matchmakingu, puknite friend request.
Rank MGE-LE i da dobro igrate hah. Prijatelj i ja tryhardamo do LEMa, ali previše loših igrača nam dolazi pa da smanjimo tu šansu sa nekim premadeom.
Danas smo igrali od 11 do 4 ( 4 wina, 1 tie, 1 loss za koji sam ja bio kriv - prvi game danas, bio sam 12-20 ), pa ako ima netko da bi nam se priključio slobodno se javite.

a koji ti je nick na steam?

Stream kreće upravo sad.
Zanima me hoće li se 3 dana zaredom zalomit nalijetanje na očito čitere.
Jučer je jedan dobio VAC usred meča lol. Napokon.

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/549807946786917294/8FA86CC4AB415439BC4303421327FD78B4FBE8FF/
novi rank sistem je banana :) ... ja sam ovaj sa 27 ...

Trebao bih pomoc. Zadnjih par dana mi se CS strasno dugo pali. Treba negdje 2 minute da se upali i onda kad se upali bude crna slika jos 2 minute i tek onda onaj valve intro i onda me ubace u meni. Cak se i meni dugo loada. I onda kad napokon uspijem uci u igru i igram match znaju se jako cesto dogadat veliki frame dropovi (igram sve na low). I alt tab mi isto strasno sporo radi kao i izlazak iz igre. Ne znam cemu ovo, ali radilo je prije. Mislim da to odkad je izasao onaj update.

Ma nije toliko o ranku koliko ima boostanih ili jednostavno sretnih ljudi...likovi koji ni mapu ne znaju, al imali su sreću da su dobili team koji ga je carijao i došli do ranka (mislim GN4 je dosta loše, al samo kažem da sam vidio ovakve rezultate sa mnom i na DMG). Evo jučer koji god je***ni meč odigram sami rusi, ali apsolutno sami rusi..čak sma odigrao jedan i tu sa kolegom sa forum freak (LEM) i lijepo igra momak, al možeš se ti slikat kad je protivnički team svaki kill HS i sve što su probali je prošlo, na kraju izgubili 16-14 freak sa 25k, ja sljedeći sa 20k...prvi u protivničkom teamu 39k !!!
Imam feeling da se apsolutno nikad neću maknut sa DMG više, nemam team od 5 igrača sa kojim bih redovito igrao i nemreš tak ništa napravit...evo sad sam u history pogledao par mečeva pa pogledaj SS...nemreš tak ništa XD

a koji ti je nick na steam?
Mislio stavit link pod ovo "friend request" i zaboravio - eto ga sad.

Igram premade s frendom, realno igramo kao gnm, sad smo gn1. Znaci ja samo zelim sto prije otic iz gold nova, jer koliko igraca iz unrankeda udje tak u gn 2,3,4,m i likovi onako u mom timu trce s kaljom, ciljajuci u noge i onda flejmaju sto su zginuli. Znaci ni ja ni moj frend koji kerijamo cijeli tim ne mozemo pobjedit koliko su likovi losi, ne slusaju sta im se govori, nedaju nekakav info, dust2 im je pojam onak likovi rushaju u 14oj rundi mid i zginu ko zecevi i ona flejmaju mene sto nisam s njima isao, necu komentirat da smo bili ct... Jednostavno, koliko god los bio ranking sistem zasto ja moram trpit te likove koji su pukom igre srece pali u gn i onda padaju rankove dok nedodju u neki koji im odgovara skilu a ja se pokusavam dici? Jednostavno, nema druge nego cijeli tim slozit koji su tak nove i onda ih hebat jer ja mogu stalno s p90 igrat i ne mogu mi nista likovi.. Ugl, nez sta je s csom ali nes se sjebalo pogotovo ovi gn i silver rankovi su se zbuckali totalno.

Igram premade s frendom, realno igramo kao gnm, sad smo gn1. Znaci ja samo zelim sto prije otic iz gold nova, jer koliko igraca iz unrankeda udje tak u gn 2,3,4,m i likovi onako u mom timu trce s kaljom, ciljajuci u noge i onda flejmaju sto su zginuli. Znaci ni ja ni moj frend koji kerijamo cijeli tim ne mozemo pobjedit koliko su likovi losi, ne slusaju sta im se govori, nedaju nekakav info, dust2 im je pojam onak likovi rushaju u 14oj rundi mid i zginu ko zecevi i ona flejmaju mene sto nisam s njima isao, necu komentirat da smo bili ct... Jednostavno, koliko god los bio ranking sistem zasto ja moram trpit te likove koji su pukom igre srece pali u gn i onda padaju rankove dok nedodju u neki koji im odgovara skilu a ja se pokusavam dici? Jednostavno, nema druge nego cijeli tim slozit koji su tak nove i onda ih hebat jer ja mogu stalno s p90 igrat i ne mogu mi nista likovi.. Ugl, nez sta je s csom ali nes se sjebalo pogotovo ovi gn i silver rankovi su se zbuckali totalno.
Pa nađite si ekipu imate stranice tipa csgoteam finder i na redditu recruitCS pa probajte naći nekog tko je tu negdje s rankom. A fragovi nisu najbitnija stvar u CS-u CS je timska igra i bitnije je da igraš za tim a ne za sebe

Pa nađite si ekipu imate stranice tipa csgoteam finder i na redditu recruitCS pa probajte naći nekog tko je tu negdje s rankom. A fragovi nisu najbitnija stvar u CS-u CS je timska igra i bitnije je da igraš za tim a ne za sebe
Ajde jel ima netko ovdje na forumu, tko je gn i zeli igrat comp? Moj steam(klik) , javite se :D

Ova igra odumire.
Ništa se ne poduzima u vezi cheatera i script usera.
Sve dok stoka daje lovu Gabenu, neće ih on otjerati.
Danas od 4 meča, 3 cheateri. I to ne bilo kakvi. Nego oni očiti koji rade prefire HSove, no scope 360 i ta njesra ko da je ovo CoD.
Bace smokice i dijele HSove kroz njih ko pedofil slatkiše djeci.
SRAMOTA.
Čini se da igra ode u vječna lovišta. Ak neko oće kupit steam acc nek se javi. Ima 300+ igara gore.
Ubaci koji demo da vidimo te očite cheatere. Većina tih "cheatera" su samo bolji igrači koji rade stvari za koje ti misliš da su nemoguće jer si jednostavno lošiji i ne znaš igrat dobro ko i oni.

Ajde jel ima netko ovdje na forumu, tko je gn i zeli igrat comp? Moj steam(klik) , javite se :D
....

Trebao bih pomoc. Zadnjih par dana mi se CS strasno dugo pali. Treba negdje 2 minute da se upali i onda kad se upali bude crna slika jos 2 minute i tek onda onaj valve intro i onda me ubace u meni. Cak se i meni dugo loada. I onda kad napokon uspijem uci u igru i igram match znaju se jako cesto dogadat veliki frame dropovi (igram sve na low). I alt tab mi isto strasno sporo radi kao i izlazak iz igre. Ne znam cemu ovo, ali radilo je prije. Mislim da to odkad je izasao onaj update.
Sve zivo sam napravio nista nece popravit stvar. Deinstalriao sam steam, CS i idalje nis. Ne znam u cem je stvar.

da li si nedavno radio možda kakav update drivera? Da li je sve u redu s hard diskom? Bubam, ali kako si rekao da si napravio reinstalaciju, nakon nje mi ovo pada na pamet

Ma sve zivo sam pokuso. Instaliro disku na SSD nis ne pomaze, maknuo nove graficke drivere isto nis, maknuo steam, maknuo igru ma sve.

Sad upalio i radi, jako cudno i random.

Il' mi se cini il' major stize za koji dan?
Cini mi se da ce to Fnatic uzeti bez ikakvih problema, safe bet ce biti na njih

Mislim da u srijedu pocinje ako se ne varam.

Mislim da u srijedu pocinje ako se ne varam.
Ova igra odumire.
Ništa se ne poduzima u vezi cheatera i script usera.
Sve dok stoka daje lovu Gabenu, neće ih on otjerati.
Danas od 4 meča, 3 cheateri. I to ne bilo kakvi. Nego oni očiti koji rade prefire HSove, no scope 360 i ta njesra ko da je ovo CoD.
Bace smokice i dijele HSove kroz njih ko pedofil slatkiše djeci.
SRAMOTA.
Čini se da igra ode u vječna lovišta. Ak neko oće kupit steam acc nek se javi. Ima 300+ igara gore.
ne znam ja koji si ti rank, ja nisam citera vidio ima minimalno godina mozda i vise, u lemu sam vec duze vrijeme