PC igre

CoD4 server

DommY sub 10.10.2009 00:19
system kaže...
DommY kaže...

jel zna neko stavit promod na server za cod4??

xf:domeee2

u target od ikone pomoču koje pokrečeš server staviš na kraju svega ovo +set fs_game mods/ i onda napišeš na kraju koji mod. npr: "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp1.exe" +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec dedicated.cfg +map_rotate +set fs_game mods/promodlive

ok hvala probat cu!

DommY sub 10.10.2009 00:22
system kaže...
DommY kaže...

jel zna neko stavit promod na server za cod4??

u target od ikone pomoču koje pokrečeš server staviš na kraju svega ovo +set fs_game mods/ i onda napišeš na kraju koji mod. npr: "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp1.exe" +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec dedicated.cfg +map_rotate +set fs_game mods/promodlive

radi mi punohvala!

DommY sub 10.10.2009 22:24

evo mene opet!!

imam jos 1 pitanje!

dal neko zna neku komandu ili nesto kako bi mogao stavit na promodu pam mode ili kako vec

uglavnom da bude za war; da moraju svi rupat ono tj F stisnut prije pocetka igre!!

pls ko zna

pirat sub 10.10.2009 22:45
DommY kaže...

evo mene opet!!

imam jos 1 pitanje!

dal neko zna neku komandu ili nesto kako bi mogao stavit na promodu pam mode ili kako vec

uglavnom da bude za war; da moraju svi rupat ono tj F stisnut prije pocetka igre!!

pls ko zna

U konzolu upiši ovo: promod_mode match_mr15

DommY sub 10.10.2009 22:47
pirat kaže...
DommY kaže...

evo mene opet!!

imam jos 1 pitanje!

pls ko zna

ok hvala!

DommY ned 11.10.2009 13:09
pirat kaže...
DommY kaže...

evo mene opet!!

imam jos 1 pitanje!

pls ko zna

evo mene opet!

sad imam jos 1 pitanje :)

dali ima neko popis svih tih modova koje da upisem u konzolu?

npr. da stavim promod pub i da stavim promod war !

ko zna nek se javi hvala

Trop pet 16.10.2009 19:36

Ja mislim da je Diabolic- servers najbolji... Uvijek im je sluzba onlina pa mos pitat kaj te zanima... Ja sam imo od njih server i sve oke... Ping odlican...

A za sa cod rcon tool... Niej tesko svladat, jednostavno ga skines i oni ti daju rcon i imas ip konektujes se i to je to... Nista tesko... :D

Placanje ide preko uplatnice koju ti posalju na mail i kada vide da ti je sjela uplata posalju na mail rcon i sve podatke o serveru...

Nadam se da sam pomogo... Smijeh

hrvatskafarkasevec pet 16.10.2009 19:53
Trop kaže...

Ja mislim da je Diabolic- servers najbolji... Uvijek im je sluzba onlina pa mos pitat kaj te zanima... Ja sam imo od njih server i sve oke... Ping odlican...

A za sa cod rcon tool... Niej tesko svladat, jednostavno ga skines i oni ti daju rcon i imas ip konektujes se i to je to... Nista tesko... :D

Placanje ide preko uplatnice koju ti posalju na mail i kada vide da ti je sjela uplata posalju na mail rcon i sve podatke o serveru...

Nadam se da sam pomogo... Smijeh

jesi puno si pomogo,a rcon tool znam se njime sluzit samo sam mislio da je ovdje drugacije super hvala ti puno

system ned 18.10.2009 10:44

el zna neko kako riješiti moj problem... inače stavio sam na svoj server promodlive al nemože niko bacati granata, uopče neprikaže granate... el postoji kakva naredba il neš da se mogu stavit granate, jer je bzvz igrat bez granata i niko neželi doči na server.. :)) hvala

pirat ned 18.10.2009 10:46
system kaže...

el zna neko kako riješiti moj problem... inače stavio sam na svoj server promodlive al nemože niko bacati granata, uopče neprikaže granate... el postoji kakva naredba il neš da se mogu stavit granate, jer je bzvz igrat bez granata i niko neželi doči na server.. :)) hvala

Probaj to upisat: promod_mode match_mr15

system ned 18.10.2009 10:50
pirat kaže...
system kaže...

Probaj to upisat: promod_mode match_mr15

jesam, hvala, to se traži...  :))

Kiki_jug2 čet 22.10.2009 12:35

eo jedno pitanje da ne otvaram bezveze novu temu...meni svi prijatelji kazu da si ne trebam inst. sve patcheve za cod 4 multiplayer nego samo 1.6 i 1.7 pa kad ih inst. onda odem samo na neki server u x-fireu i onda samo igram ??? ako nije tako neka mi neko objasni...

killer4987 pon 9.11.2009 08:13

znam da je stara tema al ja sam novi clan... zanima me dali je ovo za igrace koji imaju original cd key il moze i ovaj s neta... ak imam obicni(ne originalni) dali mogu napravit server po ovom kao sto je napisao system s 4 koraka.... ako ga napravim.. nebi ga imao stalno upaljenog.. zanima me kolko bi mb trosio po satu?

Trop pon 9.11.2009 08:42
killer4987 kaže...

znam da je stara tema al ja sam novi clan... zanima me dali je ovo za igrace koji imaju original cd key il moze i ovaj s neta... ak imam obicni(ne originalni) dali mogu napravit server po ovom kao sto je napisao system s 4 koraka.... ako ga napravim.. nebi ga imao stalno upaljenog.. zanima me kolko bi mb trosio po satu?

valjda znas da ti se ip mijenja svakih 24h... Tako d ti je server svaki dan na drugoj IP adresi...

system pon 9.11.2009 09:34
killer4987 kaže...

ovo je inače tutorijal za igrače s org cd-keyom, al to se sve lako sredi pomoču cracka za server... ni ja nemam org cd-key, a imam server...Smijeh

ako ti bude trebao crack obrati se na pm...

DommY pon 9.11.2009 10:00
system kaže...
killer4987 kaže...

ovo je inače tutorijal za igrače s org cd-keyom, al to se sve lako sredi pomoču cracka za server... ni ja nemam org cd-key, a imam server...Smijeh

ako ti bude trebao crack obrati se na pm...

takoder

razer1911 pon 9.11.2009 10:08

Changing mode:

rcon promod_mode 2v2_mr10

rcon promod_mode knockout_mr13

rcon promod_mode match_mr16

rcon promod_mode match_mr10

promod_mode comp_public

(ostale rcon komande)

/rcon login (password) ~ Replace password with the rcon pass without brackets.

Kick/ban/msg players:

/status ~ Displays information for all connected players in the server.

/tell (player id) ~ Sends a message to a specific player in the server via console (the message will appear next to the name ‘console’).

/clientkick (player id) ~ Kicks a specific player from the server.

/kick (player name) ~ Kicks a player from the server except instead of using the id to identify the player you need to instead type out the players name (colours included).

/banclient (player id) ~ Bans specific player from the server.

/banuser (player name) ~ Bans player by name not id.

/tempbanClient (player id) ~ Temporarily bans a player.

/tempbanUser (player name) ~ Same as above just by name not id.

/unbanuser (player name) ~ Unbans a user by name *note* the easiest way to unban a player is to delete the players name from ban.txt which can be found in the server files located in the server’s FTP.

Changing the map:

/map (map name) ~ Type in the map name you want without the brackets. Some of the map names used are different to the console command names. To make things easier here is a list of map names:

mp_backlot
mp_bloc
mp_bog
mp_cargoship
mp_citystreets
mp_convoy
mp_countdown
mp_crash
mp_crossfire
mp_farm
mp_overgrown
mp_pipeline
mp_shipment

/map_rotate ~ Loads the next map in rotation.

/map_restart ~ Restarts the current map.

/fast_restart ~ Restarts the map without loading.

Restarting server:

/killserver ~ Shuts the server down.

/Quit ~ Restarts the server.

The above is just a list of the most common commands you will need to know as a server admin. There are h

killer4987 pon 9.11.2009 10:19

javlja mi se problem... stavljam u onaj "server" target kak je napisano i samo izmijenim u D i nece mi ga spremit.. directory je tocan.. gledal sam i podudaraju se... jos nisam otvoril portove dali je to problem?

pirat pon 9.11.2009 10:32
killer4987 kaže...

javlja mi se problem... stavljam u onaj "server" target kak je napisano i samo izmijenim u D i nece mi ga spremit.. directory je tocan.. gledal sam i podudaraju se... jos nisam otvoril portove dali je to problem?

Na početku space(razmak) i onda skopiraj

Poslije C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3sp.exe(razmak)i kopiraš ono.

killer4987 pon 9.11.2009 11:12

rijesen problem TNX

jos pitanje opet ponovljeno.,, ... uzme mi 20 mb na serveru s 15 igraca... a sad kad bi ja napravio server i gore bi bila 5 igraca( u njima sam ja) kolko bi onda?

i da: pise tamo u tutorialu da zmjenim neke varijable... neznam ni sta je to ni kako se mjenja.. dal trebam opce sto mjenjati il samo onaku ostavim i skopiram kak je i u originalu " dedicated.cfg " u main?

killer4987 pon 9.11.2009 19:24

kad otpiram portove... imam program PCF config ja mislim da se zove... i snjim otvaram portove tak da kliknem na igru koji zelim i on otvara... dal trebam kak stelat onda na 29860 i ostala dva il ih on sam stavi?? ( router Siemens gigaset sx 763)