PC igre

COD4 Punkbuster problemi

razorinc čet 30.4.2009 10:00

Problem je taj da mi se javlja neka greška kad krenem igrati online. grešku baca punkbuster i izgleda ovako...unknown windows API fuction 131132... bla bla. ja mislim da je problem u tome kaj imam win 7. Dali netko zna kako ovo riješiti?

Bes7 čet 30.4.2009 10:08
razorinc kaže...

Problem je taj da mi se javlja neka greška kad krenem igrati online. grešku baca punkbuster i izgleda ovako...unknown windows API fuction 131132... bla bla. ja mislim da je problem u tome kaj imam win 7. Dali netko zna kako ovo riješiti?

pitaj doxy-ja on se bavi sa cod4 na raznim OS-ima
VirtUoso čet 6.1.2011 01:13
grizzly280 kaže...

evo moj je problem u ovome >>  ******* PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player *******...GLOBAL PunkBuster GUID BAN dc4e97df<<

*******>>to je moje ime 

Ako me pamcenje dobro sluzi, mislim da moras promjeniti cd-key.

Gmailovac čet 6.1.2011 09:36

Ja imam sličan problem na nekim mjestima i isti.Pođem na neki naš PB server skine mod i mapu i sve što treba i krene uć u server kaže Server Disconected.Reinstaliram igru ista stvar.Na stranim serverima zna ispisati i Guide Ban.Zbog COD4 mi se nemili rušiti sistem koji od početka 2010 godine stoji i radi.

Big_Spija sri 4.5.2011 16:00
Keops kaže...

Imaš problema sa konekcijom, probaj ugasiti torrente,skype, i slične programe koji ti "kradu" brzinu. Probaj update-at punkbuster također.

Okej. Sve sam napravio kako si rekao. Update i sve ovo. I opet me izbacuje. :/