COD4 Punkbuster problemi

Problem je taj da mi se javlja neka greška kad krenem igrati online. grešku baca punkbuster i izgleda ovako...unknown windows API fuction 131132... bla bla. ja mislim da je problem u tome kaj imam win 7. Dali netko zna kako ovo riješiti?

evo moj je problem u ovome >> ******* PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player *******...GLOBAL PunkBuster GUID BAN dc4e97df<<
*******>>to je moje ime

probaj srusit windows 7 i instalirat xp
i meni je tako bilo pa sam to napravio

evo moj je problem u ovome >> ******* PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player *******...GLOBAL PunkBuster GUID BAN dc4e97df<<
*******>>to je moje ime
Ako me pamcenje dobro sluzi, mislim da moras promjeniti cd-key.

Ja imam sličan problem na nekim mjestima i isti.Pođem na neki naš PB server skine mod i mapu i sve što treba i krene uć u server kaže Server Disconected.Reinstaliram igru ista stvar.Na stranim serverima zna ispisati i Guide Ban.Zbog COD4 mi se nemili rušiti sistem koji od početka 2010 godine stoji i radi.

Bok. I ja imam problem sa punkbusterom. Uđem u igru i igram cca 20 sec i onda me samo kicka van. Kaže "Punkbuster kicked you....neš i onda ...losing package"
U čemu je problem? Hvala. :)

Imaš problema sa konekcijom, probaj ugasiti torrente,skype, i slične programe koji ti "kradu" brzinu. Probaj update-at punkbuster također.

Imaš problema sa konekcijom, probaj ugasiti torrente,skype, i slične programe koji ti "kradu" brzinu. Probaj update-at punkbuster također.
Okej. Sve sam napravio kako si rekao. Update i sve ovo. I opet me izbacuje. :/
Problem je taj da mi se javlja neka greška kad krenem igrati online. grešku baca punkbuster i izgleda ovako...unknown windows API fuction 131132... bla bla. ja mislim da je problem u tome kaj imam win 7. Dali netko zna kako ovo riješiti?