Cod2 na vista 64bit

Call of Duty 2 se može igrati na Visti x64 bez ikakvih problema. Probaj ti reinstalirati igru. Vjerojatno se dogodio neki problem pri instalaciji zbog kojeg se igra ruši.

el se moze igrat cod2 na vista ultimate 64bit kak da to namjestim meni stalno pise cod2 crashed bez razloga?
može bit više razloga
1.ili je sama igra
2.ili igru namjesti i instaliraj je pokreni kao run administrator
3.jesi gledao minimum i maksimum konfiguraciju

isto tako mi je bilo i na windows 7 i vec po treci puta sam nabavio drugi cd i install el treba mozda neki service pack il tak nest il je problem sto je instaliran dx10?

Izbrisi igricu, pa kad budes opet isao instalirat nemoj ic na autorun nego bas nadji setup.exe na DVDu i to pokreni. Poslije toga ce normalno radit, eventualno jos mozes stavit glavni complatibility za xp sp3 na glavni exe od igre, kuzis?

Izbrisi igricu, pa kad budes opet isao instalirat nemoj ic na autorun nego bas nadji setup.exe na DVDu i to pokreni. Poslije toga ce normalno radit, eventualno jos mozes stavit glavni complatibility za xp sp3 na glavni exe od igre, kuzis?
instalirano je preko setup.exe stavio sam compatibilyti na win xp service pack 2 posto nema service pack 3 u izboru i opet neradi

evo instaliro sam service pack 1 ali cudno mi je da single player radi a multi neradi ko na windows 7 isto svi driveri su instalirani graficka je hd4350 sapphire 512mb evo par SS

promjeni drivere od Vga, apdejtaj pb sa pbsetup, eventualno instaliraj drugu kopiju igre....

zvuči smiješno, al zaštekaj mikrofon u zvučnu karticu :) meni radi nakon toga (pročitao negdi na forumu za tu foru)

daa e ako si za grafu drivere instalira,,,onda bi trebalo.
Ali ima jedna smjesna stvar na visti i win 7 trebaš ukljucit karticu stereo mix jer te starije ogre koriste stare zvucne verzije :D
Probaj to sa micom sta ti je The2 napisa :D
Nakon sta sam to napravio trebaš cekat onako 1 min 2 da ti pokrene igru,,,meni je pokretalo odmah kad bi npr.stavio od xfirea sat da mi se vidi u igri :D
onda poslje opet treba 2-3 min za pokrenut ;D

ali nemam mikrofon ni zvucnu karticu :S nego integrirano

Otidji u sound i desni klik,,,pod recording,,,show diconected devices :D tako nesto

Da....ovo sa zvukom ima smisla.....znam da kolegi Cod WAW nije radio.....morao je neke postavke oko kvalitete zvuka mijenjati, onda bi mu radilo....

kod mene nema to stereo mix :S

Sad mi je palo na pamet... A da probaš s drugim crackom?!

Sad mi je palo na pamet... A da probaš s drugim crackom?!
Lol probaj nac crack za Multiplayer :D, snimi patch ili nesto, a stero mix bi trebao imat stavi da ti prikaze sve, jer su skriveni.

crack za mp mislim da nepostoji,uspio sam naci ono mix ukljucio i valja hvala svima

evo ja kupio komp instaliram cod2 i prvo mi javio neki uac pa poslje ja oso naamjestit ono sound i vise nece ali je isti problem kao onaj gore ali ja imam cd audio i stereo mix i pise mi via high definition audio probo sam enable stereo mix i disable cd audio pa obrnuto pa oboje enabl i uvjek isti problem sta to moze bit?

evo ja kupio komp instaliram cod2 i prvo mi javio neki uac pa poslje ja oso naamjestit ono sound i vise nece ali je isti problem kao onaj gore ali ja imam cd audio i stereo mix i pise mi via high definition audio probo sam enable stereo mix i disable cd audio pa obrnuto pa oboje enabl i uvjek isti problem sta to moze bit?
Imao sam prije par dana iste probleme sa CoD2 i CoD4 na Win7. Riješio sam tako što sam uštekao slušalice.
Ako nemaš slušalice probaj ovo:
-Start, control panel
-Hardware and Sound
-Sound
-Recording Tab
-Right Click in window, chose "Show Disabled Devices"
-"Setero MIX"appeared, Right Click and choose enable
-OK

nemam slusalice a ono enable nece pise working ali kod cd audio onda pise curently unavailable i obrnuto

onda nisi instaliro drivere od zvucne tako je i meni bilo na win 7 i kad sam ukljucio stereo mix radi sad bez problema

isntaliro drivere i opet neradi
el se moze igrat cod2 na vista ultimate 64bit kak da to namjestim meni stalno pise cod2 crashed bez razloga?