PC igre

Cod2 na vista 64bit

pero35 pet 6.11.2009 18:56
lamborghini murcelago lp640 kaže...

el se moze igrat cod2 na vista ultimate 64bit kak da to namjestim meni stalno pise cod2 crashed bez razloga?

može bit više razloga

1.ili je sama igra

2.ili igru namjesti i instaliraj je pokreni kao run administrator

3.jesi gledao minimum i maksimum konfiguraciju

dj_chapz pet 6.11.2009 19:04

Izbrisi igricu, pa kad budes opet isao instalirat nemoj ic na autorun nego bas nadji setup.exe na DVDu i to pokreni. Poslije toga ce normalno radit, eventualno jos mozes stavit glavni complatibility za xp sp3 na glavni exe od igre, kuzis?

lamborghini murcelago lp640 pet 6.11.2009 19:06
dj_chapz kaže...

Izbrisi igricu, pa kad budes opet isao instalirat nemoj ic na autorun nego bas nadji setup.exe na DVDu i to pokreni. Poslije toga ce normalno radit, eventualno jos mozes stavit glavni complatibility za xp sp3 na glavni exe od igre, kuzis?

instalirano je preko setup.exe stavio sam compatibilyti na win xp service pack 2 posto nema service pack 3 u izboru i opet neradi

vice pet 6.11.2009 20:48

daa e ako si za grafu drivere instalira,,,onda bi trebalo.

Ali ima jedna smjesna stvar na visti i win 7 trebaš ukljucit karticu stereo mix jer te starije ogre koriste stare zvucne verzije :D

Probaj to sa micom sta ti je The2 napisa :D

Nakon sta sam to napravio trebaš cekat onako 1 min 2 da ti pokrene igru,,,meni je pokretalo odmah kad bi npr.stavio od xfirea sat da mi se vidi u igri :D

onda poslje opet treba 2-3 min za pokrenut ;D

markoal pet 6.11.2009 23:48
cro_blue kaže...

Sad mi je palo na pamet... A da probaš s drugim crackom?!

Lol probaj nac crack za Multiplayer :D,  snimi patch ili nesto, a stero mix bi trebao imat stavi da ti prikaze sve, jer su skriveni.

lamborghini murcelago lp640 sri 18.11.2009 23:28

evo ja kupio komp instaliram cod2 i prvo mi javio neki uac pa poslje ja oso naamjestit ono sound i vise nece ali je isti problem kao onaj gore ali ja imam cd audio i stereo mix i pise mi via high definition audio probo sam enable stereo mix i disable cd audio pa obrnuto pa oboje enabl i uvjek isti problem sta to moze bit?

boxer sri 18.11.2009 23:36
lamborghini murcelago lp640 kaže...

evo ja kupio komp instaliram cod2 i prvo mi javio neki uac pa poslje ja oso naamjestit ono sound i vise nece ali je isti problem kao onaj gore ali ja imam cd audio i stereo mix i pise mi via high definition audio probo sam enable stereo mix i disable cd audio pa obrnuto pa oboje enabl i uvjek isti problem sta to moze bit?

Imao sam prije par dana iste probleme sa CoD2 i CoD4 na Win7. Riješio sam tako što sam uštekao slušalice.

Ako nemaš slušalice probaj ovo:

-Start, control panel
-Hardware and Sound
-Sound
-Recording Tab
-Right Click in window, chose "Show Disabled Devices"
-"Setero MIX"appeared, Right Click and choose enable
-OK