PC igre

Cod2-problem

FiCo_Ri pet 2.7.2010 16:13

Da ne otvorim novu temu.. Imam problem.. Upravo sam instalirao CoD2, malo proigrao SP, instalirao Patch 1.3, pokrenem MP, ni ne uđe i izbaci mi CoD2MP_s stopped working.. Promijenio sam compatibility mode na XP SP3 i nista.. Moze pomoc? Imam Win7 Ultimate x86..

Hvala unaprijed..

ph3nom_gamer pet 2.7.2010 17:04
FiCo_Ri kaže...

Da ne otvorim novu temu.. Imam problem.. Upravo sam instalirao CoD2, malo proigrao SP, instalirao Patch 1.3, pokrenem MP, ni ne uđe i izbaci mi CoD2MP_s stopped working.. Promijenio sam compatibility mode na XP SP3 i nista.. Moze pomoc? Imam Win7 Ultimate x86..

Hvala unaprijed..

Odi u contro panel, uđi u sound i kod recording moraš nešto isključit, nesjećam se točno šta (imaju 3-4 opcije pa idi redom). Drugo rješenje je da ubodeš slišalice tj. microphone u komp...

roban sub 9.10.2010 17:01

error during ititalzation failed to intializenenderer:
version mismatch

ovo mi je pisalo nakon što sam stavio crack na cod 2 single player

može li mi ko pomoći šta da napravim recite mi molim vas!!!!!Izlanuo seBelji seSmijehΦ

Shody_1994 sri 10.11.2010 17:54

Izbaci mi ovo kad pokrenem singleplayer:

CoD2 1.0 build win-x86 Oct  6 2005
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_15.iwd (85 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_14.iwd (4038 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_13.iwd (22624 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_12.iwd (1016 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_11.iwd (1462 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_10.iwd (1936 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_09.iwd (2142 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_08.iwd (2723 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_07.iwd (3384 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_06.iwd (990 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_05.iwd (928 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_04.iwd (698 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_03.iwd (26 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_02.iwd (40 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_01.iwd (16 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\iw_00.iwd (102 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2/main
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2/raw
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2/raw_shared
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2/devraw
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2/devraw_shared
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw11.iwd (1 files)
    localized assets iwd file for english
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw10.iwd (414 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw09.iwd (98 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw08.iwd (8 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw07.iwd (1014 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw06.iwd (3110 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw05.iwd (5310 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw04.iwd (6240 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw03.iwd (6580 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw02.iwd (6404 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw01.iwd (5510 files)
C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw00.iwd (4764 files)

File Handles:
----------------------
81663 files in iwd files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
========= autoconfigure
configure.csv: using CPU configuration 2 GHz 512 MB
execing configure.cfg
configure.csv: using GPU configuration "GeForce 3*"
Measured CPU speed is 2.39 GHz
System memory is 1024 MB (capped at 1 GB)
Video card is "NVIDIA GeForce 310M  "
Streaming SIMD Extensions (SSE) supported

----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.

ujko6 ned 9.1.2011 00:27

imam problem. poceo sam igrat cod 2 multiplayer i trazio me da skinem patch 1.3 i napravio sam to i kad pokrenem izbaci mi ovo

setup coud not locate a valid installation of call of duty

call of duty must be installed before applying the patch

IMA LI TKO RJEŠENJE?HVALA!

boxer ned 9.1.2011 00:36
ujko6 kaže...

imam problem. poceo sam igrat cod 2 multiplayer i trazio me da skinem patch 1.3 i napravio sam to i kad pokrenem izbaci mi ovo

setup coud not locate a valid installation of call of duty

call of duty must be installed before applying the patch

IMA LI TKO RJEŠENJE?HVALA!

Je li taj tvoj CoD2 original igra?

1) Izbriši igru i ponovno je instaliraj;

2) Instaliraj patch 1.3

Možda pomogne.

papastrumf uto 18.1.2011 23:02
FiCo_Ri kaže...

Hvala unaprijed..

Imam isti problem... iskljucio sam sve(oba microphone i line..) u control panel>sounds>recordings  i upiko sam slusalice i opet nista... ima li netko rjesenje ?

neimenovani pet 1.4.2011 15:24
dooma kaže...
system kaže...

prije nego stavim patch 1.3 za cod2 multiplayer mogu igrat singlplayer a kad ga stavim i pokušam pokrenuti igru dođe mi prozor u kojem mi piše "fatal eror: eror during intialization: failed to intialize renderer: version mismatch". imate li kakav prijedlog da se riješi ovaj problem. 

pa to ti kad instaliras patch 1.3 automatski nemozes igrat singleplayer, samo multiplayer...ako zelis igrat singleplayer moras reinstalirat igru bez patcha 1.3

Adidas f50i ned 8.5.2011 18:34

Instaliro sam cod2 i patch 1.3 a kad idem ući u server preko xfirea neće mi ući bude ono awaiting connection čekao sam duže al neće uć. Prije je sve bilo dobro pa onda jednom nije htjelo ući u server. izbriso sam igricu i patch i ponovo instalirao al opet isto bude awaiting connection i neće ući. Jel zna ko šta je to?

#GaMerSC ned 8.5.2011 18:37
Adidas f50i kaže...

Instaliro sam cod2 i patch 1.3 a kad idem ući u server preko xfirea neće mi ući bude ono awaiting connection čekao sam duže al neće uć. Prije je sve bilo dobro pa onda jednom nije htjelo ući u server. izbriso sam igricu i patch i ponovo instalirao al opet isto bude awaiting connection i neće ući. Jel zna ko šta je to?

nadji hrvatski server

Almin94 ned 8.5.2011 19:13
prototype sony kaže...

instalirao sa win7 i sad u cod2 napisem com_maxfps 250 a on uvijek lokan na 75 i kad gledam u nebo i uvijek

u cemu je problem

moras iskljuciti u igri "Sync Every Frame", a nadjes ga u Options/Graphic/  i zatim Sync Every Frame stavi na NO i problem rijesen :)

pozdrav

Adidas f50i pon 9.5.2011 10:58

Jel zna tko koji je problem kad mi neće ući u server. Bude awaiting connection i neće ući. Imam patch 1.3 i prije sam mogo igrat ali se to pojavilo da nemogu uć u server. Izbriso sam igricu i patch 1.3 i ponovo ih instalirao ali opet isto kad idem uć bude awaiting connection čekao sam duže al opet neće ući. Jel zna tko taj problem ili je imao sličan?