CoD2 org cd key

Pozdrav svima!
Htio bih kupiti cod2 org key code pa ako ima netko neku dobru stranicu ili nesto neka posalje ali nemojte da je preskupo jer org key nevrijedi 125 kn :S
Bolje kupi samu igru jer ga prodavač može negdje zapisati.a pretpostavljam da ga kupuješ radi multiplayera.

Kako ne vrijedi ?
Vrijedi i više. Za toliko imaš na enabava.net ... za manje možeš rabljeni kupit samo.

125kn i vise? jesi ti normalan.. ja sam u velikim kolicinama nabavljao za 60kn / kom nove, nekoristene i prodavao.. sve iz tajvana stize u masovnim kolicinama..
Imas za 55kn i 70kn, nemogu se sjetit site-a al prodaje sve cod nastavke (tj. cdkey-eve)

aj pls mos nesto vidit il se sjet sajta vazno je.hakan mi je stari....

Evo, u njih sam ja uzimao, provjereni su i svaki serial je cist!
Pogledaj samo cijenu :D

Tržište diktira cijenu

Da.. nije ni cudo sto je 3 kn skuplji cod2 xD
al ovdje su cijene stvarno postene, oni nabave iz azije ili odakle vec po stotine i tisuce originala..

evo znam da dižem temu iz mrtvih ali mene takođe zanima di nabavit povoljno cd-key za cod2? hvala

evo znam da dižem temu iz mrtvih ali mene takođe zanima di nabavit povoljno cd-key za cod2? hvala
itko? :D

Imate CoD2 org cdkey za 84 KN na Elite Tigers web shop.
Pozdrav svima!
Htio bih kupiti cod2 org key code pa ako ima netko neku dobru stranicu ili nesto neka posalje ali nemojte da je preskupo jer org key nevrijedi 125 kn :S