Cod2 multiplayer

niej ti potreban kikakav cra*k,samo patch 1.3

pozdrav imam doma original cod 2.dali ja mogu to igrat mulitplayer.dali mi je podreban kakav crack ili ne?
Treba ti samo patch crack samo za SP.

a gdje da skinem taj patch

a gdje da skinem taj patch

ok,znaci to skinem,kako da onda ubacim u igricu?

ok,znaci to skinem,kako da onda ubacim u igricu?
samo instaliraš patch.BTW javi se da bacimo jednu online ;)

ok budem sutra kad mi bude komp stigao sa popravka.samo ovo igram prvi put moram se malo uvjezbat :D

donator bubrega add me na xf,ja igram upravo :) xf:kix20

samo neznam ta igrica koju imam dali je cod 2 ili cod 1 hm?

zna li itko?

To ti je CoD1.

samo neznam ta igrica koju imam dali je cod 2 ili cod 1 hm?
to je cod1

trebam skinut isto taj patch da igram multiplayer?

trebam skinut isto taj patch da igram multiplayer?
Trebaš skinuti patch 1.3

ok

sad sam instalirao samo mozete mi rec kako da skine taj patch i sa koje stranice?ako mi mozete dat link?hvala

sad sam instalirao samo mozete mi rec kako da skine taj patch i sa koje stranice?ako mi mozete dat link?hvala

e da sve ljepo radi nego samo kad idem da cu izabrat neki server na onoj listi nema niti jednog servera???

e da sve ljepo radi nego samo kad idem da cu izabrat neki server na onoj listi nema niti jednog servera???
Lol,lol,lol xD.Igraš preko xfirea.Skini i add me na ovaj xf iz potpisa :)

Preko XF tražiš servere ne preko COD 2 aplikacije.

Troll ili stvarno glup?

Troll ili stvarno glup?
Nisam trol i nisam glup. Reko sam mu jer vidim da nije shvatio, i da je prvi put u ovom.

Pozdrav...
Da ne otvaram novu temu ovdje ću opisat novi problem s COD2 multiplayerom.
Dakle frend je nabavio neku kantu "doslovno" i instaliram win xp instaliro drivere i cod, ali kad uđe u cod kad odabere sniper i stisne shift da mu ga smiri, igrica ga izbacuje van uz poruk "COD2.mp.exe has stoped working".
Igrica reinstalirana više puta, skidana druga, skinio sam i drugi cod2.mp.exe updateo na verziju 1.3 sve sam pokušavo ali neradi...
Svi prijedlozi dobrodošli
Hvala
pozdrav imam doma original cod 2.dali ja mogu to igrat mulitplayer.dali mi je podreban kakav crack ili ne?