Cod 4 xfire

Ne trebas uopce tako raditi . Samo iskljuci xf i ponovno ga upali i cekaj da ti detecta installed games nemoj dirat skip i kada ti detekta , imas cod4 , ako ti jos nije detectalo nesto nisi dobro instalirao. cao i imas vec topic call of duty

¸Ali on meni detekta kada upalim odem sa vidim imali cod 4 i nema ga a radi mi igra

pročitao sam na jednom forumu da bi ovo moglo pomoći http://www.xfire.com/communities/xfbt/news/1821700/
to je neka beta verzija xf-a

Da si instaliro orginal, radilo bi ti.

Pa imam i cod 2 i nije orginal pa mi je na popisu instalirani igara

ee jel se može bez xf igrati cod 4 mp ako može kako

samo pokreneš Call of Duty 4 multiplayers s desktopa..

hvala pajeska

Moraš instlirt Patch 1.6 i 1.7 il tako nešta..:D

hvala pajeska
nema problema,drago mi je pomoći a i sam sam imao isti problem

i šta onda?u server browseru će tražiti servere sa piratskim ključem?dajte mu objasnite.
pitanje za autora teme,gdje je instaliran cod,na c paticiji?

ma neceti odma detectat triba nekoliko vrimena....

Bok ljudi instalirao sam cod4 i imam xf.i kada idem u tools>options>games> i onda pokazuje koje su igre instalirane ali call of duty 4 nema.Kako riješiti problem
Jesi probao Manual Detect sa Xfire-om?

i šta onda?u server browseru će tražiti servere sa piratskim ključem?dajte mu objasnite.
pitanje za autora teme,gdje je instaliran cod,na c paticiji?
ne, odeš na epc gaming i tražiš server.. kopiraš ip, odeš u igru otvoriš konzolu sa ¸ (lijevo od broja 1) i upišeš connect ip.od.iza.bra.og.se:rvera

Bok ljudi instalirao sam cod4 i imam xf.i kada idem u tools>options>games> i onda pokazuje koje su igre instalirane ali call of duty 4 nema.Kako riješiti problem