CoD 4, "connection interrupted"

Ljudi!!!Skužio sam u čemu je problem sa tim connection interrupted!!svi vi koji imate wirelles( i ja ga imam)slusajte sada sto trebate učiniti.Odite na Start-Run-pa upisite services.msc tada odscrollajte do dolje i vidit cete wirelles zero configuration na njega stisnite properties i stisnite stop sacekajte trenutak da se ono napuni i onda OK.meni je prije svakih 60 sec bilo connection interrupteda sada ga vise:NEMA!!uzivajte!!

Ljudi!!!Skužio sam u čemu je problem sa tim connection interrupted!!svi vi koji imate wirelles( i ja ga imam)slusajte sada sto trebate učiniti.Odite na Start-Run-pa upisite services.msc tada odscrollajte do dolje i vidit cete wirelles zero configuration na njega stisnite properties i stisnite stop sacekajte trenutak da se ono napuni i onda OK.meni je prije svakih 60 sec bilo connection interrupteda sada ga vise:NEMA!!uzivajte!!

Rješio sam oba problema.
Što se miša tiče, i dalje ne radi na 1.7, ali sam uninstalirao i ponovo stavio na 1.6.
A što se tiče connection interrupted, izgleda da je kombinacija te mrežne i viste.
Skinuo sam neki noviji driver za mrežnu karticu, i dalje nije radilo, i onda stavio mali program Vista Anti-Lag i sve radi. Moram napomenut da Vista Anti-Lag nije radila sa starijom verzijom drivera.

SERVERI:82.193.209.235:20110
82.193.211.73:28971
82.193.209.235:20239
HVALA!!

kako upalit laser na puski

haha
nema lasera osim u modovima
idi na EHD zombie server
tamo ima lasera

ovako...vise na srecu niti na jednom server ne dobivam connection interrupted otkada sam iskljucio wireless zero configuration.ali svaki put kada ponovno upalim komp vidim da mi je wzc upaljen ali kada igram NIKADA nema connection interrupteda pa me to malo zbunjuje.mozete malo to razjasniti?

haha
nema lasera osim u modovima
idi na EHD zombie server
tamo ima lasera

e cujes majstore...i meni se isto pojavljuje to svake 2 min skoro...ako oces da maknes to....ali jedino ako imas wireles1 Control panel--Administrative tools--Services--i otvorit ce ti se lista odi skroz dolje i naci ces Wireles Zero Configuration...stisni na to i onda pise ljevo STOP the service....problem rjesen.. :=)

lakše ti je ovako: START - Run - "net stop wzc" (bez navodnika naravno) a kad zatrebaš ponovno WZC pišeš "net start wzc". Piše ti to u BUG-u 190...
boze sacuvaj
ovi sa crackanim CoD-ovima i nemogu u SinglePlayer JEDNOSTAVNO install zadnji patch pa ponovo crack, rijeseno!!!!!!
a ovaj sa problemom br. 1 jednostavno, mijenjaj providera il imijenjaj router za modem (uvik sam govorio ebo router, ali kad treba za PS3 demo igre onda nam svima treba :D)