CoD 4, "connection interrupted"

Jeli se to događa samo s jednim serverom ili sa svim?
Da li je komp čist od virusa?
Da li imas firewall?

ja imam jedan problem sa cod4 neće mi uđi u sp

Ovako, odnedavno sam napokon nabavio CoD 4 i odlican je, ali je igranje apsolutno frustrirajuce.
Naime, svako malo mi se javlja poruka " connection interrupted " , i pojavi se lag od sekundu, dvije. Apsolutno je neigrivo. Taman nanisanim, i i dodje to, meni lik poskoci naprijed, natrag i nadjem se mrtav.

Jeli se to događa samo s jednim serverom ili sa svim?
Da li je komp čist od virusa?
Da li imas firewall?
Jesi updetao PunkBuster?

Komp je cist od virusa.
Prvo sam stavio exception na CoD, kasnije skroz maknuo firewall. Na kraju maknuo cak i antivirus.
Punkbuster skinut najnoviji sa njihove stranice, i chekirane postavke za CoD.
Forwardirao portove na 28960.
Sa svim serverima. I na 1.6 i na 1.7
Ovo je nevjerojatno.
Speedtest kaze 2.4 Mbit, 200 kbit upload.
Ping mi je oko 60-70.
Nemam ni utorrent ni firefox ukljucen dok igram. SVE sam probao.

Ovako, odnedavno sam napokon nabavio CoD 4 i odlican je, ali je igranje apsolutno frustrirajuce.
Naime, svako malo mi se javlja poruka " connection interrupted " , i pojavi se lag od sekundu, dvije. Apsolutno je neigrivo. Taman nanisanim, i i dodje to, meni lik poskoci naprijed, natrag i nadjem se mrtav.
A drugo, nakon sto sam instalirao patch 1.7, uopce mi ne pozna dodatne tipke na misu (Razer DeathAdder u pitanju).

connection interupted ti je DO VEZE internetske ili servera

Pa dobro, zasto mi normalno skida sve torrente inace, i normalno igram ostale igre?
Samo u CoD-u steka!

puca ti veza
na torentu NE MOŽEŠ primijetiti, a koje su to druge igre koje normalno igraš?
u cod4 smeta SVAKI ping iznad 90 ...
sto posto igraš na krekanim serverima...
the end

Pa dobro, zasto mi normalno skida sve torrente inace, i normalno igram ostale igre?
Samo u CoD-u steka!

Ne igram na nikakvim krekanim serverima.
Imam original igru i patch 1.7
Ako je do veze, kaj mogu napravit da ne puca veza?
P.S. I pitao sam druge igrace na tim serverima, i mapama, nikome ne javlja tu gresku.

Ne igram na nikakvim krekanim serverima.
Imam original igru i patch 1.7
Ako je do veze, kaj mogu napravit da ne puca veza?
P.S. I pitao sam druge igrace na tim serverima, i mapama, nikome ne javlja tu gresku.

nije to do servera, i ja igram cod i samo mi u toj igri javlja conection interruped i to svakih 1min do 2 , sve sam probao i nist nece , valjda je do veze

Jel imaš možda wireless konekciju, ako da onda je vjerovatno do toga.

Vjerojatno je wireless.Kad sam ga ja stavio crysis wars mi je isto tako stalno stekao, a neke online igre preko browsera nisam uopce mogao igrat.Ili si makni router i spoji se direktno sa modema,ili konfiguriraj modem(puno kompliciranjija varijanta ovisi od routera do routera)

e da ne pravim novi topic, kad kliknem na cod 4 mp, otvori mi se slika cod 4 (ona mala u sredini ekrana), i tako stoji 30 sec i onda se tek upali igra, kako to sredit da mi se odmah upali

e da ne pravim novi topic, kad kliknem na cod 4 mp, otvori mi se slika cod 4 (ona mala u sredini ekrana), i tako stoji 30 sec i onda se tek upali igra, kako to sredit da mi se odmah upali

Kakva ti je konekcija?Ja sam igrao i ne puca mi veza imam ADSL.

Ja imam navedeni problem takoder..Znaci imam vistux64 ultymate i ne prepoznaje mi bocne tipke na razer diamondback-u 3g ali samo u cod 4..Dok u windowsima rade normalno
na xp savrseno radi i u igri...
Svi savjeti dobro dosli ..pozdrav

Ima li tko problem sa realtek onboard zvucnom, jer mene izbacuje iz igre i baca mi error na COD 4 kad se spojim na server???

Mozda imas prevelik Ping.

meni su rekli da na jednom drugom forumu da se pojavljuje connection interrupted svakih 60 sec zato sto win xp "skenira zrak"i zato se ljudima dogada CI(connection interrupted)sto mislite dali da predjem na vistu?imate kakav savjet?

Connection interupted se meni javlja samo ako je veza losa, prevelik ping ili nesto nije u redu sa serverom na kojim igram.
Inace kad je sve ok sto se tice net-a, to se ne desava, te prema tome igra najvjerovatnije nema veze sa prekidima.
Sto se tice loadinga igre, tj, njenog dugog pokretanja, i to mi se desava (modem nije d-link), i dosada nisam uspio to rijesiti. Takodjer, ista je stvar i sa Call of Duty 2, dakle i kod njega dugo cekanje da se pokrene multiplayer. Medjutim od te "boljke" izgleda nepati Call of Duty: World at War, jer mi skoro trenutno pokrece multiplayer.
Zanimljivo je napomenuti da mi se jedno vrijeme i CoD2 i CoD4 mp brzo "podizali", a neznam cemu je bio razlog.
Takodjer, pokupio sam jedan savjet sa net-a, da se igra brze podize (mislim na mp), ako se sve izbrise iz "prefetch" foldera, sto mi je u pocetku i malo ubrzavalo, medjutim sad to ne radi kao prije.
Takodjer sam primjetio, da mi je CoD4 bolje radio na 1.6 patchu nego sad na 1.7 patchu, (na starijem kompjuteru).
A drugo, nakon sto sam instalirao patch 1.7, uopce mi ne pozna dodatne tipke na misu (Razer DeathAdder u pitanju).