PC igre

CoD 4, "connection interrupted"

Dachande ned 29.3.2009 17:13

Ovako, odnedavno sam napokon nabavio CoD 4 i odlican je, ali je igranje apsolutno frustrirajuce.

Naime, svako malo mi se javlja poruka " connection interrupted " , i pojavi se lag od sekundu, dvije. Apsolutno je neigrivo. Taman nanisanim, i i dodje to, meni lik poskoci naprijed, natrag i nadjem se mrtav.

A drugo, nakon sto sam instalirao patch 1.7, uopce mi ne pozna dodatne tipke na misu (Razer DeathAdder u pitanju).

markbodin ned 29.3.2009 17:20
Dachande kaže...

Ovako, odnedavno sam napokon nabavio CoD 4 i odlican je, ali je igranje apsolutno frustrirajuce.

Naime, svako malo mi se javlja poruka " connection interrupted " , i pojavi se lag od sekundu, dvije. Apsolutno je neigrivo. Taman nanisanim, i i dodje to, meni lik poskoci naprijed, natrag i nadjem se mrtav.

to nema veze s igrom , nego s vezom... ili je problem sa serverom, ili je tvoja veza... 
probaj neki drugi server i (ako nešto skidaš), ugasi torrent clienta
Dachande ned 29.3.2009 18:03

Komp je cist od virusa.

Prvo sam stavio exception na CoD, kasnije skroz maknuo firewall. Na kraju maknuo cak i antivirus.

Punkbuster skinut najnoviji sa njihove stranice, i chekirane postavke za CoD.

Forwardirao portove na 28960.

Sa svim serverima. I na 1.6 i na 1.7

Ovo je nevjerojatno.

Speedtest kaze 2.4 Mbit, 200 kbit upload.

Ping mi je oko 60-70.

Nemam ni utorrent ni firefox ukljucen dok igram. SVE sam probao. Sramim se

nicash ned 29.3.2009 18:07
Dachande kaže...

A drugo, nakon sto sam instalirao patch 1.7, uopce mi ne pozna dodatne tipke na misu (Razer DeathAdder u pitanju).

e da gle mene budale , još gledam i ništa ne pišem jučer sam bio kod bratića i igro cod 4
to je bilo nevjerojatno svakih 10 sekundi connection interrupted ja sam poludio poslije je on igro wow i kad pustiš lika on sam ide nazad
pitam ga ja zašto je takvo i reko je da neš nije u redu sa vezom inače on ima t-com
Vane ned 29.3.2009 18:26
Dachande kaže...

Pa dobro, zasto mi normalno skida sve torrente inace, i normalno igram ostale igre?

Samo u CoD-u steka!

pa nemora znacit da je do tvoje veze..

ako vidis druge igrace da im se isto dogada onda je definitivno veza servera..
Dachande ned 29.3.2009 18:28

Ne igram na nikakvim krekanim serverima.

Imam original igru i patch 1.7

Ako je do veze, kaj mogu napravit da ne puca veza?

P.S. I pitao sam druge igrace na tim serverima, i mapama, nikome ne javlja tu gresku.

Vane ned 29.3.2009 18:41
Dachande kaže...

Ne igram na nikakvim krekanim serverima.

Imam original igru i patch 1.7

Ako je do veze, kaj mogu napravit da ne puca veza?

P.S. I pitao sam druge igrace na tim serverima, i mapama, nikome ne javlja tu gresku.

hmm.. malo toga mozes napraviti ako ti puca veza...

predi na drugi internet provider.. ali se prije malo raspitaj na forumu, tj nova tema.
Stoja ned 29.3.2009 21:56

Vjerojatno je wireless.Kad sam ga ja stavio crysis wars mi je isto tako stalno stekao, a neke online igre preko browsera nisam uopce mogao igrat.Ili si makni router i spoji se direktno sa modema,ili konfiguriraj modem(puno kompliciranjija varijanta ovisi od routera do routera)

hellraiser1110 pon 30.3.2009 11:19
epic kaže...

e da ne pravim novi topic, kad kliknem na cod 4 mp, otvori mi se slika cod 4 (ona mala u sredini ekrana), i tako stoji 30 sec i onda se tek upali igra, kako to sredit da mi se odmah upali

I meni je tako bilo i onda odjednom ničim izazvano, u igru je počelo ulazit u sekundi.
Pero Dinamit pon 30.3.2009 11:20
epic kaže...

e da ne pravim novi topic, kad kliknem na cod 4 mp, otvori mi se slika cod 4 (ona mala u sredini ekrana), i tako stoji 30 sec i onda se tek upali igra, kako to sredit da mi se odmah upali

Imaš dlinkov router jel da? Iskopčaj mrežni kabel prije nego uđeš u igru pa ga opet uključi kada ti uđe u cod4, trebalo bi raditi. Ne znam zašto je to tako, samo znam da sam i ja imao takvih problema i da mi je pomoglo.
hellraiser1110 pon 30.3.2009 11:26
Pero Dinamit kaže...
epic kaže...

Imaš dlinkov router jel da? Iskopčaj mrežni kabel prije nego uđeš u igru pa ga opet uključi, trebalo bi raditi. Ne znam zašto je to tako, samo znam da sam i ja imao takvih problema i da mi je pomoglo.
 E možda je do toga, ali ga nemoj iskopčat nego odi na onaj njegov setup 192.168.1.1 i tamo odi na wizard te samo restartaj router i trebalo bi upaliti.
petkovicroby pon 30.3.2009 16:51

Ja imam navedeni problem takoder..Znaci imam vistux64 ultymate i ne prepoznaje mi bocne tipke na razer diamondback-u 3g ali samo u cod 4..Dok u windowsima rade normalnoMršti se

na xp savrseno radi  i u igri...

Svi savjeti dobro dosli ..pozdrav

luckyluke sri 29.4.2009 11:46

meni su rekli da na jednom drugom forumu da se pojavljuje connection interrupted svakih 60 sec zato sto win xp "skenira zrak"i zato se ljudima dogada CI(connection interrupted)sto mislite dali da predjem na vistu?imate kakav savjet?

boxer sri 29.4.2009 12:05

Connection interupted se meni javlja samo ako je veza losa, prevelik ping ili nesto nije u redu sa serverom na kojim igram.

Inace kad je sve ok sto se tice net-a, to se ne desava, te prema tome igra najvjerovatnije nema veze sa prekidima.

Sto se tice loadinga igre, tj, njenog dugog pokretanja, i to mi se desava (modem nije d-link), i dosada nisam uspio to rijesiti. Takodjer, ista je stvar i sa Call of Duty 2, dakle i kod njega dugo cekanje da se pokrene multiplayer. Medjutim od te "boljke" izgleda nepati Call of Duty: World at War, jer mi skoro trenutno pokrece multiplayer.

Zanimljivo je napomenuti da mi se jedno vrijeme i CoD2 i CoD4 mp brzo "podizali", a neznam cemu je bio razlog.

Takodjer, pokupio sam jedan savjet sa net-a, da se igra brze podize (mislim na mp), ako se sve izbrise iz "prefetch" foldera, sto mi je u pocetku i malo ubrzavalo, medjutim sad to ne radi kao prije.

Takodjer sam primjetio, da mi je CoD4 bolje radio na 1.6 patchu nego sad na 1.7 patchu, (na starijem kompjuteru).