Cod 2 multiplayer problem!

Sliku molim.

Sta ce ti slika??

imas neki bug u igri ... nađi od nekog drugog igru patchiraj ju i igraj

OK probat cu, al neznam kak to mislis patchirat ??

OK probat cu, al neznam kak to mislis patchirat ??
Nova zakrpa, da popravi greske u prijasnoj verziji ti onda vjerojatno imas 1.0 a zadnji petch je 1.3... CoD2 1.3 patch
ovo napisi na google i skini

problem ti je u cracku.
prijedlog do dobrog cracka ; ides na the pirate bay nađes call of duty 2 torrent [pogledaj komentare torrenta] igru, downloadas torrent i kad ga pokrenes[program za download torrenta (utorrent ili koji vec) stavis [one kvačice ispred datoteka] da se downloada samo crack za igru.
edit: ako zelis pachirati sa 1,3 patchem mozes i preko x-firea

znam da je offtopic al ja imam slićan problem s cod5 multiplayer. kad uniđem u cod5 mp preko ikone koja mi se instalirala na desk za par sekundi napiše mi se "retrieving account information" izađe mi iz igre i izbaci onaj error send/don't send. zna li neko u čemu je problem?

sry nešto mi net zablokiro i poslo dva posta molim moderatore da obrišu ovaj post

problem ti je u cracku.
prijedlog do dobrog cracka ; ides na the pirate bay nađes call of duty 2 torrent [pogledaj komentare torrenta] igru, downloadas torrent i kad ga pokrenes[program za download torrenta (utorrent ili koji vec) stavis [one kvačice ispred datoteka] da se downloada samo crack za igru.
edit: ako zelis pachirati sa 1,3 patchem mozes i preko x-firea
Iso sam, al skoro sve je u rar datotekama pa nemogu odabrat crack nego moram sve skinut!

znam da je offtopic al ja imam slićan problem s cod5 multiplayer. kad uniđem u cod5 mp preko ikone koja mi se instalirala na desk za par sekundi napiše mi se "retrieving account information" izađe mi iz igre i izbaci onaj error send/don't send. zna li neko u čemu je u mapu cod2/main/player/ubaci cfg file

Sto se tice cod5-ice to sto vas izbacuje je najvjerojatnije zbog zvuka u Visti/W7 koji je namjesten na vise od 44khz.Znaci vratite ga na 44khz i trebalo bi raditi.

E poslusajte ovo ja sam do neki dan imo 125/250 fpsa al je jedan dan drasticno pao, nisam imo iznad 50 fpsa nemogu igrat,stavio sam na dx 7,sve sam smanjio al opet nis reinstaliro sam cod2 par puta al opet nis,windows sam par puta reinstaliro al nis,pitam frenda on kaze da je problem do igre!!!! pomoc bilo tko

E poslusajte ovo ja sam do neki dan imo 125/250 fpsa al je jedan dan drasticno pao, nisam imo iznad 50 fpsa nemogu igrat,stavio sam na dx 7,sve sam smanjio al opet nis reinstaliro sam cod2 par puta al opet nis,windows sam par puta reinstaliro al nis,pitam frenda on kaze da je problem do igre!!!! pomoc bilo tko
Može biti problem do RAM memorije,može bit do igre

sigurno nije do igre,reinstaliro sam ju par puta i opet je isto bilo!!!!!!!!!!!!!!pomoc opet

Nebi te ubilo da daš koji detalj - konfiguracija, windowsi i sl....

I opet nisi niš reko - pitao sam za konfiguraciju tvog kompa - cpu, ram, grafička i koje windowse koristiš. nisam vidovnjak pa po onoj sličici nemogu niš odredit.

ma nis napravil sam

imal ko molim vas server call of duty da igram

imal ko server na call of duty molim vas da igram

Instaliraj xfire ako nemaš,lakše ćeš se snaći među svim silnim serverima!

kada ja uđem u server dogodi mi se ovo.
Zasstoo??

Pozzz
Evo i ja imam jedan problem.Uđem na server i igram 15-20 minuta i izbaci me van.Ako je netko imao slican problem nek napise..
Hvala
Kad uđem na neki server sve je dobro negdje oko 15 sekundi onda me izbaci i pojavi se "send error"ili "dont send".Jel mozda znate u cemu je problem??