PC igre

Cod 2 multiplayer problem!

Domek čet 2.7.2009 23:04
Rocker kaže...

OK probat cu, al neznam kak to mislis patchirat Neodlučan??

Nova zakrpa, da popravi greske u prijasnoj verziji ti onda vjerojatno imas 1.0 a zadnji petch je 1.3... CoD2 1.3 patch

ovo napisi na google i skini

Maxy čet 2.7.2009 23:06

problem ti je u cracku.

prijedlog do dobrog cracka ; ides na the pirate bay nađes call of duty 2 torrent [pogledaj komentare torrenta] igru, downloadas torrent i kad ga pokrenes[program za download torrenta (utorrent ili koji vec)  stavis [one kvačice ispred datoteka] da se downloada samo crack za igru.

edit: ako zelis pachirati sa  1,3 patchem mozes i preko x-firea

system pet 3.7.2009 00:14

znam da je offtopic al ja imam slićan problem s cod5 multiplayer. kad uniđem u cod5 mp preko ikone koja mi se instalirala na desk za par sekundi napiše mi se "retrieving account information" izađe mi iz igre i izbaci onaj error send/don't send. zna li neko u čemu je problem?

Rocker pet 3.7.2009 12:41
Maxy kaže...

problem ti je u cracku.

prijedlog do dobrog cracka ; ides na the pirate bay nađes call of duty 2 torrent [pogledaj komentare torrenta] igru, downloadas torrent i kad ga pokrenes[program za download torrenta (utorrent ili koji vec)  stavis [one kvačice ispred datoteka] da se downloada samo crack za igru.

edit: ako zelis pachirati sa  1,3 patchem mozes i preko x-firea

Iso sam, al skoro sve je u rar datotekama pa nemogu odabrat crack nego moram sve skinut!

UBIZEC cORPORATION pet 3.7.2009 12:43
system kaže...

znam da je offtopic al ja imam slićan problem s cod5 multiplayer. kad uniđem u cod5 mp preko ikone koja mi se instalirala na desk za par sekundi napiše mi se "retrieving account information" izađe mi iz igre i izbaci onaj error send/don't send. zna li neko u čemu je u mapu cod2/main/player/ubaci cfg file

Doskanous uto 25.8.2009 19:18

E poslusajte ovo ja sam do neki dan imo 125/250 fpsa al je jedan dan drasticno pao, nisam imo iznad 50 fpsa nemogu igrat,stavio sam na dx 7,sve sam smanjio al opet nis reinstaliro sam cod2 par puta al opet nis,windows sam par puta reinstaliro al nis,pitam frenda on kaze da je problem do igre!!!! pomoc bilo tko

Tomislav95 uto 25.8.2009 19:19
Doskanous kaže...

E poslusajte ovo ja sam do neki dan imo 125/250 fpsa al je jedan dan drasticno pao, nisam imo iznad 50 fpsa nemogu igrat,stavio sam na dx 7,sve sam smanjio al opet nis reinstaliro sam cod2 par puta al opet nis,windows sam par puta reinstaliro al nis,pitam frenda on kaze da je problem do igre!!!! pomoc bilo tko

Može biti problem do RAM memorije,može bit do igre