Cod 2 mp problem

jeli igra pirat ili original?

Hmmm, nikad nisam dozivio taj problem, mada izgleda da dosta ljudi imaju taj problem.
Izgleda da ima neke veze sa gubljenjem key packets, tj, zbog lose ili slabije internet konekcije ili nesto sprijecava punkbuster promet..
Neki predlazu da se napravi update punkbustera. (www.evenbalance.com)
Evo sta jedan tip kaze kao rjesenje za taj problem
'Ignoring MD5 tool queries' is a quite common issue related to (pb-)client-server network-connection problems.
Usually caused by either maxed out pb_sv_md5toolfreq (i cannot recommend below 30), but tis a server setting;
or by old client-pb.
Delete contents of /pb and reinstall pb (not teh game :S you get the same outdated pb ofc) by using pbsetup
Adjust network settings ingame, the default setting for dsl/cable/lan cl_maxpackets 30 is too low for 90% of modern connections.
Blended settings that work smoothly for both good and fair (and not so good ) client-server connections (ingame /console):
/cg_lagometer 1
/rate 20000
/snaps 20
/cl_maxpackets 85 (if lagometer shows permanent yellow try 76)
/cl_packetdup 0
/cl_timenudge 0
http://www.pbbans.com/forums/index.php?s=82912f63b768fb5bb491996c7a8dfcb3&showtopic=39737&pid=107571&st=0&#entry107571
Ako to ne uspije, i ako ti se da trazit i citat po forumima pogledaj na:
http://www.google.ba/search?q=+Call+of+Duty+2+ignoring+MD5Tool+Queries&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

pirat

sve sam to vec napravio i opet.... vidio sam na nekom forumu da onima kojima ne valja pb nek si zaljepe od onih kojima valja kaze tip da mu normalno radi
eo adresa http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=87847 zadnji komentar

e, ako je pirat nemoj ulaziti preko igre na MultiPlayer nego download zadnju verziju XFire i ako su ti patchevi dobro instalirani, u xfire dodaj koji server cod2 i igraj...

tako i radim

e onda ne znam :S

Pa rekao sam ti u svom postu iznad da je taj problem vezan za gubljenje key packets, tj, zbog lose ili slabije internet konekcije ili nesto sprijecava punkbuster promet...
Dali slucajno dok igras skidas nesto sa neta, mozda neki torrent ili nesto drugo? Ako ne, onda probaj ovo:
- otvori consolu sa tipkom tilda,
- upisi sljedece: cl_maxpackets 100
- pritisni TAB i onda ENTER
Probaj onda igrati nakon ovoga, pa vidi hoce li te izbacivati, javi dali je uspjelo!

ako te izbacuje pb probaj kad uđeš u igru pogledad u donji lijevi kut (gdje pokazute killove) koji ti warning javlja (tako najčešće ti kaže) i šta ti kaže to popravi,npr packetse cl_maxpackets (i vrijednost koju oni traže,nemora biti 100)

Da, ne mora biti 100, zavisi od servera uglavnom bi trebalo biti dovoljno cl_maxpackets 60
Pretpostavljam da se radi o 1.3 verziji igre, jer sam samo na 1.3 serverima naisao da kika zbog key packets.

opet nist

Registrirao sam se na ovaj forum da tebi pomognem:otidji na multiplayer options i Connection i vidi koja ti je konekcija promijeni i pokusaj onda meni je pomoglo!nadam se da ce i tebi
-
Valjda ce ti pomoc!!!!!!!!!!!!

jel ti hoce uc na server?
ako ti stalno izlazi onda ne znam a ako rjetko onda (ne)znam.Meni je pomoglo reinstall windows XPAko (ne)hoces placi!

Sorry ja sam reko za tu prvu sliku ali za to drugo valjda ti je pomoglo maxpackets

jel zna rijesti netko ovaj problem : Naime,frend zeli igrat cod 2 multyplayer i stalno mu izbacuje poruku : ''Restriction: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe.''
pokušali smo deinstalirati ali nista,opet isto ! meni radi cod bez ikakvog problema. updatali smo pb preko evenbalanca al opet isto. ima windows vistu.molim nekoga da mi pomogne riješiti taj problem,hvala !

evo tebe opet navalio sa tim problemom(maloprije napravia temu i lockalo je)
A DA TI MOŽDA UKLJUČIŠ PB????

PA reko sam ti da je ukljucen !

pozz.. evo meni je problem kada ubacim cod2 u power iso i idem mountat, mounta ga i kad idem na setup i izbaci mi gresku 1158: dok klikmen na setup??
ovako.... sve sam napravio sve updaetao igru punkbuster ali on me ipak izbacuje eo slika pa pogledajte