PC igre

COD 2 i COD 4 problemi sa MP

low34 uto 25.10.2011 09:36

Imam problem sa 5.1 soundom ,slusalice speedlink medusa nx 5.1 i zvucna sweex sc012 5.1,u opciji za sound mogu birati miles 2d ,creative labs eax,eax2,eax3.Kada stavim na eax malo zabloka i opet se vrati na miles 2d ?unaprjed hvala!

FiCoO pet 6.1.2012 20:10
SheldonCooper kaže...

Neznam dali će ovo tko pročitati ali da oživim malo temu...znači...što to znači kada je cod 2 server on ili off npr...tipovi me zovu igrat cod2 war i još pored neki napišu server: on ili off...

imaju li server ili ne

CROBOY pet 6.1.2012 20:36

cod2 i cod5 problem.

udem na neki server, igram par minuta i izbaci me sa servera i dode mi ovaj error

Server Disconnected- ******** Punkbuster kicked player ******** (for 0 minutes)

RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [128017]

pod ******* je moj nickname 

lnova65 pet 6.1.2012 20:40
CROBOY kaže...

cod2 i cod5 problem.

udem na neki server, igram par minuta i izbaci me sa servera i dode mi ovaj error

Bilo bi nam lakse da kazes koji ti je nick
Tino_nkdz pet 6.1.2012 20:47
CROBOY kaže...

cod2 i cod5 problem.

Ako igras sa TS3 iskljuci TS3 i onda probaj igrat.

CROBOY pet 6.1.2012 21:03
Tino_nkdz kaže...
CROBOY kaže...

cod2 i cod5 problem.

Ako igras sa TS3 iskljuci TS3 i onda probaj igrat.

ne igram sa nikakvim haxovima -.-

ista stvar izbacuje me ako sam na ts  i ako nisam -.-

Rasho ned 15.1.2012 22:56

update drivere od grafe i od maticne, te onda izbrisati cijelu pb mapu iz cod-a i onda updatati pb, a ako nemas originalan key mogao bi ga cak i promijeniti.. GL!

edit: i ako imas win7 mogao bi ga pokretati "kao admina", mozda ti pomogne

Rasho čet 26.1.2012 14:37
benelli49x kaže...

ovako ima frend problem kada oce na jedan server izbaci mu ovo probao mjenjat cfg opet isto

otvori consolu i ukucaj te komande s tim brojevima sto ti je napisalo, i trebalo bi rjesiti problem

punk94 pon 24.9.2012 01:24

Neželim s*at nemojte to tako shvatit ali sta vam nije bolje si nabavit original(NE KOŠTA PUNO) i rješit se svih tih muka,i ja sam nekad imo jogurt verziju i izgubio pola života na nju,stalno neki k zajebava i traži i traži kako riješit problem da ti nakraju drugi dan dođe neki drugi,ovako sam kupio original i bar mogu igrat na normalnim serverima,a ne da mi dođe neka budala sa wh ili nekim drugim sranjem...Mogu se kladit da svi vi koji ovdje dolazite tražit rješenja imate piratsku igru..Još jedamput kupite original i nećete imat te probleme! {#}

price2332 pet 14.12.2012 23:38

pozz

radi se o cod 4 nemam ga instalirano nego sam ga dobio preko usb-a

uđem u server i odbrojava mi do 10-11 sekundi i onda piše connect timeout

napravio sam da odbrojavanje traje do 30 secundi

uđe mi u server i nemogu odabrat ni tim vec mi stroji ona slika mrežnog kabla da je vani

i  stalna zabrana izdana na ovom serveru for price (moje ime) global punkbuster guid ban c65aa 548

hvala