Call of Duty 4

Pa kaj, ja jučer dobio temp ban u javnoj kući jer sam imao crni ss, naravno, ne haxam, prvi sam, bolji jedno 3x od svih tamo na serveru što se tiče igranja. Više ne igram HC, al dođem tu i tamo, no tamo sam prije najviše igrao, mogu reć preko 300h na tom serveru i znam ko haxa i ko je sumnjiv, a ko ne, i nikad ne pogriješim. Dakle, imao crni ss, temp ban, no evo opet mogu igrat. Znači nemam uključen AA ni niš, jedino što ponekad znam spustit igru alt+tab da pogledam neš na netu, i naravno imam win 7 64 bita. Možda je do cfg-a zato imam crni ss, no jednom sam slao cfg i reko je da više nema crni ss s mojim cfg-om. A možda su samo ljubomorni. :)

Znam da većina vamo igra promod i ja igram to stalno
Ali evo jedan sad pub movie koji sam radio za frenda nije ništa specijalni edit al su klipovi sick!
Dosta lijepo, ali nekoliko multi-killova je tu samo zato što je jako puno igrača na mapi.
Trebao bi poraditi na color correctionu malo, pogledaj Mazarinijeve movie cfg-ove.
BTW, jel to Hardcore, čini mi se da je.

eSuba Mazarini? De lik mi dođe na deraonu pojma nema...Valjda je fejk.

daj molim te mazzarini ni nezna sta je hrvatska a kamoli hrvatske servere... vjerojatno je netko koristio njegov cfg pa je ima ostalo

ne fazon je da mu je chista slika a gledam ga u spect i to vise puta 99,9 posto vidim da vara ali mu je cista slika pa zato pitam dali postoji neki djavo da sakrije wh na screenovima ili ne
pbss ti je jako zastario i vecina danasnjih haxova ti uopce ne moze detectat taj pbss, a mozda nije hax mozda luck ili skill :DD
a lako se skuzi dal je to stvarno skill i dal frajer igra sa nekim bolesnim slusalicama pa cuje dobro , ili je stvarno rijec o wh-u ..tako da ako je cista slika to nemora znacit da ga nema pogledaj ga i kickaj ako mislis da haxa al skuzis kroz 2-3 killa :)
Najbolje čovjeka kickati ako dobro igra, a to sta se igraci kre... i trce kao konji to te ne mora brinuti, ja na svojim slušalicama cujem bez problema kad netko potrci malo ili napravi krivi korak. Vecina admina se nezna educirati kako pronaci varalicu nego samo napamet kickaju, a najbolji su admini koje ubijes par puta zaredom i onda dobis kick, ili glupa pravila 5 sec je kamp, pa za 5 sec ne mozes niti reload napraviti ako nemas sleighn of hand, ili ides zvati air i cekas negdje par sec jer zoves i uslijedii kick. Najbolje igrati warove jel ti nitko ne pise.. i jos ako igras protiv stalnih timova koje znas. Sva sreca pa igram od kada je cod4 izasao i znam admine koji imaju svoje servere pa mogu nekada i zaigrati na miru, jer su admini stariji i znaju svoj posao raditi kako spada. sve vise mladih otvaraju svoje servere i onda ako je netko bolji od njih odmah kick, a nazalost vecina njih otvori servere a admina skoro nikada gore,najlaksa stvar je otvoriti server, a najteze je naci admine koji imaju zivaca za voditi server . nas server je imao 10admina i uvijek je netko bio online, imali smo i stalne igrace i ako je ikada bila neka frka uvijek nas se moglo kontaktirati. Znam dok sam ja imao svoj server bilo je ljudi koji su bolji i od nas admina,bili su nekada pod vecom paznjom ali uglavnom su svi bili cisti, imam osjecaj da se danas igraci koji su malo bolji tretiraju odmah kao varalice i odmah slijedi kick bez dokaza,na nas server su dolazili mozda i najbolji igraci, jer znam kada sam god isao na drugi server da sam bez pol beda, dok sam se na svojem serveru morao truditi da budem bolji od njih i bilo mi je drago da mogu igrati sa igracima od kojih mogu i nesto nauciti.

ne fazon je da mu je chista slika a gledam ga u spect i to vise puta 99,9 posto vidim da vara ali mu je cista slika pa zato pitam dali postoji neki djavo da sakrije wh na screenovima ili ne
pbss ti je jako zastario i vecina danasnjih haxova ti uopce ne moze detectat taj pbss, a mozda nije hax mozda luck ili skill :DD
a lako se skuzi dal je to stvarno skill i dal frajer igra sa nekim bolesnim slusalicama pa cuje dobro , ili je stvarno rijec o wh-u ..tako da ako je cista slika to nemora znacit da ga nema pogledaj ga i kickaj ako mislis da haxa al skuzis kroz 2-3 killa :)
Najbolje čovjeka kickati ako dobro igra, a to sta se igraci kre... i trce kao konji to te ne mora brinuti, ja na svojim slušalicama cujem bez problema kad netko potrci malo ili napravi krivi korak. Vecina admina se nezna educirati kako pronaci varalicu nego samo napamet kickaju, a najbolji su admini koje ubijes par puta zaredom i onda dobis kick, ili glupa pravila 5 sec je kamp, pa za 5 sec ne mozes niti reload napraviti ako nemas sleighn of hand, ili ides zvati air i cekas negdje par sec jer zoves i uslijedii kick. Najbolje igrati warove jel ti nitko ne pise.. i jos ako igras protiv stalnih timova koje znas. Sva sreca pa igram od kada je cod4 izasao i znam admine koji imaju svoje servere pa mogu nekada i zaigrati na miru, jer su admini stariji i znaju svoj posao raditi kako spada. sve vise mladih otvaraju svoje servere i onda ako je netko bolji od njih odmah kick, a nazalost vecina njih otvori servere a admina skoro nikada gore,najlaksa stvar je otvoriti server, a najteze je naci admine koji imaju zivaca za voditi server . nas server je imao 10admina i uvijek je netko bio online, imali smo i stalne igrace i ako je ikada bila neka frka uvijek nas se moglo kontaktirati. Znam dok sam ja imao svoj server bilo je ljudi koji su bolji i od nas admina,bili su nekada pod vecom paznjom ali uglavnom su svi bili cisti, imam osjecaj da se danas igraci koji su malo bolji tretiraju odmah kao varalice i odmah slijedi kick bez dokaza,na nas server su dolazili mozda i najbolji igraci, jer znam kada sam god isao na drugi server da sam bez pol beda, dok sam se na svojem serveru morao truditi da budem bolji od njih i bilo mi je drago da mogu igrati sa igracima od kojih mogu i nesto nauciti.
tocno to! ili ono sto je netko gore napisao , ubis admina par puta i dobis kick ... a ovo za kemp da ne komentiram pa nemogu ja stalno trcat i pucat pa moram stat da reloldam -.- ili ako vidim da mi dolazi 4-5 njihovih naravno da cu pricekat par sekundi i izrokat ih a ne zaletit se tamo ubit dvojicu a ostali mene rjese.. mislim nisam niti ja puno stariji 16 godina , ali ove nase servere ko da vodi klincurdija od 11/12 godina -.- .. to je sve hrpa ljubomornih noobova , svaka cast dobrim i postenim adminima!
ali recimo =SOT= server i (CTN)Javna Kuca da ne komentiram , tamo cim imas 20 killova vise od deatha ili killstrike 10/15 odma si haxer-.-

lol pub vec ne igram only warovi...jedino sto sam napravio je frendu skinove za server promod sd :) a TDM je iskreno da kazem za nubove koji trce i samo napucavaju bezveze...da vi svi koji igrate HC da idete 1 v 1 na promod 95 posto b imalo K/D ratio ¸1/5

Ma daj. U Javnoj Kući? Admini su vrlo, vrlo dobri. A to što ostali prde da si hacker, ne brini, naslušamo se toga ;). Koji ti je nick?

eSuba Mazarini? De lik mi dođe na deraonu pojma nema...Valjda je fejk.
pub heroj

Ma daj. U Javnoj Kući? Admini su vrlo, vrlo dobri. A to što ostali prde da si hacker, ne brini, naslušamo se toga ;). Koji ti je nick?
a ovisi od dana do dana i kako mi dode ideja :)
al u zadnje vrijeme pod YoMamma igram jer zivcane kada im napise da ih je ubila mama
tvoj?

Ja sam MCR, klan [KILL]
Ako te netko banna bez razloga (a to se jako, jako rijetko događa), odi na njihov forum na c-t-n.org i imaš tamo thread na kojem se možeš žalit glavnima. Većinom su razumni ljudi ali kao što kažeš imaju žute minute...

lol pub vec ne igram only warovi...jedino sto sam napravio je frendu skinove za server promod sd :) a TDM je iskreno da kazem za nubove koji trce i samo napucavaju bezveze...da vi svi koji igrate HC da idete 1 v 1 na promod 95 posto b imalo K/D ratio ¸1/5
mogu ja mogu ja mogu ja? dodaj me na xf: uneq2

Imam jedan ključ za cod4 a ja to ne igram uopće, nisan siguran ni jeli ispravan, na steamu se ne može aktivirat. Ako nekoga zanima nek šibne PP pa mu pošaljem.

ne mogu editarat post jer pišem s mobitela...ključ je otišao, MalenoSelo se prvi javio

Jel ima jos onda BUg server?

Jel ima jos onda BUg server?
nema nikako da se dogovorimo :/

bumo tražili freegamehosting nek nam dadu...:D

Dajte jos 2 tima deckima trebaju http://tkm-team.webstarts.com/index.html

Jel zna ko zasto me kicka pb pise corrupted file memory?

Ako ima aktivnih igraca molio bi da se ukljuce u ovu temu BUG cod4 server pa da se konacno dogovorimo oko tog servera nakon 2 godine

Mislite pub ili war server uzeti? Ako neko misli to pokrenuti, imam jedan server za male novce

Pitanje...
Kako pretražiti COD 4 servere (preko Gamemonitora ili Gametrackera) ali one koji nisu hard core?
Muka mi je od kempera na HC serverima pa bih htio igrati normalnu igru.

Pitanje...
Kako pretražiti COD 4 servere (preko Gamemonitora ili Gametrackera) ali one koji nisu hard core?
pa igraj preko xfire..kaj nije jednostavnije? :D

Pitanje...
Probao sam i tako ali me j*** filtriranje servera. Ne postoji ili ne vidim filter za HC.

Pitanje...
Probao sam i tako ali me j*** filtriranje servera. Ne postoji ili ne vidim filter za HC.
pogledaj jel pise u imenu, btw predji na promod...

pogledaj jel pise u imenu, btw predji na promod...
Koji je gušt igrati bez perkova? Nikakav...
A da ne spominjem snipere bez onog što je meni odlično udisanja zraka.
koji nemaju udisanje zraka.
Edit: krivo sam se izrazio.

lol? na promodu ti nema to za udisanje zraka.... scope ti je miran... :D

jučer mi je radio cod sad dođem na isti server ko jučer i piše mi server disconnected.šta da radim.probao sam updatat ali piše da je pb vec updajtam.

jučer mi je radio cod sad dođem na isti server ko jučer i piše mi server disconnected.šta da radim.probao sam updatat ali piše da je pb vec updajtam.
si probo /reconnect ?
dobro..nadam se da su svi shvatili..da nebi preimenovali temu jos u CoD4 Hax Detected/Undetected :D