mario1990 sub 12.3.2011 01:45
nenadwolf kaže...

Ja nisam nikad igrao ovo online.
Pa ako mi moze neko objasniti kako?
Bio bi vrlo zahvalan.

Ili sta je sve potrebno?Mislim na piratskoj verziji.... 

To ti ovdje niko ne moze objasnit, jer pravila foruma to zabranjuju zato sto je igra piratska.

FiCoO sub 12.3.2011 01:46
mario1990 kaže...
nenadwolf kaže...

Ja nisam nikad igrao ovo online.
Pa ako mi moze neko objasniti kako?
Bio bi vrlo zahvalan.

Ili sta je sve potrebno?Mislim na piratskoj verziji.... 

To ti ovdje niko ne moze objasnit, jer pravila foruma to zabranjuju zato sto je igra piratska.

za sve ostalo tu je pm{#}

Luxy2501 ned 13.3.2011 12:58
dj_renny kaže...
Luxy2501 kaže...

jel mi moze ko pomoc? naime trebam namjestit u codrcon tool da kad dodjem na serve da pise "masteradmin LuxXx has joined" jel mogu to kako?

za to trebas manu admin

mozes pojasnit u pp?

bigboy98 ned 13.3.2011 13:09
Luxy2501 kaže...

Napravio si sam svoj server za klan.. server radi, no kad drugi skidaju mod ide im po 20kb/s xD (imam mal upload) no i dalje je super! imam rcon i sve! 

radjeno po ovom tutu: http://www.youtube.com/watch?v=laTCUCVykdE

e vidiš tako sam i ja radio na windows 7 i server je radio normalno...ali kada sam se vratio na windows xp server vise neradi.. ponovo radio sve korake ali nece... očito da podržava samo windows 7

Kewin pon 14.3.2011 20:14
passat kaže...
Kewin kaže...

Moja kombinacija za scorpion (dere ko minigun)

ne, na to ide silencer, i UAV jammer, ostalo je ok

Onda ti dođe "1 shoot" 1 kill.

Meni je osobno bolji Red dot jer silencer mu smanjuje domet.

system pon 14.3.2011 23:55

mene na hc tdm serverima zovu partybreaker, jer kad uniđem na server i završi mapa, imam preko 150 killeva, te stalno padaju optužbe da haxam, te su u više navrata zvali admine, oni dođu, uredno me provjere, no haxu ni traga. a što je najbolje, koristim deafult smg slot oružja, jer rijetko igram hc, više igram promod, te ni ne budem neki veliki lvl a i neda mi se namještat oružja... :D

passat uto 15.3.2011 20:31
Kewin kaže...
passat kaže...
Kewin kaže...

Moja kombinacija za scorpion (dere ko minigun)

ne, na to ide silencer, i UAV jammer, ostalo je ok

Onda ti dođe "1 shoot" 1 kill.

Meni je osobno bolji Red dot jer silencer mu smanjuje domet.

moze bit, al et ja kazem da je silencer sigurno za hard core, to samo i igram, ostalo je nekak nerealno

Kewin sri 16.3.2011 06:23
system kaže...

mene na hc tdm serverima zovu partybreaker, jer kad uniđem na server i završi mapa, imam preko 150 killeva, te stalno padaju optužbe da haxam, te su u više navrata zvali admine, oni dođu, uredno me provjere, no haxu ni traga. a što je najbolje, koristim deafult smg slot oružja, jer rijetko igram hc, više igram promod, te ni ne budem neki veliki lvl a i neda mi se namještat oružja... :D

Glitchanje?

sushii pet 18.3.2011 11:55

ja tu i tamo bacim promod ali moram priznati da za svojih 1500h i nisam neki gejmer. najvise me pece to sto klinci od 16-17 god. igraju je***o dobro a ja sa svoje 23 i dalje nemogu pohvatati konce mada na hardcoru uspjevam dominirati ali to je drugi par rukava . ako netko hoce funwar imamo svoj server (promod ofc) pa se javite na pm tkogod zeli igrati,sto vise to bolje, ili me jednostavno dodajte na xf : sniperrwwolf (pazite na dupla slova!)

lp

system sub 19.3.2011 18:51
RaZ0R9111 kaže...

Imam jos par pitanja

1.ciji cfg da skinem?

koji je najbolji..

2.ono od cega vam dode zlo kad neko napise a to je fps lock

kolko bi moja kanta mogla nosit

i reza na kojoj igram je 1680x1050

1. Meni je najbolji od Biggya, al njegov cfg ne vjerujem da ćeš nači nigdje na internetu, jedino ako je fake, teško je dostupan.

2. Pa mogao bi bez problema, bar ja mislim 125 lock, ali ti vidi pa stavi i 250 lock pa kako se bude kretalo, imaš dobru grafičku, al procesor ti je slaba karika.

GeForce ned 20.3.2011 11:54
system kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Imam jos par pitanja

1.ciji cfg da skinem?

koji je najbolji..

2.ono od cega vam dode zlo kad neko napise a to je fps lock

kolko bi moja kanta mogla nosit

i reza na kojoj igram je 1680x1050

1. Meni je najbolji od Biggya, al njegov cfg ne vjerujem da ćeš nači nigdje na internetu, jedino ako je fake, teško je dostupan.

2. Pa mogao bi bez problema, bar ja mislim 125 lock, ali ti vidi pa stavi i 250 lock pa kako se bude kretalo, imaš dobru grafičku, al procesor ti je slaba karika.

jebo vas biggy...kolko sam boljih cfg-ova nasao na netu ...najboljeg cfg-a nema ponavljam...sve kako ti se oko navikne...one spike oko ljepljenja metaka ne drze vodu jer to ovisi o fpsu i pingu na serveru...

FiCoO pon 21.3.2011 22:08
bigboy98 kaže...

ljudi el mi možete pomoč... kad igram cod4 oko pola sata igria se jednostavno zaledi i izbaci me van iz igre... stavljo sam nove drivere ali i dalje zajebava.. el znadete u čemu je problem?

mozda je do servera...meni takoder prije nekoliko dana na tort serveru strasno stekalo a ping mi je bio normalan

neso_hr sri 23.3.2011 16:35

Wall hack zasto ovo netko koristi ja sam naletio na jedan server samo to koriste EVO IP 89.145.94.202:28962 pa ako nevjeujete mozete provjerit ap ako itko ima Wall hack ako moze mi link poslati da mogu igrati s njima normalno