Call of Duty 4 - Problem

Dakle ovako, imam jedan problem u COD4, naime do jucer popodne sve je normalno radilo, kada je odjednom dosao error:
Punkbuster kicked player ' Independent' (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service communication failure: PnkbstrB.exe initialization failed
Dakle ocito nesto punkbuster zeza, odmah sam probao updejtati punkbuster, updejtao i opet ista greska, probao sam zagasiti antivirus, firewall, opet isto, googlao sam po netu no nisam nasao nista sta bi moglo pomoci, jedino ekipi sta je pomoglo je to da zagase AV i firewall, jer ovo znaci koliko sam razumio da Punkbuster B se ne zeli upaliti, i jedino sto sam jos nasao je da mi netko posalje svoj PB folder, no neznam ako ce to pomoci, to jedino nisam probao...
Takodzer sam reinstalirao igru, no opet isto. Neznam vise sta da radim pa ako ima netko ovdje tko bi znao do cega je bio bih mu do srca zahvalan, jer taman sad kad su praznici ja ostao bez COD-a...
EDIT: koristim XP SP2

Hvala na odgovoru, evo ovako sam napravio, korak po korak:
izbrisao sam pb tamo u add/remove programs, izbrisao sve fajlove unutar foldera pb u cod4 mapi, skinuo sa neta ovo sto si mi dao, stavio to u mapu od pb-a, instalirao, odabrao cod4 kao igru, pb je updejtao, u igri sam stavio cl_maxpackets 60 i opet javlja isti error kao onaj gore...
Ja vise stvarno neznam do cega je ovo, a nedamise sada zbog cod-a reformatirati cijeli komp...

probaj ovo DestructoCRO sta je napisao

Tnx na linku, evo pokusao sam ovo, citat:
''Start - Run - upisi "services.msc" i lupi Enter. Otvori ti se Services prozor u kojem pronades "PnkBstrB" servis i startas ga ako je ugasen, restartas ako je upaljen i podesis ga u properties da se pali kao Startup Type: "Automatic". To je sve od mene zasad.. Ciao!''
Dakle da pogledam ako mi je PnkBstrB upaljen i da ga startam, problem je u tome sto mi je upaljen samo PnkBstrA, sada kako da upalim taj B, evo ss za svaki slucaj.
http://img520.imageshack.us/img520/4931/pnkbstrr.png

ne znam stvarno sta bi moglo biti, ponastaje mi ideja sorry, pocakaj do sutra dok neko ne dode ko je imao slicni problem...

Ma nema frke, cu pogledati neki film sada ili idem direkt spavati, nije da sam neki ovisnik o cod-u nego ono taman dodem danas da cu malkice nabacit jer neidem vani i na ti zaheba, a sta ces... tnx na pomoci, budem pricekao do sutra...
EDIT: Kada reinstaliram PB napise mi ovo:
Checking user is Administrator OK
Checking Administrator privileges OK
Opening Service Control Manager OK
Searching for PnkBstrA None Found - OK
Extracting PnkBstrA service OK
Verifying service authenticity ERROR
I javi ERROR: The extract file failed an authenticity check

Anybody??

Spammam na svoju temu xD, nista ljudi cim nema nitko ko bi mogao pomoci idem reformatirati windowse, nist mi drugo ne preostaje...

Uzmi DVD od COD 4 i tamo imas jedan folder Punk buster i samo to instaliraj, i sve će biti u redu.

Vec sam probao, izbrisao, nanovo instalirao, sve zivo, nula bodova, reformatiro komp na kraju, sta ces...
btw. moze lock teme

Tnx na linku, evo pokusao sam ovo, citat:
''Start - Run - upisi "services.msc" i lupi Enter. Otvori ti se Services prozor u kojem pronades "PnkBstrB" servis i startas ga ako je ugasen, restartas ako je upaljen i podesis ga u properties da se pali kao Startup Type: "Automatic". To je sve od mene zasad.. Ciao!''
Dakle da pogledam ako mi je PnkBstrB upaljen i da ga startam, problem je u tome sto mi je upaljen samo PnkBstrA, sada kako da upalim taj B, evo ss za svaki slucaj.
http://img520.imageshack.us/img520/4931/pnkbstrr.png

Ajde drago mi je da sam barem nekome pomogao, ja sam morao reformatirati komp...
Dakle ovako, imam jedan problem u COD4, naime do jucer popodne sve je normalno radilo, kada je odjednom dosao error:
Punkbuster kicked player ' Independent' (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service communication failure: PnkbstrB.exe initialization failed
Dakle ocito nesto punkbuster zeza, odmah sam probao updejtati punkbuster, updejtao i opet ista greska, probao sam zagasiti antivirus, firewall, opet isto, googlao sam po netu no nisam nasao nista sta bi moglo pomoci, jedino ekipi sta je pomoglo je to da zagase AV i firewall, jer ovo znaci koliko sam razumio da Punkbuster B se ne zeli upaliti, i jedino sto sam jos nasao je da mi netko posalje svoj PB folder, no neznam ako ce to pomoci, to jedino nisam probao...
Takodzer sam reinstalirao igru, no opet isto. Neznam vise sta da radim pa ako ima netko ovdje tko bi znao do cega je bio bih mu do srca zahvalan, jer taman sad kad su praznici ja ostao bez COD-a...
EDIT: koristim XP SP2