PC igre

Call of duty 2 problem

Bes7 sri 6.5.2009 21:31
El Maniachi kaže...

Sredio sam ja sad svoj cfg.....imam 333...tribalo je nest iskljucit...ok je....i nemogu stavljati nicji  cfg....jedino onaj deflaut..

de idi na antimalware i antispyware scan pa javi i send screenove
Hans92 sub 23.2.2013 20:49

ljudi jel mi moze netko pomoc?? instalirao sam cod 2 i igram preko xf, pb je ukljucen, audio mixer ukljucen, instaliran 1.3 patch, napravljeno kako treba... kad udjem u cod igram 15-ak minuta i zamrzne mi se cijeli komp... nemogu ni ctrl+alt+delete, moram ga ugasit na gumb (hard restrart)... i tako mi svaki put bude... trazio sam rjesenje na svim mogucim forumima i nigdje ne mogu nac... bio bi zahvalan ako bi mi netko pomogao :/

procesor: intel core 2 duo E7300 2,66 ghz
ram: 3,00 GB
graficka: ATI radeon hd 4600 series

sto se tice specifikacija, mogu igrat sve na high... ali meni je stavljeno na medium sa dx7...

stvarno bi volio isprasit vam turove na cod 2 al nemogu zato jer nemogu igrat :/

Coder256 uto 7.5.2013 17:18

Kad uđem u server, nakon 1 - 2 minute izbaci me i piše PB INIT FAILURE.

Tražio sam po netu i svi spominju reinstaliranje pb. To sam i napravio, ali ništa mi se nije popravilo. Probao sam i sa onim pbsetupom, ali ne mogu naći cod2 pod igrama..

Jel znate kako to popravit?

milovan81 sub 5.4.2014 20:13

Ljudi može li pomoć u vezi pokretanja call of duty 2 ? mučim se već 6 dana i ništa. kod pokretanja mi izbaci grašku FATAL ERROR: Error during initialization: No valid rendering code path detected,mijenjao sam tri drivera za grafičku ali ne pomaže, grafička je intgrisana 96mb chip je INTEL(R)82865,

Bero_ng95 sub 18.7.2015 00:04

Lijep pozdrav bas sam se malo pozelio raspucati te sam si skinuo igru Call of duty 2 pokusao sam instalirati igru te u samoj pripremi instalacije izbaci mi error 1607 unable intalshied wizor tako nekako vidio sam da vec postoji tema ali nije navedeno nikakvo rijesenje molio bih vas za pomoc