BUG Online Game Server - BF3

tako je , premalo je 300, bar 500-600

Sta ovaj otc neki klan sa bol-a vidim da ih ima puno na hc serveru.

Već je rečeno da nemožemo staviti više ticketa za sad.
Povečat ćemo broj ticketa kad se bude moglo.

Po meni bi runda trebala trajati nekih pola sata, na 300 ticket jedva traje 10-15 min pa smatram da bi bilo puno bolje na 600(igrao sam na jednom serveru tako i mislim da je puno bolje. Mislim da treba staviti da se vozila respawnaju odma, a ne da 10 ljudi čeka na spawnu jetove ili choopere te smatram da bi trebalo stavit da svakih nakon 5-6 rundi conqesta bude 1-2 rusha jer postane monotono,igro sam na serverima s tim postavkama i runde traju duže, a i manje je nerviranja oko čekanja da se vozilo spawna.
To je greška,vjeruj mi...kao se vozola spawnaju tako se i uništeni AA topovi spawnaju tako da je to banana...
To preraste onda u totalnu arkadu..

Već je rečeno da nemožemo staviti više ticketa za sad.
Povečat ćemo broj ticketa kad se bude moglo.
Kako nemože ja sam bio igra na serverima s 500 i 1000 ticketa.

Broj ticketa je povećan na 150%.
Dakle, ako je do sad bilo 300 ticketa, od sad na dalje ih je 450. Ovo je maksimalno koliko ćemo povećavati. Ako će biti dobro ostaje, ako ne, vraćamo na defaultne postavke.
Još uvijek nije moguće podešavati broj ticketa za svaku mapu posebno, tako da odabrani broj ticketa vrijedi za sve mape.

Broj ticketa je povećan na 150%.
Dakle, ako je do sad bilo 300 ticketa, od sad na dalje ih je 450. Ovo je maksimalno koliko ćemo povećavati. Ako će biti dobro ostaje, ako ne, vraćamo na defaultne postavke.
Još uvijek nije moguće podešavati broj ticketa za svaku mapu posebno, tako da odabrani broj ticketa vrijedi za sve mape.
super,450 bi trebalo bit ok

Konačno će runda duže trajati. Ono je znalo biti prekratko.

Ili će sad trajati predugo ako si u osjetno slabijoj ekipi i nemožeš niti jednu zastavu osvojiti. Šteta što se ne zadrži osvojene bodove ako izađeš iz igre ili ako ti se izgubi konekcija sa serverom.

Kada nas bude 10vs10, otprilike podjednakih, runda zna trajati i preko pola sata sa 300 ticketa. Kad je 32vs32, traje po par minuta... Tako da pozdravljam ovih 450 tiketa.
I inače (nema veze s BUG serverom, očito u igri nije složeno kako treba), autobalans ne valja ni prljavog pod noktom. Valjda će DICE to srediti, s obzirom da u BC2 koliko toliko radi.

Kada nas bude 10vs10, otprilike podjednakih, runda zna trajati i preko pola sata sa 300 ticketa. Kad je 32vs32, traje po par minuta... Tako da pozdravljam ovih 450 tiketa.
I inače (nema veze s BUG serverom, očito u igri nije složeno kako treba), autobalans ne valja ni prljavog pod noktom. Valjda će DICE to srediti, s obzirom da u BC2 koliko toliko radi.
Kako to da balans neradi,ovo vremena sto sam igrao na bug serveru balans je uvijek bio ok.A i na drugim serverima isto.

Kako to da balans neradi,ovo vremena sto sam igrao na bug serveru balans je uvijek bio ok.A i na drugim serverima isto.
Da baš, neki dan smo igrali 24 na 32 skoro do kraja runde i naravno izgubili, jučer par puta bilo po 6 igrača manje u jednom tim i tako do sljedeče runde onda se tek sve to izbalansiralo.

Kad god smo igrali, ako je falilo ljudi na drugoj strani uvijek nas je uredno izmjesalo.

Primijetio sam da miješa ljude, makar ne čini mi se da baš dijeli ekipe da budu blizu po snazi.
Nekako partije uvijek završavaju sa velikom prednošću jedne ekipe. Do sada sam sudjelovao sve skupa u možda 3 partije koje su bile nailbiteri do samog kraja, a upravo su takve daleko najzabavnije.
Ne znam zašto im je problem da slože server balance koji dijeli ekipe da budu podjednake prema prosječnom ranku.

Primijetio sam da miješa ljude, makar ne čini mi se da baš dijeli ekipe da budu blizu po snazi.
Nekako partije uvijek završavaju sa velikom prednošću jedne ekipe. Do sada sam sudjelovao sve skupa u možda 3 partije koje su bile nailbiteri do samog kraja, a upravo su takve daleko najzabavnije.
Ne znam zašto im je problem da slože server balance koji dijeli ekipe da budu podjednake prema prosječnom ranku.
A onda ce podjeliti i neke unaprijed dogovorene squadove, povezane preko Mumble-a ili neceg, pa ce biti jos vise problema...
Ili prebacuje cijeli squad??

mislim da ne prebacuje ekipu koja je u partyu preko bloga i squadove,ali ove koji nisu u squadu bi trebalo.

Da baš, neki dan smo igrali 24 na 32 skoro do kraja runde i naravno izgubili, jučer par puta bilo po 6 igrača manje u jednom tim i tako do sljedeče runde onda se tek sve to izbalansiralo.
taj balans je najveci problem samo kad imas tuljane u ekipi.... taman se lijepo skempam s vodnikom u tunelu pokraj zastave i dodje tuljan uleti unutra i pocme vozit jer se njemu ne ide pjeske... nakon 2 metra stali smo na minu.
onda, posebna vrsta tuljana koja ne baca ammo ili health... izgines samo zato jer trazis tuljana s ammom po mapi i kad ga nadjes on nis.. comm rose koji vise smeta nego koristi. itd.
malo je oftopic al je8iga...

Ovo nije tema za općenitu raspravu o Battlefieldu 3.

@Danny: daj please anketu za uključivanje friendly firea. sad kad smo se upoznali s igrom, vjerujem da je većina za uključivanje.

Problem je u tome što previše ljudi ima previše različitih mišljenja i želja. Zato se dovodim u situaciju da svako toliko moram nekoga nešto pitati ili nešto mijenjati na serveru. Nemam vremena ni živaca za takvo što.
Friendly fire sam uključio, killcam isključio. Sve ostalo ostaje default. Kome paše nek igra, kome ne nek ne igra. Ukoliko ne bude dovoljno interesa server ćemo gasiti i mirna Bosna.
Nadam se da vam odluka ne smeta, a ako smeta - bože moj.

Ljubim te, hvala! Bug je opet onaj stari!

Problem je u tome što previše ljudi ima previše različitih mišljenja i želja. Zato se dovodim u situaciju da svako toliko moram nekoga nešto pitati ili nešto mijenjati na serveru. Nemam vremena ni živaca za takvo što.
Friendly fire sam uključio, killcam isključio. Sve ostalo ostaje default. Kome paše nek igra, kome ne nek ne igra. Ukoliko ne bude dovoljno interesa server ćemo gasiti i mirna Bosna.
Ovo je prva danas dobra vijest koju sam pročitao na poslu, još da kicka nakon 5 teamkillova

Ovo je super. Sad će se malo više paiziti. I nema više zoljom kroz svog igrača...

Kicka nakon 5 TK, bana nakon 6 kickova, ako ja ne banam ranije.

Mogli bi brzo smanjiti server na 32x

i ja sam za FF ON..ali na nekim skucenijim mapama (64 igraca) FF On je skoro pa neigrivo. Bas me zanima kako ce to izgledat. U svakom slucaju sam za FF ON

Kako dugo pamti te kickove?

Nisam 100% siguran. Ali s vremenom se briše.

Ako se cilja na repliku BC2 servera (njegovog stila igre, taktika i atmosfere), onda moram primjetiti da će ovdje vrlo vjerojatno ispasti da
je na je na pojedinim mapama FF veće zlo nego dobro. Mislim da će se događati situacije da će ljudi više paziti na to da ne pogode
svog suigrača nego da gađaju protivnike, pogotovo u skučenim mapama/choke point-ovima.
A kad se dogodi a neminovno je, da jedan RPG usred kaosa odleti slučajno u hrpu domaćih ili da nekog nepažljivog tuljana
zgazite tenkom u rikverc, zalutala granata... onda kad izletite sa servera usred odlične (odsad i duže koliko vidim) partije, bit će vam veselo.
Načelno sam za FF ali mislim da ga prvo treba u praksi isprobati a onda reći definitivno da ili ne.
Naravno, vlasnik servera ima zadjnju u svemu navedenom ali kako je i sam rekao da bi server trebao biti prilagođen prosječnom BUG-ovcu,
hajmo prvo vidjeti da li je zaista tako.
Po meni bi runda trebala trajati nekih pola sata, na 300 ticket jedva traje 10-15 min pa smatram da bi bilo puno bolje na 600(igrao sam na jednom serveru tako i mislim da je puno bolje. Mislim da treba staviti da se vozila respawnaju odma, a ne da 10 ljudi čeka na spawnu jetove ili choopere te smatram da bi trebalo stavit da svakih nakon 5-6 rundi conqesta bude 1-2 rusha jer postane monotono,igro sam na serverima s tim postavkama i runde traju duže, a i manje je nerviranja oko čekanja da se vozilo spawna.