BattleForge

Ja skinio igru sa stranice njihove, pise da je FREE, al kad uđem u igru pise da unesem serijski broj ili da igram trial verziju, malo mi je to cudno, kako je onda besplatna, ako mogu samo do 4 ranka.
Ak kupiš ATI grafu dobiš kupon za skidanje igre,upišeš serial i onda ti postane FULL.

igra postane full kad se pređe 4. level u PVE

ja sam igru dobil polak xfx hd4850 pa sad prodajem za 100kn ak ko hoce nek mi se javi

Ajde da vam pomognem, vidim da ste svi zbunjeni. Dakle, neki od vas su mozda culi, a neki i igrali (u moje vrijeme bila je kako popularna) igru zvanu Magic: The Gathering, Kartaska igra u kojoj skupljate karte iz raznoraznih edicija, od njih slazete deckove sa odredjenim land kartama, creaturima i spelovima (tamo su bili podijeljeni na instant tj. interrupt i sorcery) da ne objasnjavam igru u detalje, booster je bio oko 25kn kod nas (prije cak i jeftiniji) i dobilo se 15 karata - 1 rare, 3 uncommon i 12 common, takodjer je bilo premade deckova za 60-100kn i booster boxova itd...
Bilo je kasnije slicnih igara tipa pokemon, lotr, harry potter, yu-gi-oh.... da ne nabrajam, sve su bile vise manje slicnog principa igranja uz naravno neke "bitne" razlike, ali sve su imale zajednicko da su se svodile na stancanje karata, novu ediciju svakih 2-3 mjeseca i svaka edicija se morala kupovat da bi bili u toku
Ova igra nije nista drugo do digitalizirana, animirana verzija slicne kartaske igre. Zasto je besplatna? Pa zato jer vam taj besplatni dio ne nudi gotovo nista, misije u pve koje se istina daju prec, ali nisu ni priblizno dobre kao pvp u kojem ima puno klinaca sa puno para koji kupuju puno boostera i imaju odlicne karte i da bi mogli igrati protiv njih morate i vi imati karte, da bi ih dobili morate kupovati boostere itd. Sad, mozete ko ja, postati jako dobri u ovoj igri i nauciti se cijenama karata te "povoljno tradeati" i zaradjivati na taj nacin (ne toliko pare koliko da gotovo besplatno dobijete vecinu karata koje vam trebaju), ali naravno MORAT cete ulozit neke pare da biste dobili neku bazu od koje bi mogli pocet (naravno ja sam to radio u MTG, ali mislim da ce ovo ko i sve slicno funkcionirat na isti nacin)
Vas problem, cijenjene dame i gospodo je da u moje vrijeme internet nije bio TOLIKO dostupan i vecina tih klinaca nije imala pravu ideju o vrijednosti karata koje smo trejdali, a ova igra JEST na internetu i cijene zj. vrijednosti pojedinih karata ce biti poznate...
Dakle, igra koliko god dobra bila, imajte na umu da ce kostat puno vise od tih pocetnih 350kn koji vam daju 3k pointova tj. 200kn koji daju 2k pointova (isplativija opcija buduci je igra free2play), i cinjenice da mozete ostat bez accounta a time i svih karata i svega ulozenog.
To je nekako moje videnje stvari, ako netko misli nesto drugacije, pricekajte koji mjesec, izici ce i 3. edicija (trenutno je vani 2. koliko sam shvatio) , pa 4. pa .... a u MTG su T2 turniri dozvoljavali trenutnu core ediciju i 2 najnovije edicije, ovdje ce se vjerojatno igrat 3-4 edicije u pvp-u sto znaci pojedine karte ce postajat absolete dok se ne reprintaju (mozda sam u krivu, ali to bi osiguralo zaradu, ne vidim zasto ne bi napravili upravo to).
Imajuci to na umu, igra je odlicna, graficki pogotovo, ali zdere moju GTX 280 ko od sale, nemrem sve na very high imat, moro sam spustat na high za average 36 fps, inace je bilo average oko 17
Koliko sam shvatio postoji i dx11 verzija koja je jos lijepsa, gameplay je zabavan, dosta dobro napravljen, zackon RTS kojemu je jedina mana da ce kostat

sve je istina oo sto si reko vezano za besplatnu stranu igre al igra i je besplatna samo kad kupis original jedino sto te kosta su BFP koji dobis 3000 na pocetku + igra 50 recimo... a za PVP svako ima svoj ukus ja bas ne volim PVP zato jer se uzasno iznerviram i jos pogotovo sad mi se neda igrat od kad su dosli ovi novi random generatem map-s u kojima dobiva battletokense i ove ostale...
PS:kak se zoves u igri?? ja sam Shedowfire...

Ma ne igram vise ako mene pitas, skinuo sam, napravio profil, odigro koju misiju dok skuzim o cemu se radi, kad sam skuzio sustav kupovanja karata reko za**bi, bacao sam pare na MTG, nebum i ovdje. Gle, tp je super ideja, ali ce kostat.
Nada se da cete uspjet odigrat neke igre zajdeno (mislim na ljude s foruma), sretno vam!

Ma ne igram vise ako mene pitas, skinuo sam, napravio profil, odigro koju misiju dok skuzim o cemu se radi, kad sam skuzio sustav kupovanja karata reko za**bi, bacao sam pare na MTG, nebum i ovdje. Gle, tp je super ideja, ali ce kostat.
Nada se da cete uspjet odigrat neke igre zajdeno (mislim na ljude s foruma), sretno vam!
ma ja jos na nijednu igru nisam trosio pare tako da mi za ovu ne smeta ipak i isplati se jer je igra meni barem prezakon, i uz to jos stalno dodaju dodatke i nove mape... prezakon!!
a mozda i ti nađes neku koja ce te oborit s nogu (ak mogu tak rec) al thx...

Ma kuzim te, ali te boostere koji si kupio sa prvih 3k bodova (nadam se da sam u krivu) ces fino koristit oko 3-4 mjeseca dok ne dodju skroz nove edicije tj. karte i budi uvjeren da ce ti trebat nove, ovo ce ti biti skoro ko free game karte (po kvaliteti tjl jacini), gotovo sam 99% uvjeren da ce tako koncipirat igru, cisto da prisile igrace da stalno kupuju nove karte, boostere, deckove

Znači po vama se nesiplati igrati igru ako neželiš kupovati karte ?
Ali šta je stime da ti prodaš karte i kupiš nove ?

Pa gle, koliko sam skuzio princip dobivas gold i upgreade igrom, nisam vidio nacin da dobijes karte iz boostera ili one BF pointove s kojima se boosteri kupuju. Ako uspijes sta prodati za BF pointove i kupis booster sa odlicnom kartom, dobro je unovcis u vidu BF pointova itd. moze se to zavrtit nekako, ali definitivno ne brzo i ovisi o sreci... smatram da ce bare neko pocetno ulaganje ipak biti obavezno

To se mora na internetu igrati?

da mora se imat internet konekciju... i tocno moras kupovat boostere tojest BFP da bis mogo igrat, ajmo rec ovu igru normalno! ja sam do sam kupio 4500BFP i sasvim mi je dovoljno no međut u 9 mj je doslo jos novih 60 karata i moram opet kupit BFP da bi si ojaco dec i bla bla... al da skratimo ak neces kupovat BFP neces moc ni igrat!
usput ima jedna opcija koja se moze izbijec a tojest famosni gold koji dobivas sa svakim pređenim levelom ili barem malo odigranim i njega prodas za BFP, jer nekim tipovima treba za upgrade karte al to trajee jako dugo recimo cijeka ti je 600:1 tojest 600golda za 1BFP...

Jučer sma se zahvatio igre
bolja je nego li sam očekivao !
samo me zanima da li mogu dobit jače karte kroz misije (1 player)
ne želim bacat novac na virtualni novac
hvala unaprijed...

igra jos netko? ja sam jucer poceo igra mi je odlicna =)

da mora se imat internet konekciju... i tocno moras kupovat boostere tojest BFP da bis mogo igrat, ajmo rec ovu igru normalno! ja sam do sam kupio 4500BFP i sasvim mi je dovoljno no međut u 9 mj je doslo jos novih 60 karata i moram opet kupit BFP da bi si ojaco dec i bla bla... al da skratimo ak neces kupovat BFP neces moc ni igrat!
usput ima jedna opcija koja se moze izbijec a tojest famosni gold koji dobivas sa svakim pređenim levelom ili barem malo odigranim i njega prodas za BFP, jer nekim tipovima treba za upgrade karte al to trajee jako dugo recimo cijeka ti je 600:1 tojest 600golda za 1BFP...
Znač ipak nemoraš bacati stvarni novac samo kaj je teže (shvati kao duže) igrati ?

Znač ipak nemoraš bacati stvarni novac samo kaj je teže (shvati kao duže) igrati ?
tocno imas recimo mapu jednu na kojoj ljudi skupljaju taj gold kamo dobe po 4000-5000golda po jednojpartiji i tako kpuju BFP kao mo frend... al too dugoo trajee... tako da imas za 115kn kupit 2250BFP sto ti je jednom mj sasvim dovoljno za jako dobro igrat ;)
BTW u igri se zovem ''shedowfire'' samo napisite svoja imena tako da vas mogu nac i pomoc oko nekih mapa ako kome treba ;)

Jučer sma se zahvatio igre
bolja je nego li sam očekivao !
samo me zanima da li mogu dobit jače karte kroz misije (1 player)
ne želim bacat novac na virtualni novac
hvala unaprijed...
ne dobivas karte nego upgrade za karte kad pređes neku misiju a da bis karte dobio moras ih kupit...

Ja sam krenuo isto igrati tamo negdje u 7. mjesecu prosle godine i mogu reci da je igra stvarno odlicna osim stvari sto nekad moras po 10 puta prelazit mapu da dobijes neke upgradeove za karte. Inace ako koristite debitnu ili kreditnu karticu s kojom mozete kupovat preko neta onda vam 2250 BFP kosta 20$ (valjda vec nije netko ovo napisao). MOj ingame nick je Rampager pa nek se javi tko igra.

Igra je predobra ,igram je svaki dan...
Ovdje sam je skinuo: http://mmohut.com/review/battleforge
Moj nick je benad javi te mi se!!!!

Igram ju i ja iako sad ne vise toliko cesto kao prije...
Inace, igra je besplatna (Free2Play) i mozes ju downloadat na sluzbenoj stranici www.battleforge.com
A sad ako zelis neke jace karte, morat ces kupit BFP, a najjeftinije ces proci ako imas debitnu karticu i kupis direktno na toj stranici.

Jel igra itko?
Ja sam poceo prije mjesec dana, i svaku ili svako drugu vecer pcim par partija :)
Pa ako ste jos tamo mozemo se naci i zajedno mlatiti nick mi je, normala: goodye

Hmm mogao bi opet skinit klient no kad se sjetim onih patcheva :S Dobio sam cd key za igru kad sam kupio ati grafu. No nisam se previse zadrzao na njom jer je nisam bas shvacao.

daj meni acc ako ga ti neces xD ^^
ja imam onaj f2p, vjerujem da je sa keyem bolje igrat

pa je igrica je free...to sto ti daje do 4 ranka neka te ne zavarava...ja sam ju skinuo i igram ju neprestano..to znaci da nemos otkljucati cijelu igru ako ne dođs do 4 ranka..i kasnije dobijes sve...
a nova stvar ti je da u 15 min igre svaki dan ovojis 1 BFP..i kubis si booster s jdnom kartom..na svu srecu dobijem dvaputa zaredom Frost Magea i prodam ih za 250 BFP...i kasnije sve doslo od sebe...trejdas zarađujes i tako..ja si nisam kupio bfp bodove a imam jake karte..

Danas sam ju skinuo, i fakat mi se dopada.

Ja poceo ponovno. Posto sam dobio cd kod od igre sa grafon poceo sam sa 3000 bf bodova :). Sve san potrosio na renegade karte, mozda sam trebao twigliht jer renegade stvarno nema neke jake t4 karte. Jedino mozda corsier.

Kak nadogradit karte???
Zna neko?

Kak nadogradit karte???
Zna neko?
Nadogradnje dobijas pobjeđivanjem PvE igara.

Zna netko kada dolaze keyevi na base-host ili g2play?
Igra još netko da nije kupio bfp?
ako neko ovo igra neka se javi kupio sam karte pa ako vam koja treba javite.