Battlefield Play4Free

Evo i ja sam dobio key.A pošto ja već imam i netreba mi.
Sutra ću pitati par frendova dali žele, a ako niko od njih neće dobit će neko sa foruma.
kako meni nedaju key, to nije normalno
ajde kuky daj starom borcu jedan key :)

Ma jest, spotam lika i tek nakon 30 sekundi kad on već umre kaže enemy spotted.

kako meni nedaju key, to nije normalno
ajde kuky daj starom borcu jedan key :)
A jbg, prodano.

evo taman mi key stiga, iden baš vidit kakva je

Hmm nema pribiljezbi vise..?
Ima tko key viska ako nije problem?
EDIT: Zanemarite, sad pogledam mail a ono key unutra, a sta je najbolje uopce se ne sjecam da sam poslao rq :p (to ja valjda vec automatizirano odradujem prijave na bete) :)

covjece kolko se ceka na taj key....vec cekam tjedna dana.....

Pa nigdje ne pise ni da ces ga dobit sigurno, mozda ga nikad ni ne dobijes

daj me nemoj j.................

daj me nemoj j.................
Bez brige bit će i open beta.

E totalno me zeza full screen! Ne mogu ga namjestiti nikako, a prije sam mogao! Ne pojavljuje mi se strelica. Katastrofa.

E totalno me zeza full screen! Ne mogu ga namjestiti nikako, a prije sam mogao! Ne pojavljuje mi se strelica. Katastrofa.
Da meni također nema strelice. Ne smijem glavni meni pokretati u fullscreenu.

Krenio malo igrati, i naravno: RAZOCARANJE. Zasto? Zato sto vecina spawn campa sa sniperima, mislim da necu ni igrati vise.

Evo i ja napokon dobio,idem isprobati...

Krenio malo igrati, i naravno: RAZOCARANJE. Zasto? Zato sto vecina spawn campa sa sniperima, mislim da necu ni igrati vise.
Ja igrao sad i baš su odlični timovi bili. Svih klasa je bilo podjednako. U par rundi bodovna razlika na kraju je bila ispod 50 bodova. Za sad trebaš imati sreće da te baci na dobar server.
Nadam se da će poslje biti nekakav server browser kad počne open beta i iznajmljivanje servera.

Ja igrao sad i baš su odlični timovi bili. Svih klasa je bilo podjednako. U par rundi bodovna razlika na kraju je bila ispod 50 bodova. Za sad trebaš imati sreće da te baci na dobar server.
Nadam se da će poslje biti nekakav server browser kad počne open beta i iznajmljivanje servera.
Već se sad može iznajmit server.

DOBIO SAM KEEEEEEEY!!!!!! Prodajem za burek i jedno hladno velebitsko pivo.

Ja sam dobio dva . Prvi pm dobiva key.

Danas sam dobio key ali svaki put kad odem na play now ili piše connection to server lost ili piše timed out (error 2)
imali ko ideju kakvu za ovaj bug

Sad je timed out jer je novi patch stavljen prije 10-20 min. Trebas izaci pa uci u igru da se pocne skidati.
Ili se meni nest sj***** pa mi skida igru ispocetka jer treba isto ili mozda malo duze da se skine.

koliko se insta

Fala na informacijama
Nadam se će podignit server uskoro,
probao sam par puta izlaziti iz glavnog izbornika, ali opet ništa

Folder od igre velik 745MB download je sa instalacijom cca. na 8Mb/s (900KB/s) oko 25min do 30min.

Igra ima previše bugova i za closed betu...Ako su opce imali Aphu. Sad se skine ovaj patch ali nemogu u igru jer se nevidi miš pa odem van i kad udem opet treba skidati.
I onda se skida cjela igra zbog patcha od v0.0132 na v0.0138.
Nekim cudom sam uspio u jednu igru uci i igra bi mogla biti dobra, ali to nist ne znaci ako trebas 1h ulaziti u igru.

ev sad uparaov instam jel kad sam skino danas imajednu 15 jel cu treat taj patch

ev sad uparaov instam jel kad sam skino danas imajednu 15 jel cu treat taj patch
Prevedi...

Ok al kak se radi update patcha
po nekoj logici samo treba otići na PLAY NOW i kad se počne otvarati main window tamo se radi update, ili ja griješim
jer mene i dalje ubija (nemogu se spojiti niti na jedan server)

ovak instam igricu upravo prije 15 min skino hocu treat upadte patch

ovak instam igricu upravo prije 15 min skino hocu treat upadte patch
Ne,sve ti skine u paketu.
nemogu se spojiti niti na jedan server
Nemožemo ni mi iz prve,pogotovo ne sad navečer.Al budi uporan,pritišći "play now" i upast ćeš na neki server.

Evo o cemu sam pricao imaju svi/vecina taj problem s updatom
http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?tid=3489
uh ali lag je ogroooman