Battlefield 3

Igram BF3 na PS3, verziju samo sa Close Quarters DLC-om. Planiram sada uzeti Premium verziju pa me zanima hoće li mi ostati statsi od ovog diska nakon što uzmem premium ?
Da, hoće. Sretno.

Još peglaš ;)
Rješavaš i dalje asajmente? :D

Ponovo ja s dojmovima o gunovima.
Nosim A91, imam gotovo sve unlock (299 killova), slozen RDS, Flash Supp. i Foregrip i sad je to milina za nosit. Ali vidim po score da mi se blizi M4A1 koji je identicna verzija M4 kojeg sam nosio kratko vrijeme.
Sad me zanima M4A1 vs G36C (kojeg sam isto dobio neki dan)?
Meni G36 izgleda ko mladji brat od M4. A zanima me u praksi razlike, koji lezi bolje.
@Stjepanj - Grafika u BF4 je ionako vec high end (za jedan fps), tak da ne vidim kaj bi jos imao tweakat.
A kaj se tice FX-a, ako nisi siguran, nemoj ni probavat. Jednostavno.
Meni osobno je taj program bezveze.
M4A1 je zvjer od puške, svidjet će ti se

Jel A1 verzija jaca od obicne M4?

Još peglaš ;)
Rješavaš i dalje asajmente? :D
Khhmmm, khhmmm, 3-i, besplatni account, khmmm khmmm

Jel A1 verzija jaca od obicne M4?
po meni da jer M4A1 je full automatska dok je M4 burst

nesto mi se poremetio bf3, 2 puta se force closealo i kad je napokon uspjelo pokrenuti usorena snimka, ma ni to, ima mozda 1 fps

moze neka preporuka za najbolja/najdraza oruzja i koji dodaci na njih?

m16- grip, heavy barrel, rds/kobra
scarh-flash, grip, rds
m27- flash grip kobra
m40a5- po želji atačmenti.

M416 - flash supressor, Reflex(RDS) (po meni puno bolje oruzje nego m16a3)
G3A3 - heavy barrel, Reflex (ako mozes kontrolirat recoil super gun za daljinu, ako ne preskoci)
AS VAL - Kobra sight, extended mag (veoma mali recoil i super gun al potrebno je tapkati po misu za puno bolji ucinak)
M98B - attachmenti po volji (definitivno najbolji sniper u igri, najbolji za long range snajpanje, metak ide do 3250 m)

ovo nije normalno, pocelo mi iz cistog mira stekat nenormalno.. vidim ima opcija uninstall, ako ga uninisstaliram jel cu moc opet ga samo instalirati bez skidanja ili cu morati opet skidati?

ovo nije normalno, pocelo mi iz cistog mira stekat nenormalno.. vidim ima opcija uninstall, ako ga uninisstaliram jel cu moc opet ga samo instalirati bez skidanja ili cu morati opet skidati?
Prvo probaj u Originu desni click na BF3, pa Repair Install.

nije samo tebi , hrpi ljudi je tako ... nešto su oni sjebali
ogroman lag je na serverima , nama je bio nestao server na nekih pol sata

jedno pitanje. ja sam na serveru kickan jer sam imo predobar score? http://prntscr.com/3uswpj

jedno pitanje. ja sam na serveru kickan jer sam imo predobar score? http://prntscr.com/3uswpj
Na serveru je ograničen K/D, a ti si imao viši od ogranićenog.

Moze savjet najboljih puski i dodataka s obzirom na to da su full automatske i minimalan recoil.

Moze savjet najboljih puski i dodataka s obzirom na to da su full automatske i minimalan recoil.
Klasika: M16A3-Foregrip+Heavy Barrel. Ja osobno preporucam AS VAL sa tap-fire(Rank 45 za otkljucat)

Jel ovo doslovno perma ban ili cu se moci s vremenom ponovo spojit?
''Game disconnected: you where kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player GreenArrow1986...Prior Kick/Ban.''

''Game disconnected: you where kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player GreenArrow1986...Prior Kick/Ban.''
perma

perma
A jebo m***
Igram zadnje vrijeme samo mape Metro Only sa velikom kolicinom ticketa, a takvih ima samo par i onda dobim ban...
Fakat to s PunkBusterom malo udareno u glavu... ne smijes opsovat nista inace dobis perma ban, i tak na kraju je nebitno jesi platio igru 350 kn ili ne kad ti uskracuju mogucnosti za igru.
Ima cheatera jebote da te glava boli, pogotovo aimbotova, pa se mnogi izvuku. A mene perma banaju jer sam rekao ''where is fucking admin, this is base raping''.
Svakodnevno vidim u onom chatu kak se mame psuju i nikom nista, a na obicno ''fuck'', dobit ban? Wtf?
Inace se ne smije rejpat bazu, a svako malo vidim da to ekipa radi na npr Metro mapi kad se svi US skampaju po onim zgradama i skidaju ruse u staklenoj zgradi.
EDIT:
Sad mi na battlelogu gore stoji ''We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience.''
Iako sumnjam da ce uklonit ban.
Nedavnio sam imao neki ban od PB iz istog razloga, ali su mi ga i maknuli jer sam par dana kasnije upao na isti server.

Za psovanje ne bi trebao dobiti Punkbuster ban.
Za vrijeđanje admina možeš završiti na Metabans (jer te tu može admin prijaviti), pa se onda ne možeš spojiti na servere koji vrte i metabans. http://metabans.com/
BTW, ako te admin ban-a sa servera može i napisati poruku kakvu si i ti dobio, da je od PB-a, a zapravo nije.
Ako si čist, sretno ti bilo.

Za psovanje ne bi trebao dobiti Punkbuster ban.
Za vrijeđanje admina možeš završiti na Metabans (jer te tu može admin prijaviti), pa se onda ne možeš spojiti na servere koji vrte i metabans. http://metabans.com/
BTW, ako te admin ban-a sa servera može i napisati poruku kakvu si i ti dobio, da je od PB-a, a zapravo nije.
Ako si čist, sretno ti bilo.
Nisam upoznat s njihovim sustavom moderiranja, ali perma ban radi jednog ''fuck'' je zbilja pretjerivanje.
Ekipa tam svakodnevno psuje, logicno reiđanje kak ih ekipa krumpirski owna ko noobove.

Perm ban samo zbog ''fuck'' nisi sigurno dobio. Sam admin sigurno ne prati 24/7 tko šta u chatu piše već ti skripta nakon 2-3 upozorenja pukne kick/ban.
Inače trenutno su neki problemi s PB-om i ljudi dobijaju ban bez razloga u BF4/CTE, odnosi li se to i na tricu nemam pojma...
Metabans kaže da si čist pa ne vidim razlog za živciranje oko jednog glupog servera

Perm ban samo zbog ''fuck'' nisi sigurno dobio. Sam admin sigurno ne prati 24/7 tko šta u chatu piše već ti skripta nakon 2-3 upozorenja pukne kick/ban.
Inače trenutno su neki problemi s PB-om i ljudi dobijaju ban bez razloga u BF4/CTE, odnosi li se to i na tricu nemam pojma...
Metabans kaže da si čist pa ne vidim razlog za živciranje oko jednog glupog servera
I meni dns piše na battlelogu "We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience." Ali ja sam igrao bez problema, tj. nisam nigdje banan, ne znam zašto mi to piše

Nitko ni ne kaže da ćeš popit ban čim se spojiš na prvi server na koji uđeš... Pojedinci su dobili ban bez ikakvog razloga pa mu zato kažem da je možda i on jedan od tih

Bez obzira voljeli ga ili mrzili, ali čovjek je fino objasnio zašto je bf3 i dalje bolji od bf4.
http://www.youtube.com/watch?v=67wlmiy36pM
Bf je ponudio puno toga i utopio se pretrpavši engine glupostima. Ponekad je manje više, ponekad je jednostavnije zanimljivije (cs style)...
nadajmo se da su naučili lekciju za bf5.

pozdrav ljudi, imam jedan problem. naime sa mojeg accounta igra i stari kad uhvati vremena.. isti komp isti acc... i zove me danas kao nemoze igrat...
ni sam neznam sta je problem.. pa jel vi znate? (SLIKA)
pise da sam dobio pb ban?? i onda neki pnkbstra.exe pojma nemam.
do danas sve radilo normalno, jucer se poceo gubit bf3, pocelo je jako stekat u igri, postavke nisu dirane, kao ni nikakvi modovi instalirani, koristeni hackovi, nista...
do juc sve normalno onda vidim ovo.. dakle napominjem NIJE KORISTEN NI HACK NI NIKAKAV PROGRAM SASTRANE NI NIKAKVI MODOVI NISTU INSTALIRANI ! igra je vanilla bez ikakvih dlc-ova i premiuma...

pozdrav ljudi, imam jedan problem. naime sa mojeg accounta igra i stari kad uhvati vremena.. isti komp isti acc... i zove me danas kao nemoze igrat...
ni sam neznam sta je problem.. pa jel vi znate? (SLIKA)
pise da sam dobio pb ban?? i onda neki pnkbstra.exe pojma nemam.
do danas sve radilo normalno, jucer se poceo gubit bf3, pocelo je jako stekat u igri, postavke nisu dirane, kao ni nikakvi modovi instalirani, koristeni hackovi, nista...
do juc sve normalno onda vidim ovo.. dakle napominjem NIJE KORISTEN NI HACK NI NIKAKAV PROGRAM SASTRANE NI NIKAKVI MODOVI NISTU INSTALIRANI ! igra je vanilla bez ikakvih dlc-ova i premiuma...
meni to isto piše na str ali ja mogu igrati, vjerojatno će proraditi nakon nekog vremena...

Igram BF3 na PS3, verziju samo sa Close Quarters DLC-om. Planiram sada uzeti Premium verziju pa me zanima hoće li mi ostati statsi od ovog diska nakon što uzmem premium ?