Wolf88 sri 7.5.2025 23:18
Izzy kaže...

Ha, kakvo pretjerivanje... Bazooka ruši skoro cijelu zgradu. Bezveze...

To je bio video iz prezentacije destrukcije pa su valjda zato tak nerealistično napravili destrukciju.
Ono što sam mogao vidjeti od destrukcije je bilo puno više realistično.

Ovaj BF labs iz marketinške perspektive im je pun pogodak.

Mene trenutačno najviše zanima kakva će im biti monetizacija.
Jer ako ćemo imati kao u COD, onda će se do druge sezone biti svi pinki jednorozi i Hello kity 😉

dad0r sub 17.5.2025 11:32
dery kaže...

Meni izgleda oduzet onaj šta upravlja bradlijem, ostali isto odsječeni živci mozak tijelo.

Nije im uzeti za zlo to su ovi pezanti na konzoloama, auto aim ocito ne sljaka najbolje pa izgleda kao da igraju sa nogama.

fila2208 sub 17.5.2025 12:35
e9droid kaže...

Prosječni playtester

Ciljana skupina realno. lakše impresionirati, ništa ne vide ne kuže, uzmu pušku i upiru u neprijatelja, nekad i u prijatelja.

Aim assist će bit broken i konzolaši će imati prednost i tjt.

dad0r kaže...

Istina ali bolje oni nego moderna pošast zvana InFLuEnCeRi jer onda bude igra znojna i svi budemo slajdali ko namazani vazelinom.

Bez slajda i gluposti čak i bez pronea, kao bc2, e to je to. Onda nemaš tih problema.

fila2208 sri 21.5.2025 07:27

Moram pirznati da ovo izgleda jako dobro. Sve ono što ljudi godinama traže.

Jasno alfa je, nadajmo se da neće izaći ovakva, i da kao što kažete ea neće usrati ubacivanjem smeća u igru.

Po meni premium je bio odlična lova, de facto uzmeš lovu za dve igre, a baciš par mapa i dlcova i dobro.

Da vrate battlelog i platoone, rankiranje po državi što je bilo brutala. Crossplay da, ali s mogućnošću da se isključi naravno.

Ostaje sad samo, nisam ispratio baš, no čini mi se da za dedicatede nema ništa konkretan info zar ne?