Battlefield 2025

Mislim da se BF nikad neće vratiti na staru slavu, vjerojatno ćemo dobiti nešto pristojno, ali BF4 sigurno ne. Live service je teško sranje kako god okreneš, prije si barem znao kupiš premium i dobiješ to što piše, mape, oružja itd. Ovako mogu ugasiti igru kad im se prdne kao BFV napola dovršili, ugasili, 2042 ugasili a igra u BETI praktički...
Volio bih da se premium vrati, nije bitno koliko košta, samo da sve skupa valja i da liči na nešto, ali sumnjam.

Mislim da se BF nikad neće vratiti na staru slavu, vjerojatno ćemo dobiti nešto pristojno, ali BF4 sigurno ne. Live service je teško sranje kako god okreneš, prije si barem znao kupiš premium i dobiješ to što piše, mape, oružja itd. Ovako mogu ugasiti igru kad im se prdne kao BFV napola dovršili, ugasili, 2042 ugasili a igra u BETI praktički...
Volio bih da se premium vrati, nije bitno koliko košta, samo da sve skupa valja i da liči na nešto, ali sumnjam.
Čim sam vidio da ne znaju uradit melee nema stare slave. Stare kuke su znale posao odradit ovi danas ni kopirat ne znaju.

Problem je uvijke bio kad ljudi koji ne shvaćaju da postoje opcije kojima se igra može promjeniti i svakom ličiti neštom drukčije i imati drugi dojam.
Najjači su mi matorci šta su plakali vidi vide kako se kreće ima speed hack ima za sve hack.. dobra stara vremena i plakanje da su svi čiteri.
Davno prije sam igrao velik fov, pa smanjio, pa našao neku sredinu. Ne paše mi ne prebrzo ono kako je sad u bf 2042.
Bf3 je ideala, imaš osjećaj tromosti i težine vojnika, nož u ruku i skakutanje da dobiješ koji metar, mada i tad mislim da se nije nešto brže trčalo i tjt.
Bez obzira na community, i ovaj playtest u koje su zvali prosječne igrače fortnitea/candy crush sage i vjerojatno minecrafta, trebali bi slušati iskusne streamere koji nisu kupljeni i te smjernice uzeti kao validne.
ovakav playtest je smiješan, ja bi radije dao entry ljudima sa 1000+ sati bf nego random bolidima šta će srat za sve.
kakav je to feedback? smiješno.

Čim sam vidio da ne znaju uradit melee nema stare slave. Stare kuke su znale posao odradit ovi danas ni kopirat ne znaju.
Kaže jackfrags u ovom videu da je vidio video kako netko radi mele kill.

Čujem ajd lijepo valjda uče kopirat.