PC igre

BattleBit Remastered

Najbrži ned 25.6.2023 00:11
AmonZero kaže...

Danas slucajno naletio na ovo cudo na youtube i izgleda full zabavno. 15 eura igra, a cini se da ce punudit sati i sati zabave.

Igru napravila 3 developera, izasla nedavno i u top seller je na steam sa oko 30k aktivnih igraca.

Na fb od neke gaming grupe sam baš čitao opširnu objavu jednog gejmera u godinama, baš ju je pohvalio. Budem je kupio sutra da podržim ekipu 

https://www.facebook.com/groups/OfficialPCMR/posts/1664536530696416

Cakija_ST ned 25.6.2023 09:32

Igram ima par dana, nisam se ovako zabavio godinama, meni je hit i nije mi zaj tih 15$, ttk, recoil, weapon,armor upgrades, ovako dobro a jos je early access a slozili su je '3 lika u garazi', moja subjektivna ocjena 8.5-9/10.

Avensac čet 6.7.2023 02:08

Igram još od veljače prošle godine (dok je trajao closed early access) i igra je odlična, battlefield mehanike s grafikom koju može pokrenuti i slabiji pc, sve skupa spakirano u 2 gigabajta.. Voice chat zna biti urnebesan pogotovo vikendom. Baš igra za chill.

Cakija_ST čet 6.7.2023 06:56
Avensac kaže...

Igram još od veljače prošle godine (dok je trajao closed early access) i igra je odlična, battlefield mehanike s grafikom koju može pokrenuti i slabiji pc, sve skupa spakirano u 2 gigabajta.. Voice chat zna biti urnebesan pogotovo vikendom. Baš igra za chill.

Je je zna bas bit urnebes 

mrsmith čet 6.7.2023 08:46
Avensac kaže...

Kad sam vidio download od 452mb na Steamu, smijao sam se :D Igra je nenormalno dobra i zabavna. Nisam se ovoliko zabavio još od BF4.