PC igre
Balkan WorldWild RolePlay/DM SAMP Server

bio sam na serveru server je pre pre dobar igraci dodji i vidite ga :D

danas u sampu vidim da je doso novi ip od servera ali mi nece uci u forum stalno mi pise da je zatvoren imali smo obavjesti o serveru ali ne i za forum da ga nece biti??
UVOD
Nedavno je otvoren još jedan balkanski SA-MP RP/DM server - WorldWild !
IP: 178.63.80.210 :7920
FORUM: www.worldwild-samp.info
VLASNICI: Danijel i Ivan
OPIS Servera
Server je smješten u Los Santosu, RPG je (Role Play), što znači da ima poslove, organizacije, bizzeve, kuće i ostale stvari koje RPG serveri imaju. Krenuli smo od Godfather moda, no sav je preuređen. Mjenjane su postojeće stvari, nadodavane druge, mjenjani su i načini funkcioniranja moda (ubaćeni streameri i još neke ostale stvari koje su poboljšale način rada nekih stvari i dodali više mogućnosti). Naravno, sve u modu je prevedeno na hrvatski!
Imamo object i car streamer što nam omogućava puno objekta bez preopterećenja servera! Trenutno, dok pišem ovaj post, imamo preko 500 auta i oko 1200 objekta na serveru, samo u Los Santosu.
POSEBNOST OVOGA SERVERA
Po ćemu je ovaj server poseban? Pa osim što imamo većinu stvari koje imaju standardni serveri, imamo i mnoge jedinstvene stvari koje nema nijedan server na Balkanu, pa neke čak ni na svijetu! Navesti ću neke prednosti:
ZAŠTITE I HACKOVI
Što se zaštite tiće, računali smo na sve! Stavljene su razne skripte, zaštite i fore koje onemogućavaju gotovo sve vrste hacka koje idu preko servera. Recimo, kod nas ne radi onaj hack da se postavite za admina, ne rade neki programi poput Sobeita, imamo auto kickeve za SPAM i za nepravilne nickove itd. A dok nema admina na serveru, uključen je i mod koji isključuje sve admin komande za davanje/oduzimanje nečega, a komanda koja kontrolira taj mod je samo za Head Admine i jako je dugačka pa ju je gotovo nemoguće pogoditi, a znamo ju samo mi. Također je i OOC većinom isključen dok nema admina na serveru a u planu je i da uskriptamo da /ad mogu koristiti samo LVL 2 i više pa bismo time kompletno onemogućili reklamiranja!
POCETAK NA SERVERU
Spawn je mesto na kome se igraci stvaraju ukoliko nemaju kucu,nisu clanovi neke organizacije
ili mafije.Odabrali smo malo drugacije mesto za spawn igraca jer zelimo da izbegnemo lagg na
serveru i krsenje pravila (Spawn kill).
BURG
Burg ce biti (nadamo se) glavno mesto za okupljanje stanovnika Los Santosa.Burg je mesto
na kome cete moci da uzivate,diskutujete sa ostalim igracima o nekom dogadjaju ili o cemu
god vi budete zeleli.Burg ce se naravno nalaziti na mestu na kome se uvek nalazi (na svim
serverima).
BANKA i BANKOMATI
Zelite nekome da posaljete novac ili da dobijete od nekoga ? Onda je banka pravo mesto za
vas.Banka ce se takodje nalaziti na mestu na kome se nalazi na svakom serveru.To je glavno
mesto gde ce igraci odlaziti ukoliko zele da posalju nekome novac ili prime novac.
ORGANIZACIJE / MAFIJE
Los Santos Police Department
Federal Bureau of Investigation
SWAT
Bolnica
Taxi Kompanija
CNN Studio
Hitman Agencija
Mislim da vam ogr/mafije nemoram objasnjavat sta ko radi to vec sigurno znate ako vec duze igrat roleplay server.Ako neznate imate na nasem forumu.
VLASNISTVO
U svom vlasnistvu na nasem serveru mozete da imate Kucu, firmu, Auto, Motor i Letjelicu.
Mislim da sto vise imate u svom posjedu da je zanimljvije igranje i bit ce vise prodaja i veci RP u igri.
POSLOVI
Farmer(/oranje /vrsenje /mlijeko)
Detektiv(/find)
Dostavljac Pizze(/pizza)
Kosac Trave(/kosi)
Cistac Ulica(/cisti)
Vozac nafte(/nafta)
Vozac busa(/linija)
Diler Oruzja(/materials /sellgun)
Zastitar(/guard)
Mehanicar(/repair /refill /zakaci)
Prostitutka(/sex)
Odvjetnik(/free)
Smetlar(/smece)
EVENTI
Tourww
DriftRace
Karting
Offroad race
Plivanje
Parkour
Nogomet
ZANIMLJIVOSTI:
Mozete otvoarti haubu i gepek, mozete palit gasit svjetla i po danu a ne kao sto je bilo prije samo po noci(sve od 0,3c)
Ubacita vremenska prognoza, i mnogo toga uostalom dodite i posjetite nas.. Ocekujemo vas
NA forumu imate otvorene prijave za lidera i GM....