PC igre

Atomic Heart - FPS hommage klasicima

Cansee pet 24.2.2023 13:26
Bitanga kaže...
Cansee kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam jučer igrao 2h na PC gamepassu i obrisat ću.

Ne paše mi nikako. Ima i tehničkih problema s performansama, ali uopće mi ne paše ni gameplay ni taj ruski setting sa američkim dijalozima.

misliš na engleski jezik ili na američki stil dijaloga?

Voice acting je čak super naglasak... al ono, sve nešt ruska kultura, a onda čuješ "fuck me" i takve. Ne smeta me psovanje, nego mi nekak ne paše u setting.

Tipa, dođem do nekog space scientista i ponudi mi 5 točaka za diskusiju, ja odmah kliknem "leave" jer mi se ne da pričati jer uvod ionako traje sto godina i lik poslije toga veli nešt u stilu:

"Fuck me, I've talked to this guy for 10 minutes and I have no idea what he said".

Pa onda uvijek neki dijalog usred borbe, melje ovaj, melje onaj, ja stisnem nešt drugo i taj dijalog se prekine, pa ne znam šta su htjeli reći i tak. Nekak mi se čini nedorađeno.

A i sve što je malo dalje i pomiče se kao da je u manjem framerateu nakon neke udaljenosti, imam 80 FPSa, a oni leteći roboti na koje je ona baba pucala kao da su u 15 FPSa, samo oni, sve drugo je fluidno.

Isto tako i oni neki viličari.

No, znate mene, ja uvijek nađem nešt što me smeta pa neću dalje. :-)

Nije to igra za mene, ugasio sam i poslije guštao bez problema u Hi-Fi Rushu :-)

pa da, znači stil, ne volim ni ja tu pretjeranu amerikanizaciju, svaki dijalog na istu foru. Al dobro, igra mi djeluje dovoljno zanimljivo da ju sam probam, a uz gamepass opciju to je pod muss.

_itsmoriarty uto 28.2.2023 13:23

Sinoć sam ju završio. A okej je igra, al mislim da previše košta. 70 eura nije malo. Da je 50 okej. Muzika u igri je vrh, imaju dobre remixe starih ruskih pjesama. Grass by the House remix brutalan. Sve u svemu od mene 8/10.

I da kad sam ju uzeo “ prvi put “ refundao sam ju jer me smorio uvod u igru sat vremena sam bio u igri i samo bla bla bla. Ali kasnije je sve bilo ok, jebiga.

Lp

Lovac uto 28.2.2023 13:41

Nemam baš vremena pa sam na 3 sata i iako je "platform" gameplay tugi/plaki, ostalo mi je odlično. Optimizacija? Sve max na 120fps-a lock i jako, jako fluidno (čitaj bez frame dropova). Usporedbe radi Hogwarts Legacy izgleda puno gore, a random se odluči pasti za 50fps-a i osjetiš to. Na PC-u obavezno Flawless Widescreen jer je default kriminalno uzak pa će biti loše.

Srce Isusovo sri 1.3.2023 07:00

Jučer sam i ja završio igru, odlična je. Početak je naporan, ali nakon štp siđeš sa vlaka počinje šou. Jako zabavno, jako puno pažnje posvečeno detaljima, animacije vrhunske - za prvu igru nekog studija - svaka čast. Priča mi je, iako već viđena (a u mojim godinama malo koja priča je neviđena), odlična... Igra ima yanka, ali rijetko kad dok ovo ostalo sve izglea ko da ju je radio neki AAA studio. Super optimizirano i tečno. Lajkam i good i bad ending i očito da će biti nastavka. Ovai što viču ruska igra, propaganda ovo ono, poruka igre je skroz drugačija i to da do znanja prilično jasno. Od mene preporuke!

MEGATAMA pet 16.6.2023 17:35

Skinuo danas sa passa na XsX i odigrao ovaj uvod do neke babe sa vilama,dosadno,genericno.

One sve prijasnje demonstracije nemaju veze sa ovim izgledom igre,tamo je uz raytrace cesto izgledalo kao CGI a konacni proizvod ne izgleda dobro kao naprimjer Bioshock Infinite.

Brisanje 🥂

VooDooZg pon 19.6.2023 11:41
MEGATAMA kaže...

Skinuo danas sa passa na XsX i odigrao ovaj uvod do neke babe sa vilama,dosadno,genericno.

One sve prijasnje demonstracije nemaju veze sa ovim izgledom igre,tamo je uz raytrace cesto izgledalo kao CGI a konacni proizvod ne izgleda dobro kao naprimjer Bioshock Infinite.

Brisanje 🥂

Skini na PC pa probaj, meni je igra fascinantno izgledala u 4k i išla je fluidno čak i iznenađujuće!!

MEGATAMA pon 19.6.2023 11:46
VooDooZg kaže...
MEGATAMA kaže...

Brisanje 🥂

Skini na PC pa probaj, meni je igra fascinantno izgledala u 4k i išla je fluidno čak i iznenađujuće!!

Jako je fluidno i na XsX ali mi se igra niti malo ne svidja,od dizajna pa na dalje.

forumaš pon 24.3.2025 11:19

Igram i uživam na najjače. 13-14 sati u igri i ovo je remek djelo. Glavni lik je komičan i zajebant kao u malo kojoj drugoj igri. Dizajn svijeta je fenomenalan, pogotovo interjera.

Ovo je sistem shock, prey i half life kombo po gameplayu. Mislio da će ubijanje robota bitli limunada ali nije. Stalno su zanimljivi, oružja dobra i nadogradiva...zagonteke su jako igrive, ni jednom neka dosada ili frustracija.

Za sada 10/10