Čitatelj sri 15.11.2017 12:46

Evo nakon nove instalacije Windowsa sam rijesio problem.

Potrebno je u nVidia Controlpanelu otici na 3D postavke i pod aplikacije dodati My.Com aplikaciju,

koja skida igre - i odabrati da vrti sa nVidijom, i to je sve - sljaka normalno :)

ED63 ned 14.1.2018 14:51

hvala kolega

kodovi su za sve pa eto ak je mukte ja aktivir0

neigram ovo jako dugo, dobil sam terminatora na trik or trit ™ pa ga nisam ni ispeljal iz garaze

ovo je vec druga - treca igrica shebana kaj sam volil gubit vreme na njoj

Del_Boy97 uto 16.1.2018 13:35

vratio se igri nakon godinu dana, nabasao na neke krejtove koji su mi dali 400k free xp, na sta to potrosit sad, imam puno ljubimaca pa se četveroumim izmedju ruske američke engleske i njemačke linije mbtova.

koja je ajmo reć "najbolja"?

fanaticni gejmer pon 29.1.2018 20:46

Takodjer ista stvar, neznam sta cu sa svim ovim poklonima.  Dobio hrpu tenkova na poklon jos imam u garazi dosta njih sta ne koristim. Da prodam sve sta ne mislim koristit?

I sta je ovo sa arty, nemogu ni sa jednom u pvp, znaci samo pve? Nije mi nista jasno!! Dobio sve skupa 100 dana premiuma besplatno, wargaming bi me delozira za to. Sto se dogadja?

MoF0 uto 30.1.2018 07:49
fanaticni gejmer kaže...

Takodjer ista stvar, neznam sta cu sa svim ovim poklonima.  Dobio hrpu tenkova na poklon jos imam u garazi dosta njih sta ne koristim. Da prodam sve sta ne mislim koristit?

I sta je ovo sa arty, nemogu ni sa jednom u pvp, znaci samo pve? Nije mi nista jasno!! Dobio sve skupa 100 dana premiuma besplatno, wargaming bi me delozira za to. Sto se dogadja?

Grebu se da zadrže postojeće igrače dok vrbuju nove. Prije par mjeseci je igra bila na aparatima, na serveru je bila šačica igrača. Sada je to sasvim ok.

Tenkove nemoj prodavati jer su ti garage slotovi besplatni, a krediti se uz premium račun lako zarade.

MoF0 sri 31.1.2018 09:11
bivsi branitelj kaže...

igra je i dalje (polu)mrtva...

ako nekoga zanima acc; 124 tenka, 140+ milijuna, ~9000 golda, ~6 milijuna free xp, 280 dana premium....

S obzirom da je igra (kažeš) mrtva, pretpostavljam da poklanjaš acc. Stoga preporučam nekome tko namjerava igrati da to uzme. Bravo dobročinitelju! :)

Asteroid1979 sub 3.2.2018 11:58
MoF0 kaže...
bivsi branitelj kaže...

igra je i dalje (polu)mrtva...

ako nekoga zanima acc; 124 tenka, 140+ milijuna, ~9000 golda, ~6 milijuna free xp, 280 dana premium....

S obzirom da je igra (kažeš) mrtva, pretpostavljam da poklanjaš acc. Stoga preporučam nekome tko namjerava igrati da to uzme. Bravo dobročinitelju! :)

Ne verujem da poklanja pre ce biti da ga prodaje. Jer verujem da je uzlio dosta para u nalog koje naravno ne moze da vrati ali bar deo da izvuce to sigurno moze, samo se opet postavlja pitanje ko ce da uzme nalog i po kojoj ceni ako je igra polu mrtva. Pre dve godine sam napustio AW i od tada ne pratim desavanja oko tenkova ali kontam da nije puno igra prezivela promena od kada sam je napustio.

edit: sada bas uzeo da pogledam na twitch kako igra izgleda i ono je za neprepoznati koliko je igra izmenjena. 

pukycro čet 25.10.2018 15:04

Pokrenut je glpbalni server i pripremaju se novi eventi. Nema više čekanja u lobiju kao prije ...

u svakom slučaju treba probati a uz to spajanjem eu i na servera dobija se značajno više golda, xp i kredita za duple tenkove.