ARMA II DayZ mod

Ako netko zeli igrat nek me doda na skype: david_saric ili steam: http://steamcommunity.com/id/crofireman97/
Dolazim doma tek oko 20:30.
šta bilo? školica do 8 a?
ali tad počinju teletabisi, mislim da je to ipak prigodnije za tvoje godine
Nije problem u godinama, več je problem u tvom PC-u (FireMan97)
GPU:Palit GeForce GT 220 512 MB (40 nm) 650 MHz (OC 733 MHz)
RAM:2560 MB DDR2
CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ (90 nm) 2.8 GHz (OC 3.0 GHz)
Bogami ćeš morati igrati na LOW i to sve, jer kad uletiš u neki veći grad FPS će ti biti cca.10 max 15 (ovo govorim kad igraš na serveru sa cca.20 igrača), znam šta govorim jer sam testirao igru sa raznim hardware-om.
@ Scrappy
Nije ljepo tako pričati za mlađe igrače, sad kad bih ja tebi počeo spuštati i sr....ati oko godina BTW imam 28g
P.S. sestra mi igra BF3, COD2, COD4, COD MW3, BF4FREE, CRYSIS 3 i gle čuda isto je godište kao i FireMan97.
Tako da neznam šta ti je problem da netko mlađi igra igrice kao i ti, možda si ugrožen da te ne razbije u igri.
Imam veoma sličan HW, i da... Nije za pohvalu :D, pogotovo u šumi.

sta je sad smo se poceli vridat za godine jeli,e pa sta da ima 15 godina,jesi ti ljubomoran sta je on mladi ili imas problema u zivotu pa si se dosa vamo trosit

Mislim da je bilo dosta prepucavanja na ovoj temi.. Svi igraju igrice.. i mladji i stariji. A to sto neki mogu u samo odredenom periodu to znaci da imaju obaveza za razliku od nekih koji peglaju po cijele dane. (bez uvrede) I sad dosta offtopicarenja. Vidimo se na serveru. Mogli bi postat malo novih screensotova da ozivimo temu.. pozz

da mogao bi, cujemo se večeras na TSu

Imam extra kartu i GPS, ako ko treba nek se javi.

Meni zabilježi gps ak more.

Da ne tražim previše po forumu, na kojem je HIVE-u ovaj balkanski server? I kako mu je točno ime? Koji patch koristi, koliko je modan od strane admina?

Da ne tražim previše po forumu, na kojem je HIVE-u ovaj balkanski server? I kako mu je točno ime? Koji patch koristi, koliko je modan od strane admina?
217.198.139.106:2302 evo ubaci si ip na dayz commander sve ti pise u nazivu servera.

Zasto mi DayZ commander neda update raditi. nego mi trazi da ponovno pokrenem zasebno arma II i operation arrowhead i te stvari.

217.198.139.106:2302 evo ubaci si ip na dayz commander sve ti pise u nazivu servera.
Jel može ip od tsa??

Neloš taj balkanski server, samo je nekako "natrpan", pogotovo airfield... Usao u apartaman u chernou i odmah nasao camo clothing i ghilie suit, ubio bandita koji je kampao na nekoj zgradi, pokrao ga :D. I dao morfij i nesto hrane nekom domacem tipu na fire stationu... I btw, imate heli crash site malo juznije od NW airfielda... mp5, dmr, ak i neka sacmarica je ostala.... Samo GPS pokupio, mogao bi se i zadrzati na tom servu neko vrijeme... LP

Neloš taj balkanski server, samo je nekako "natrpan", pogotovo airfield... Usao u apartaman u chernou i odmah nasao camo clothing i ghilie suit, ubio bandita koji je kampao na nekoj zgradi, pokrao ga :D. I dao morfij i nesto hrane nekom domacem tipu na fire stationu... I btw, imate heli crash site malo juznije od NW airfielda... mp5, dmr, ak i neka sacmarica je ostala.... Samo GPS pokupio, mogao bi se i zadrzati na tom servu neko vrijeme... LP
Zato ima pvp akcije koliko želiš. Danas u nekih 5-10 minuta ako nisu 10-orica izginula. Plus sa novim modom koješta je otežano. Ne pune se meci kod relogiranja. Zombiji čuju sd metke na običnim puškama. Spawnaju se na otvorenom dalje od gradova.

Može li mi netko objasniti koja je fakin fora sa tim spawnanjem loota... skeniram balotu i vojnu bazu pokraj 20 minuta nema nikoga... udem unutra i svaka zgrada, svaki cosak prazan (???)... koja je fora sa tim 'zakasnjelim' spawnom loota ili kaj vec

Nekad se ne spawna loot odmah.. Mozda je razlog lagg ili desync. Trebas prcekati koju minutu dok se ne spawna. Ako ne, probaj se udaljiti 30m dalje i pricekati i opet doci u barake. Inace sam negdje prije citao distancu na kojoj morate biti za lootpile-anje. Ako vas je dvojica dovoljno je da je jedan udaljen 120m od loot mjesta a drugi kad ocisti sve iznutra mora se udaljiti 30m dalje i moze se ponovno vratiti jer bi se loot trebao spawnati. Al to mozda vise ne radi. Postojao je i timer za loot spawn. Eto mozda pomogne bar malo da skuzis na koju foru radi spawn loota.

Sinoć mi se desilo da sam izluto Factory, i sad ispred imam auto, skupim sve i natovarim u auto. I vrag mi neda mira, idem ponovo unutra i na istom mjestu re-spawn svih itema.

Pa zato jer server sada na taj nacin radi. Nema vise da se na pocetku restarta spawanju i do sljedeceg nista. Nego svaki puta kad netko dode na poziciju gdje ima loota novi loot se stvara. Zato se je na neki nacin lakse opremiti sa nekom bazicnom opremom nego prije. Jer ima vise loota.

Jel itko zna rjesit problem sa fps dropom? Kada se spojim na server prva minutama je bez lagga i onda pocinje konstantno padanje fpsa, zna se svako malo pojavit zuti lanac na monitoru.

Žuti lanac nema veze s FPS dropom, to znači desync i povezan je s internet vezom.

Momci, promjenili smo IP našeg servera i povećali slotove na 50, tako da sad imamo novi server identican predhodnom i vaš gear je spremljen, novi ip je: 91.121.20.119:2382
IP:91.121.20.119:2382
NAME: DayZ Balkan | Custom Map | Custom Antihack | Only day | Private | Vehicles >200 (v1.7.6/build 101747)
SLOTS: 50

Ljudi šta stvarno nitko od vas nije dobio onaj problem "Bad serial number given in setup"
kada hoćeš ući u Arma 2 OA ili Dayz pa te izbaci van?Vidio sam da je dosta ljudi to dobilo čitajući po drugim forumima,ali na ovom forumu da nikom to nije poznato...očito sam valjda ja taj jedini baksuz kojem ni Darky Keychanger nije pomogao (btw hvala na pomoći s tom informacijom) jer i kad to pokrenem baca mi neki error,nešto tipa error code 5,a tako bi zaigrao na tom balkanskom serveru...umirem čekajući standalone verziju :D

Kontaktiras Steam Support i rijese ti problem ako već nisi. Naravno ako je preko Steam.a kupljena igra.

Kupljena je preko steama,obje Arme u paketu baš zbog Day-z,kontaktirao sam support porukom na koju već više od 2 dana čekam odgovor,na steam stranici na facebooku i ostalim Dayz stranicama na facebooku...jednostavno sam lud šta nemogu igrat Dayz već skoro mjesec dana :-)

Kupljena je preko steama,obje Arme u paketu baš zbog Day-z,kontaktirao sam support porukom na koju već više od 2 dana čekam odgovor,na steam stranici na facebooku i ostalim Dayz stranicama na facebooku...jednostavno sam lud šta nemogu igrat Dayz već skoro mjesec dana :-)
Nije mi jasno čemu panika, nisi jedini korisnik, ja sam čekao 7 dana kad sam imao problema s profilom i sve su riješili na kraju i čak promjenili ussername. Pa zašto nisi prije kontaktirao SS... Ja sam čuo da se to zna desiti i da je povezano sa bananjem ali nisam siguran da li je to točno.. Također se zna nekad poslje kompletne reinstalacije riješiti..
http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/102623-bad-serial-number-given-in-setup-help/
Jesi li probao sve s ovoga foruma?

Supportu sam se javio tek nakon svih probanih mogućnosti preko youtube filmića...mislio sam da ću to sam moći riješiti.Nekima su poslužili ti iflmići meni nisu.To tko ti je rekao da se može reinstaliranjem riješit nema pojma jer sam napravio to već nekoliko puta i ništa.Problem je u regeditu koji i ne kužim baš.A iskreno neznam šta im tako dugo treba da odgovore na problem koji je nastao pretpostavljam zbog njihovog krasnog steama,valjda jedan čovjek radi na supportu i odgovara tisućama i tisućama..katastrofa

Jesam probao sam sve s tog foruma dok sam imao i volje za riješavati problem...sad neznam šta je od tamo zadnje updateano,ali uglavnom sve tamo navedeno mi nije funkcioniralo...

Možda da probaš skinuti s torrenta (a ne preko steama) pa staviti cd key i staviti pacheve pa probati..

Znaš i sam koliko treba da se to dvoje instalira,a šanse da bi to moglo raditi su nikakve.A steam ako zna uzimat pare od ljudi onda će i problem riješit inače neću više Super Maria od tamo kupit...

Pa nemaš puno opcija ako ti se neda čekati...

Ako netko zeli igrat nek me doda na skype: david_saric ili steam: http://steamcommunity.com/id/crofireman97/
Dolazim doma tek oko 20:30.
Nije problem u godinama, več je problem u tvom PC-u (FireMan97)
GPU:Palit GeForce GT 220 512 MB (40 nm) 650 MHz (OC 733 MHz)
RAM:2560 MB DDR2
CPU:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ (90 nm) 2.8 GHz (OC 3.0 GHz)
Bogami ćeš morati igrati na LOW i to sve, jer kad uletiš u neki veći grad FPS će ti biti cca.10 max 15 (ovo govorim kad igraš na serveru sa cca.20 igrača), znam šta govorim jer sam testirao igru sa raznim hardware-om.
@ Scrappy
Nije ljepo tako pričati za mlađe igrače, sad kad bih ja tebi počeo spuštati i sr....ati oko godina BTW imam 28g
P.S. sestra mi igra BF3, COD2, COD4, COD MW3, BF4FREE, CRYSIS 3 i gle čuda isto je godište kao i FireMan97.
Tako da neznam šta ti je problem da netko mlađi igra igrice kao i ti, možda si ugrožen da te ne razbije u igri.