PC igre

ArcheAge MMO Sandbox by TRION

WiCkED sri 12.11.2014 18:32

Ako netko hoce kupiti account javite se na PM.

Server Eanna (EU), 1 char na lvl 80 50 sa skoro svim skill treeovima (fali samo occultisam i songcraft), oprema primeval (leather armor, skoro sve GHA), Sva hasla oružja tier 1, max expanded slotovi u warehause i na charu, fishing brod/merchant ship/farm cart, imam u warehouse jos par APEXa (8 točnije, što je 4 mjeseca igre), imam i 2 thunderstruck tree ako hocete povecati farm cart na onaj s 4 mjesta...

Dodatno: još 3 slota na Eanna s lvl 15 likovima te još 1 slot na USA serveru.

TheThing pon 17.11.2014 03:17

up-to-date:

*Trion je prije 2 tjedna stavio na marketplace amo ga nazvati "box" u kojem mozete dobiti neke vrijedne iteme, npr novi costume koji vrijedi na mome serveru oko 180 golda i najvaznije sansu da vam dropa najmanje 1 posebni tree. Taj tree ima 10% sansu da postane thunderstruck tree. Zbog ovoga je ekonomija propala jer je vrijednost preko noci pala s 1300 golda na manje od 350 golda!

*Pojavio se neki exploit s ovim "boxom" te su privremeno zatvorili marketplace dok ne rijese problem s njime.

*Jako mnogo ljudi odustaje od igre zbog botova, bugova, exploita, a i zbog problema s "boxom" jer je trion unistio ekonomiju s time, zasto pitate se? E pa to nitko nezna, cak je scapes izjavio da misle ostaviti taj "box" u marketplaceu. Kada vidite da scapes nesto govori ne vjerujte mu jer je rekao mnogo stvari koje su se na kraju ispostavile laznom informacijom (kakav je to community manager pitate se? :p)

*Iako je trion banao jako puno botova to je rijesilo stvar samo s queue. Ti botovi su bili botovi goldsellera, a gdje su botovi od pravih igraca? bolje ne pitajte :)

*Iako je pala cijena thunderstrucka koji je jako vazan item za napraviti fish boat,cart/wagon,glider itd s dolaskom auroria updejta sve cijene su se poduplale. (bogati se bogate)

*refund! ee da... dobri stari refund, a kako do njega? E pa ovako.... kao prvo odite na chat i zatrazite refund, gm ce vam reci kako ne davaju svakome refund te da morate imate jako dobar razlog zbog njega, a to nije tesko za reci posto nam je trion olaksao stvari s razlozima :) samo recite kako je trion lagao o 10% popusta founderima, kako ste umjesto 4 dana headstarta igrali 2 jer su ostala 2 serveri bili off, a i u to vrijeme i nakon izlaska igre serveri su lagali, dobivali ste dc, problemi s hackshieldom itd i to smo rijesili, sada ce vas pitati jako vazno pitanje, a to je jeste li u to vrijeme otvorili support ticket u vezi refunda. Morali ste u to vrijeme otvoriti neki ticket, bez obzira jeste li napisali hocu refund ili mogu li zatraziti refund i to je to, kada ste ugasili chat, gm je poslao to drugom odjelu i vi cete dobiti mail nakon par dana kako im je zao, kako su uspjeli banati botove itd itd itd "zid texta" i na kraju ako hocete refund odgovorite "refund please" i uradit ce refund.

Zasto refund pitate se? amo ovako:

1. headstart - umjesto 4 dana igre, 2 dana smo mogli igrati i to s lagom, dc , hackshield

2. otvorenje - lagg, dc, hackshield, masa ljudi oko storyline npca koji se nije mogao spawnati zbog mase ljudi

3. par tjedana kasnije - botovi, queue, dc, hackshield

4. auroria+ - us verzija je prva dobila aurorija update, zamislite jake gildove koji su se od pocetka pripremali za zauzece dvorca u auroriji, toliko organizacije itd da bi dobili dc i onda na kraju da gledaju kako dvorac ima neki xy gild s 20 clanova, "box" koji je unistio thunder cijene, aurorija gdje svaki 1000-ti mob dropa auroria gear itd

Sada cak i da ste potrosili preko 100€ za igru, imate 2x lvl 50, fishing boat, dobru opremu, hrpa farme i kuce biste li radije ostali igrati ili zatrazili 100€ nazad, napravili novog chara na novom serveru, ulozili 10€ i za mjesec imate sve sto ste imali kao prije, a uz to ste ustedili 90€ iliti 700kn. Normalno da bi.

Samo da naglasim igra nije kriva, ona je odlicna. Kriv je trion koji nema nimalo iskustva, mozete reci sto hocete o igrama koje on ima defiance i rift, ali ovoliko gresaka napraviti, a nijednom se ispricati ili barem nesto vratiti, napraviti neki dupli exp/drop ma nista.

Neznalica121212 pon 17.11.2014 12:09

Odlična mi je igra. Pošto sam škrtac siromašni odlučia san stat na lvl40 i počet trgovinu na Auction house da zaradim golda za patron. Trenutno sam oko 600 golda minimalno u tjedan dana, kupit ću i drugi apex pa patron. Znan da mnogi plaču da je pay 2 win igra i da riiijetko ko uživa sjedit na auction house i kupovat prodavat, ali samo želim reć da se velika lova tako može zaradit da igra ne bude pay 2 win nego...sit on ah and buy/sell 2 win

Neznalica121212 čet 27.11.2014 11:37

Evo, nakon misec dana igranja, i jedno 2000 golda zarađenih preko auction housa mogu rec kratki dojam.

Igra je p2w, apsolutno. Bez labor pointova nemoš zaradit. Rijetko ko je retardiran kao ja da će sjedit na auction house i kupovat prodavat. Igra se vrti samo oko PVP, oprema je od OGROMNE važnosti, to je cijela igra. Tvoj skill neće prevladati, uvijek će oprema pobijediti, a oprema košta. Najbolja oprema, pa i prosječno dobra je nedostižna nekomu tko ne plati, kad kažem nedostižna, to stavljam u rok od jedne godine recimo. Čut ćete priče, ma može se preko golda sve kupit. Ma može se govno kupit ako nećeš cijelu vječnost čekat, ali baš VJEČNOST. 

Pa da recimo kao i ja budete dovoljno ludi da sjedite na AH i kupujete" bidove" koje ističu i prodajete ih za 20 golda veću cijenu, na poslijetku možda skužite da nemate skill tree potreban da budete iole dobri u PVP.u. Osobno, nisam googlao dok sam birao 3 skill stabla koja će naposlijetku dati moju okupaciju. Prvo sam izabrao Battlerage, onda Vitality (heal) te na kraju Defense, to me učinilo Paladinom. Kontao sam, odlično, čovjek u duši bijeli vitez i eto na kraju i u igrici slučajnim odabirom skilova, pravi sam vitez. Odlično. :D No, nakon šta san doša lvl 50, i iz jedne jedine instance pofarmao dobru opremu, kupia si za 600 golda one hand axe, odlična sjekira konta sam bit ću ok PVP. Prdac. I eto odlučim ja da odem best pvp skills googlati i eto, gotovo u svakoj imas skill tree okultizam ili vračarštvo. Znači ti moraš ići nekim pravcom da imaš najbolji PVP na kraju. Nemaš izbora. Dakle što se tiče skilova tu je igra linearna. Đaba mi 16k hp ako se ne mogu maknuti ovaj me drži u mjestu non stop. Šta ću sa paladinom? Koga da tenkaš kad ima jedna jedina instanca.

Uglavnom, igra je 100% p2w zbog toga jer je ovo PVP igra, i nemaš previše izbora u skill stablima ukoliko želiš najbolji PVP skill imat. Dizajn igre je prekrasan, stunning, ali ovo prethodno dvoje jednostavno poništava sve ostalo. Mislim da je igra vrijedna samo odigrati je do levela 50 i deinstalirati.

TheThing čet 27.11.2014 13:55

S reddita:

It is over. So much bugs, exploits, rng shit with rumbling trees.... timelapse:

dont have patron status
    dont have archeum pack items
    queues
    lagg,dc, hackshield,errors
    first releases of aa bots, mods etc
    server char restrictions
    goldbots by several companies
    queues
    server char restriction
    lagg,dc, hackshield,errors
    exploits
    economy ruined with releasing aurora, all item prices are 2x higher
    economy ruined with very important item thunderstrike tree (rumbling tree)
    exploits,bugs marketplace closed
    legal players banned for no reason, you open support ticket and u get answer after 7 days (not a lie, 7 days!) and then u get mail how you need to give email which is connected to your account (they fcked up something) these players lost all land, u think trion will do something?...
    marketplace open, after few days there are few new exploits out there
    siege war totally fcked up, guilds wasted from 5k to 25k for scroll

Other things:

fishboat fps problem
    no refund at all
    servers unbalanced
    scapes for last exploit said that they will contact xlgames to work on fix. ps: how much days/weeks they will need to fix it?^

ps: All bots we saw and reported are nothing, and i repeat NOTHING when you realize and ask yourself BUT WHAT WITH BOTS WE DIDNT SEE?

Game is great, but TRION fcked up things. Economy is totally ruined with thunderstruck treese,apex/credits and gold.

Moram nadodati novi cashshop koji je jos vise upropastio "farmere", a to je novi mount + još jedno zatvaranje i otvaranje apexa... Tako dobra igra, a užasan publisher.

Mquany ned 4.1.2015 15:21
Neznalica121212 kaže...

Evo, nakon misec dana igranja, i jedno 2000 golda zarađenih preko auction housa mogu rec kratki dojam.

Igra je p2w, apsolutno. Bez labor pointova nemoš zaradit. Rijetko ko je retardiran kao ja da će sjedit na auction house i kupovat prodavat. Igra se vrti samo oko PVP, oprema je od OGROMNE važnosti, to je cijela igra. Tvoj skill neće prevladati, uvijek će oprema pobijediti, a oprema košta. Najbolja oprema, pa i prosječno dobra je nedostižna nekomu tko ne plati, kad kažem nedostižna, to stavljam u rok od jedne godine recimo. Čut ćete priče, ma može se preko golda sve kupit. Ma može se govno kupit ako nećeš cijelu vječnost čekat, ali baš VJEČNOST. 

Pa da recimo kao i ja budete dovoljno ludi da sjedite na AH i kupujete" bidove" koje ističu i prodajete ih za 20 golda veću cijenu, na poslijetku možda skužite da nemate skill tree potreban da budete iole dobri u PVP.u. Osobno, nisam googlao dok sam birao 3 skill stabla koja će naposlijetku dati moju okupaciju. Prvo sam izabrao Battlerage, onda Vitality (heal) te na kraju Defense, to me učinilo Paladinom. Kontao sam, odlično, čovjek u duši bijeli vitez i eto na kraju i u igrici slučajnim odabirom skilova, pravi sam vitez. Odlično. :D No, nakon šta san doša lvl 50, i iz jedne jedine instance pofarmao dobru opremu, kupia si za 600 golda one hand axe, odlična sjekira konta sam bit ću ok PVP. Prdac. I eto odlučim ja da odem best pvp skills googlati i eto, gotovo u svakoj imas skill tree okultizam ili vračarštvo. Znači ti moraš ići nekim pravcom da imaš najbolji PVP na kraju. Nemaš izbora. Dakle što se tiče skilova tu je igra linearna. Đaba mi 16k hp ako se ne mogu maknuti ovaj me drži u mjestu non stop. Šta ću sa paladinom? Koga da tenkaš kad ima jedna jedina instanca.

Uglavnom, igra je 100% p2w zbog toga jer je ovo PVP igra, i nemaš previše izbora u skill stablima ukoliko želiš najbolji PVP skill imat. Dizajn igre je prekrasan, stunning, ali ovo prethodno dvoje jednostavno poništava sve ostalo. Mislim da je igra vrijedna samo odigrati je do levela 50 i deinstalirati.

Koji glup post, igras mmo kao single player i igra ti je glupa, bravo. Ako zelite igrati mmo nadjite dobar guild i ljudi ce vam pomoci, tako da ce vam puno stvari postati dostupno. A ovo za skilove sto si napisao je rofl, to bi bilo tako da je igra 1 on 1...

TheThing pon 5.1.2015 00:21

Ma nije problem igra, igra je super. Problem je TRION, od prvog dana headstarta i toliko problema da je za nevjerovat. Sviđa ti se igra, a nemožeš igrati jer si svaki dan u strahu da upravo ta profesija koju lvlas ili koju si izlevelao na max bi sutradan trion mogao staviti nesto u shop i skroz pokvariti tu profesiju. I to je samo 1 problem. Da su naredali 1-2-3 problema rekao bi ajde neznaju, dat ću im vremena neka sve to srede, ali oni to uopče ne sređuju nego još gore prave. Sve stranice koje su ih hvalile sada pljuvaju po njima, a na chat supportu GM nema apsolutno nikakve ovlasti, samo zna pomoći oko lozinke i naravno najvažnijeg dijela kada ideš kupovati kredite tu su prvi, a za ostalo trebamo ugasiti chat i tek će onda oni poslati ticket nekom tamo da ti oni odgovore za 7 dana, nevjerojatno! Za 5 poruka razmjeniti s njima treba mjesec dana!

Imate korejskog streamera Kooncoon, lik plača sve sa kreditnom i nitko mu ništa ne može, zafrkava se tamo sa petoricom odjednom. Igra je teški p2w.

Evo njegovog jubita pa odlučite sami https://www.youtube.com/user/channelGJ/search?query=archeage

Djozaa pet 19.6.2015 22:53

igra ima super ideju i sve, al publisher....

kad je bio onaj ban wave pred nekoliko mjeseci, na mjesec dana su me freezali bez razloga, al doslovno . i nakon mjesec dana bana me odfreezaju bez pardona , bez vracenog patron statusa, bez vracenih expired farmi i kuca. nakon toga odusto.

razermario ned 18.10.2015 17:10
=xfact= kaže...

Nerazumijem kolko je pojedincima trebalo da shvate da je igra cisti pay to win. Ja sam je tjedan dana nakon release-a prestao igrati.vec tada je sve bilo jasno.. Rofl

kako si mogo u tijedan dana skuziti da je p2w ? 

Kresimir4 sub 29.10.2016 17:40

Vidim neki veliki update dolazi  pa evo pitanje za ove koji jos igraju, a glasi "Jeli se išta promjenili od dana kada su uveli thundertree u shop (zaboravio naziv, ali thunder je^^) do danas? Jeli i dalje shop p2w?