Age of Conan - Hyborian Adventures

ja halam sad assasina... lvl 16 ono, da rekli mi frendovi oni prije igrali da je imalo previse bogova pa su odistali al kako igrma nisam naletio na ni jedan bug.. igra je pre zakon jos na high dx 10 detalje.. uzivancija
samo si jos sljedeci tjedan moram nadogradit na full verziju (sada je trial) da i igram na chrome serveru... samo pve pvp mi se ne svida

Nisam inace igrao likom na pvp al sam napravio i zaigrao njime da vidim di pocnem, al ono isto ko i na pve stroy. od one plaze.. kak se onda kvestovi rade? ima tamo kvestova?
ili se sve svodi samo na player vs player?

kaj ovo znači?
http://support.ageofconan.com/article.php?id=174
ja bi oso sad kupit u ponedjeljak one kartice za 2 mjesea (pretplatu) al neznam di da ukucam (pretpostavljam kad se ulogiram na aoc web site, da tamo negdje)
skinuo sam ono sa neta njihovog servera igru i napravio odma trial acaunta, i sad sam lvl 20 igram 2 dana... i ako to kupim i ukucam "key" jel cu moc nastavit sa ovim igrat. ono da mi taj trial preraste u obican ko i vasi akauntevi?...
da se ne zahebem...
P.S
ako netko moze nek napise mail na https://register.ageofconan.com/account/supportmail
... Meni bas nejde Engleski u smislu pisanja. (a i kad koristim googel translator mi se cini nis koristi)
nek ih pita o tom problemu sa triala na obican account Thx...

*Mail poslan* Mene isto zanima, igram vec 5 dana trial i JAKO uzivam u AoC-u. A ne zelim kupiti cijelu igru da nastavim

Kao i kod svakog MMO-a, ne možete izbjeći kupnju igre. Za nadogradnju morate igru kupiti i trial account nadograditi ključem originalne igre. Da se može igrati bez kupnje, nitko igru nebi prodavao.

Znači moram kupit igru 350kn(algoritam) + gamecard za 2 mjeseca 200kn. znaci 550 kn mi ne gine...
A ono da skinem igru ( :) ) i kupim samo game card 2 mjeseca... i ako treba da napravim novi acc..
ili bas treba org igra ( mislim org cd- i ako i jos se uz njega dobi cd-key kakav?)

Znači moram kupit igru 350kn(algoritam) + gamecard za 2 mjeseca 200kn. znaci 550 kn mi ne gine...
A ono da skinem igru ( :) ) i kupim samo game card 2 mjeseca... i ako treba da napravim novi acc..
ili bas treba org igra ( mislim org cd- i ako i jos se uz njega dobi cd-key kakav?)

Nice. onda cu ipak kod crovortexa, 200kn jeftinije.
Thx.

Nice. onda cu ipak kod crovortexa, 200kn jeftinije.
Thx.

a da ono... na sendit. rego se i treba kreditna. xD
a vec sam se ponado da mogu i preko banke uplatit xD...

Odavno kupujem bonove po 80-ak kuna s neta (60 dana bon).
Jebes kupovinu kod nas, preskupo je.

Jeftinije je preko Offgamers, ali evo me baš nešto zeza po prvi put za godinu dana. Dobio sam ključ, ali Funcom odbija. Na kratko mi acc bio frozen sad ne prima novi game-card-key. Vidjet ćemo što veli njihov pametni support.

Jeftinije je preko Offgamers, ali evo me baš nešto zeza po prvi put za godinu dana. Dobio sam ključ, ali Funcom odbija. Na kratko mi acc bio frozen sad ne prima novi game-card-key. Vidjet ćemo što veli njihov pametni support.

covjece, za 20 kn bi lijevu ruku dao:)
pa to vam je 2 kave na mjesec dana, mislim da nije neka razlika da se isplati riskirat da ti ne radi (kao nekima :))
virty, nisam te vidio vec neko vrijeme, kaj je sa tobom? :)

covjece, za 20 kn bi lijevu ruku dao:)
pa to vam je 2 kave na mjesec dana, mislim da nije neka razlika da se isplati riskirat da ti ne radi (kao nekima :))
virty, nisam te vidio vec neko vrijeme, kaj je sa tobom? :)

blage nemam:)
ne citam nista o patchevima jer pisu sve i svasta a onda nesto totalno drugacije ispadne:)
kad bude, bude. meni je i ovak dobra igra :)

Nakon sto sam se vrato sa WoW-a na AoC uocio sam veliki napredak u igri .
No posto sam imao obavaeza sa skolom i drugim stvarima zadnjih 2-3 mjeseca ne igram .
Kada sam se vratio primjetio sam puno veci broj igraca nego li je to bilo prije dok sam igrao.
Kako sada stvari stoje s brojem igraca posto sam negdje procitao prije nikih 10 dana da sve vise igraca pristize u Hyboriu i koliko otprilike aktivnih igraca danas igra ovu igru .

Prema Yellow Gremlin Database AoC ima 281603 igraca (Amerika i Europa skupa). Naravno ti podaci nisu 100% tocni.

Ja sam samo primijetio razliku između RP-PvP servera Aquilonia i Croma, koji nije PvP. Na Cromu je veća gužva i življe je. Aquilonia i nakon spajanja servera ima rijetke PvP događaje, uglavnom gankere i dosta RP događanja po dogovoru između klanova.

mi smo počeli mali više pvp minigameove igrati, pripremamo se za siegeve lagano. jedino trebamo 48 ljudi skupiti :)
stvarno mi na zivce idu premade grupe od nekih gildova kad dodje njih 6 koji su lvl 3-4 i ne mozemo im ništa (jos im i battlekeep daje bonus na defense, i to ne mali, mislim oko 12% !! )
tak da cim vidim takve idem iz minigamea, pa nek me prozovu kukavicom, ne gine mi se 15minuta bezveze
cetvrtkom imamo pvp na planeru pa se nađe 12 ljudi, slozimo izjednacene grupe i rokamo:) puno zanimljivije ... :)
Faerdhur, dugo te nisam vidio online, igras sa nekim drugim likom?

danas je patch 1.05, nakon toga sigurno slijedi barem tjedan dana ispravaka, al sta ces, tako to ide... :)
nego, u patchu se mijenja hrpa stvari popup healtha, vise armora, epic oruzja na bossovima vise nisu bind on pickup, mobovi imaju vise healtha, itd...
ima nesto i o novim featovima i da ce se resetirati ovi koje imamo pa moramo sloziti sve nanovo, al to cu vidjet kad upalim igru

danas je patch 1.05
Read the full patch notes - izgleda izvrsno na opis, ogromni overhaul igre, ali treba testirati danima
Read about the items/systems changes - konačno više utjecaja opreme na borbu, a ne samo računanje na comboe
Read about the changes to classes - no comment, testirati
Read more about Tarantia Commons - nove high-end instance unutar Old Tarantie, s novim bossevima i novim kompletima opreme
Neka netko javi dojmove od par sati igranja, ja neću unutra još par dana. Thnx
Faerdhur, dugo te nisam vidio online, igras sa nekim drugim likom?
Razvijao barba, sad je na lvl31, razvijao rangera, sad je na lvl40, i igrao tenka lvl80 sa ekipom kojoj treba pomoć ponkead, a i malo sam s njime u mini-PvP igrama.
Ti?

Kod AOC-a je odlično što svakih dva mjeseca napvave ne malen nego TOTALNI overhaul igre. kad bi napravili malen, onda bi ljudi odma skužili da igra ništa ne valja, ovako nisu sigurni pa anstave igrat još 2-3 mjeseca, dok ne skuže da stvar i dalje suxa...al do tad izađe opet novi patch koji igru promijeni za 180 stupnjeva...pa opet 2-3 mjeseca testiranja i nade...

Kod AOC-a je odlično što svakih dva mjeseca napvave ne malen nego TOTALNI overhaul igre. kad bi napravili malen, onda bi ljudi odma skužili da igra ništa ne valja, ovako nisu sigurni pa anstave igrat još 2-3 mjeseca, dok ne skuže da stvar i dalje suxa...al do tad izađe opet novi patch koji igru promijeni za 180 stupnjeva...pa opet 2-3 mjeseca testiranja i nade...
Ne znam po čemu ti suxa, tvoji osobni razlozi, ali ovaj "maleni" overhaul evo već treći dload (prvo 48 MB, pa 13 MB, pa 890 MB) vjerojatno utrpava bar ono sve nabrojano u tekstovima koje sam linkao, a ne obećanja.
U ovom slučaju mnogo znači dodati neke prave RPG elemente (utjecaj opreme na statove i pobljošati same statove) i pojednostavljivanje statova (nema decimala, već cijeli brojevi, i ostalo poboljšano) jer kao što spomenuh, inicijalno se razvojni tim zanosio idejom da je sustav borbe u AoC dovoljan za dobru MMO igru. Međutim, opet pomalo nažalost, slažem se s BUGovcima da se AoC pretvara u klasični MMOG upravo novim promjenama, a s druge strane to možda nije ni tako loše jer nas je WoW sve naviknuo na utjecaj bolje opreme da idemo naprijed, na grindanje, itd.
Ako ovom overhaulu dodamo najbolju grafiku i prilično "muški" osjećaj borbe i AoC svijeta, slažem se da to bude još jedno klasično MMO iskustvo, ali po mnogočemu nekima zabavnije od drugih.

U početcima je bio bugovit i moglo bi se reć ne igriv, a sad je samo pitanje šta više voliš odnosno koji svijet ti je draži, LOTR, WOW, AOC itd...

U početcima je bio bugovit i moglo bi se reć ne igriv, a sad je samo pitanje šta više voliš odnosno koji svijet ti je draži, LOTR, WOW, AOC itd...
Slažem se. Svaka od tih igara pokriva različite ukuse. No, još uvjek je to sword&sorcery svijet. Nedostaju i drugi žanrovi (ne vidim baš rasprave o City of Heroes i Villains, a ima mjesta i za druge), ali već ove tri su sada pokrile velike potrebe za udruživanjem ljubitelja fantasya.
Evo, dload AoC dogradnje je pri kraju, javim se

Evo vidim da ste svi zagriženi fanovi mmorpg i wow pogledajte ovaj video KLIK JA SAM CRKO OD SMIJEHA.
Nego da vas pitam mogu li kako igrat wow ali da ga nemoram plaćat i što bi sve trebo skinut (khm).

Evo vidim da ste svi zagriženi fanovi mmorpg i wow pogledajte ovaj video KLIK JA SAM CRKO OD SMIJEHA.
Nego da vas pitam mogu li kako igrat wow ali da ga nemoram plaćat i što bi sve trebo skinut (khm).
po 11002 put (više ne brojim) ne
U to ne ubrajam piratske severe

evo mislim se malo reaktivirati glede Conana... inace igrao sam igru kada je tek izasla i dogurao sam do nekog 4x levela... (vise se niti ne sjecam..) kao ranger...
Vidjecu kada ga ponovno pokrenem dali cu ostati na rangeru..makar bi ja radje nekog tenka sada igro (takodjer bi htio krenuti od levela 1 tako da vidim kako sad stvari zgledaju... od instanci do leveliranja..)...
Svakako bi rado u neki Cro guild rado se pridruzio ipak je tako naravno puno zanimljivije... Pa ako bi me mogo netko uputiti na kakav dobar guild... danke!
ja halam sad assasina... lvl 16 ono, da rekli mi frendovi oni prije igrali da je imalo previse bogova pa su odistali al kako igrma nisam naletio na ni jedan bug.. igra je pre zakon jos na high dx 10 detalje.. uzivancija
samo si jos sljedeci tjedan moram nadogradit na full verziju (sada je trial) da i igram na chrome serveru... samo pve pvp mi se ne svida