Samsung Galaxy Watch Active i Active 2

ak baterija ne drzi od pon do ned nemamo kaj pricat uopce.
kamoli da cuku punim svaki ili svaki drugi dan. ništa,
za tjedan dana bi zavšilo u košu za smeće.
e onda uzmite Garmin Fenix sat, može baterija izdržati i do 2-3 sedmice, moj stari već Garmin Fenix 3 drži do 9 dana bateriju sa jednim punjenjem......

pitanje.
jel ovo fumkcionira to mjerenje fibrilacije atrija itd bla bla ili moram čekati nadogradnju da bi funkcioniralo.
hvala

...e onda uzmite Garmin Fenix sat, može baterija izdržati i do 2-3 sedmice, moj stari već Garmin Fenix 3 drži do 9 dana bateriju sa jednim punjenjem......
e onda je šampion Honor GS Pro,
30 dana bez solarnog punjenja i s isključenim always on prikazom i s isključenim zaslonom kada podižete ruku.
Ja ga imam.
Ali mene zanima da li funkcionira taj EKG na Galaxy Active 2 ili ne još uvijek

...e onda uzmite Garmin Fenix sat, može baterija izdržati i do 2-3 sedmice, moj stari već Garmin Fenix 3 drži do 9 dana bateriju sa jednim punjenjem......
e onda je šampion Honor GS Pro,
30 dana bez solarnog punjenja i s isključenim always on prikazom i s isključenim zaslonom kada podižete ruku.
Ja ga imam.
Ali mene zanima da li funkcionira taj EKG na Galaxy Active 2 ili ne još uvijek
Radi.

Pozdrav,
Upravo se curi odlijepio stražnje staklo gdje se nalazi senzor. Jel se možda kome to još desilo i jel priznao servis pod jamstvo?

pozdrav zanima me jle se itko susreo za problemo imam active 2 i jednom nece dase puni promjenio 2 punjaca i isto bio sam ga ispraznio i stavio da se puni nista mrtav cak sam preko mobitela pokusa punit i opet nece ikoja solucija ili je fkt mrtav za smece?

pozdrav zanima me jle se itko susreo za problemo imam active 2 i jednom nece dase puni promjenio 2 punjaca i isto bio sam ga ispraznio i stavio da se puni nista mrtav cak sam preko mobitela pokusa punit i opet nece ikoja solucija ili je fkt mrtav za smece?
ak baterija ne drzi od pon do ned nemamo kaj pricat uopce.
kamoli da cuku punim svaki ili svaki drugi dan. ništa,
za tjedan dana bi zavšilo u košu za smeće.