Huawei Watch GT

Pozdrav ekipa,
trebao bih savjet za svoj Huawei Watch.
Imam Android mob i GT5... kako vi sinkronizirate sve podatke o zdravlju?
Pokušao sam Huawei Health sinkronizirati s Google Fitom, ali to baš nije išlo (preko Health Connecta) pa sam na kraju odustao i imam sve u Huawei aplikaciji.
Imate li neki savjet koju aplikaciju koristite koja bi sve objedinila kako to bude na iPhoneima? Ili kako to sve najbolje spojiti?
Koristim Huawei Health pošto imam sat i LoseIt za brojanje kalorija. Ali otvoren sam i za druge aplikacije i opcije (osim Huawei koju moram imati).
Hvala

Pozdrav svima!
Razmišljam o GT5 kao nasljedniku GT2. Radi li na GT5 NFC u Hrvatskoj/Europi? Radi li i koristi li tko to? Hvala unaprijed!

ne radi nfc u hrv, na aplikaciji postoji wallet, ali ne možeš ga otvoriti, piše da nije dostupan za našu regiju
i ja sam se ponadao da će nfc radit, za plaćanje recimo, ali ajde, nije mi to neka životno važna stvar.
i ja sam skočio sa gt2 na gt5 crni, i sat mi je bombica, izgled je odličan u tamnoj varijanti

Hvala.Baš šteta,super baterija,dobar dizajn.
Pozdrav, koristi li tko gt4, a da je uparen s ajfonom? Radi li u tom slučaju sve normalno? Isto tako, ako sat nije uparen s mobitelom, koje se sve ''funkcije'' u tom slučaju gube ili pokazuju krive vrijednosti?
Navodno su ovo ogranicenja :
Can’t install apps on the watch from the Huawei App Gallery
Can’t reply on a message directly from the watch.
Can’t upload any music on the watch.
Iako ovo za aplikacije ako app ne trazi mobitel da bi funkcionirala (npr kalkulator) se moze zaobic da se spoji s android mobitelom pa se kasnije vrati na iOS. Ali ionako Huawei nema neke bajne appove same po sebi.