Garmin

Da, iako postoji move IQ opcija na fenixu gdje se automatski prikaže aktivnost ako ste u toku dana imali kretnje koje se podudaraju s nekom aktivnosti, npr . orbitrek, trčanje , bicikl .
Ali nema opcije kao kod vivoactive da se pokrene aktivnost kad ju sat prepozna .
Obrazloženje je da forerunner , fenix , epic ... koriste "ozbiljniji" sportaši, koji traže preciznost i zato nema te opcije. Dok kod jeftinijih vivoactive , vivomove postoji ta opcija.
https://www.reddit.com/r/GarminWatches/comments/12ahg7e/purpose_of_move_iq/

eto Garmina, kreće i pretplata.. vidjet ćemo dokad s obzirom koliko su ih ljudi popljuvali

eto Garmina, kreće i pretplata.. vidjet ćemo dokad s obzirom koliko su ih ljudi popljuvali
WTF?? I oni??
Da.. evo i vijesti o "pobuni":

Jest vala, garmin uvodi pretplatu ali na nove dodatne funkcije . Barem za sad sve nam ostaje kako i je, samo imaš izbora ako hoćeš dodatne funkcije, trenera specifičnog i dodatne statistike i analize moraš uzeti pretplatu .

Tam je i dućan i imaju sve u vitrinama. Nisam osobno isprobavao ali su bili drugi kupci kojima je djelatnik pokazivao kaj su htjeli.

.
da li je tko pronašao postavku za automatsko startanje aktivnosti (voznja biciklom npr.) kod fenixa 6? na vivoactive sam to imao, ali na fenixu nisam pronašao...
Također.
Tražio na 6 i 7. Izgleda da to postoji samo na određenim (jeftinijim??) modelima. Na Venu 3 imam, na Vivoactive sam imao. Žena na Fenix nema.
EDIT: Ja govorim za hodanje i trčanje