Overclocking AMD Athlon 3000+ 1.81GhZ

naravno da nebi bila neka šteta ,,ali da san kupio novi nebi me bilo briga (da iman rezervu bar) ovako ništa,,,hehe aj pozz

Zato triba imat pravu matičnu...

ja sa svoj sempron 3200+ na 2.8 bez novih kulera
i još imam smeče od matične a8r mx

ja sa svoj sempron 3200+ na 2.8 bez novih kulera
i još imam smeče od matične a8r mx

ma daj, ja iman athlon 3200+ i max san ga na 2.52 a matična mi je asus k8n

ja sam danas svog 3000+ klokao na 2.25GHz sa stock coolerom.

Imam amd sempron 3200+ 1.81 ghz i danas ga klokao na 2.50 ghz s stock coolerom.Eo idem restartat komp da vidim oce ostat xD.P.S. ako ne ostane sta treba napravit da ostane?

Koliko se greje AMD Athlon 3000+ 2GHz?
Meni je na oko 35-42 stepeni.
Imam stari cooler od Semprona 2500+.
Inače dizao sam Athlon na 2.30GHz, i kada sam hteo na 2.4Ghz prilikom bootanja se pokaže blue screen.

I meni tako negdje otprilike.Nije mi ni vazno to je stari jeftini procesor pa ako i crkne svejedno kupujem novi

Fuuuuuuuuuf prašina!
Od 2011. godine nije upaljen i lezi ispod stola i Pegaz se uzdigao iznad svih! (dobro dosta sranja evo slike)
Stock cooler,stock voltaža i 2.5GB rama..uspjesno je instaliran i win7 koji zacudo radi bez greske i stekanja
Uskoro idemo bar na 3.0

Fuuuuuuuuuf prašina!
Od 2011. godine nije upaljen i lezi ispod stola i Pegaz se uzdigao iznad svih! (dobro dosta sranja evo slike)
Stock cooler,stock voltaža i 2.5GB rama..uspjesno je instaliran i win7 koji zacudo radi bez greske i stekanja
Uskoro idemo bar na 3.0
koju si matičnu imao tada, ja se zafrkavam sa istim tim procom...malo ga palim :D

Ovu: http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/ALIVENF6G-DVI/index.asp?cat=
Kako ide clockanje?

Možeš li slikat postavke u BIOSu? Kod mene ne može preko 2.4

Uf stari morati ces cekati jer mi je to kod cure sad u sobi pa dok oden tamo opet al racunaj da cu ti slikati cim uvatim priliku!
a slušaj ako i izgori nije nka šteta, bar meni nije