Overclock cpu amd athlon x2 2.7

Imaš matičnu kao ja, procesor gotovo isti (moj je Black Edition X2 2.7). Već sam pisao o clockanju istog, imam problema kao i još neki korisnici. U biti clock radi, ali dok se računalo ne restarta, problem je u matičnoj. Morao bi promjeniti matičnu u neku bolju.

kod mene je isto black edition.nema veze.necu nista dirati.radije cu novi procesor uzeti.

Ma to je odličan procesor, samo treba dobra matična za clockanje. Ova naša je jeftinjara. Napravio sam upgrade Bios-a, onda je radilo i nakon restarta, ali se smrzavao pri radu, iako imam bolje hlađenje, a i temperatura nije bila previsoka.

pa meni i nije losa nasa maticna.kad sam je uzimao bilo mi je bitno da je gigabyte i da moze 16 gb rama.zato ti kazem radije uzeti novi procesor neki amd x4 i nek pici :D

Po meni bolje dobar clock ovoga nego korištenje X4 procesora, ali to je moje mišljenje.

ja sam imao velikih probelma sa klokanjem amd 7750 i iste maticne, dok nisam skuzio da me zeza windows xp, jer ima ukljucen cool and quiet , i cim bi u biosu kopao nesto oko njega ne bi se mogao dic windows,
na win 7 radi bez beda
do 3 ghz, sa minimalnim dizanjem napona, jer imam stock cooler
zdravo svima.da li mogu uraditi overlocking na procesoru amd dual core 2.7?bojim se da se nesto ne sjebe.napojna mi je 450 w
ddr2 3 gb (800mhz),ati radeon hd4550 512 mb ddr3 hyperMemory 1 gb,maticna gigabyte GA-M52L-S3P,hdd sataII 160gb.interesuje da li ce sve raditi kako treba?